Αντί να καθαρίσει όλους τους παιδεραστές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος "καθάρισε" το gamato - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015

Αντί να καθαρίσει όλους τους παιδεραστές, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος "καθάρισε" το gamato



Παρελθόν αποτελεί εδώκαι λίγες ημέρες το γνωστό site gamato στο οποίο κατέφευγαν όλοι οι σινεφίλ. 

Στο page της σελίδας στο facebook υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης προς τους συντέλεστες της ιστοσελίδας η οποία εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, καταρχάς σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας τόσο καιρό και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Δυστηχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Παρενέβη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το σαιτ μας θα παραμείνει κλειστό. Δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα ανοίξει ξανά. Για τα υπόλοιπα θα ενημερωθείτε πιθανώς από κάποια ανακοίνωση που θα βγεί σε λίγες μέρες από το αρμόδιο τμήμα. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάρτηση της γνωστής δημοσιογράφου, Ελενας Ακρίτα για το θέμα, η οποία απηχεί σχεδόν το σύνολο της άποψης των επισκεπτών του gamato: 
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλείνει τα μικρά σάιτ όπου βλέπουμε όλοι μας σχεδόν (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλου μας) καμιά ταινιούλα το βράδυ. Οι μικρές 'παράνομες' ανάσες μας σταματούν. Γύρω μας όλα λυμένα, φοροδιαφυγή, λίστες Λαγκάρντ, μίζες, πόθεν εσχες, εκατομμύρια - τα πάντα στην εντέλεια. Τι κόβουμε λοιπόν; Την ψυχαγωγία του έλληνα μέσα στην κρίση, την δίωρη απόδραση μας. Το γράφω ανοιχτά, καθαρά και ξάστερα - καθώς άλλο ένα αγαπημένο σάιτ μόλις έκλεισε. Συγγνώμη αλλά αυτό με ξεπερνάει. Τελείως όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add