Τα ακατάλληλα ρούχα βλάπτουν σοβαρά την υγεία! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2015

Τα ακατάλληλα ρούχα βλάπτουν σοβαρά την υγεία!

Ερεθισμοί, κοκκινίλες, πόνος στην κοιλιά, κράμπες, πόνοι στη μέση και διάφορα άλλα σωματικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε στενά ή ακατάλληλα ρούχα. Πριν κλείσεις λοιπόν ραντεβού στους γιατρούς, δες πως μπορούν τα ρούχα σου να σε αρρωστήσουν.

√ Τα πολύ στενά jeans και παντελόνια μπορούν να προκαλέσουν γυναικολογικά προβλήματα, πόνο στο στομάχι, δυσφορία και μούδιασμα στα πόδια λόγω της κακής κυκλοφορίας του αίματος.

√ Οι γυναίκες συνηθίζουν να κουβαλούν μεγάλη τσάντα με πολλά αντικείμενα μέσα κάτι που προκαλεί επιπλέον βάρος και επιβαρύνει τη μέση και τους ώμους.

√ Όταν τα παπούτσια είναι πολύ ψηλά, άβολα ή στενά κουράζουν την πλάτη και προκαλούν προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος. Επίσης ευθύνονται και για την εμφάνιση πλατυποδίας.

√ Τα πολύ λεπτά αέρινα ρούχα αυτή την εποχή δεν σε προστατεύουν από το κρύο και φυσικά αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιου κρυολογήματος.

√ Τέλος τα σπυράκια και οι κοκκινίλες που βγάζεις στο δέρμα μπορεί να οφείλονται σε αλλεργία στα συνθετικά ρούχα ή σε υπολείμματα απορρυπαντικού.

Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add