Καταστροφή περιπτέρου της πρωτοβουλίας υπέρ του «ΝΑΙ» στο Μαρούσι - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

Καταστροφή περιπτέρου της πρωτοβουλίας υπέρ του «ΝΑΙ» στο Μαρούσι

 Ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε υποστηρικτές της πρωτοβουλίας υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής και κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού στο Μαρούσι, αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μαρούσι από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και Δημάρχους της Αττικής, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την προώθηση του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Το συμβάν γνωστοποίηθηκε με ανακοίνωση που εξέδωσε επίσημα ο Δήμος Αμαρουσίου, στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι ο κ. Πατούλης μετέβη άμεσα στο χώρο που συνέβη το περιστατικό και επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας και τον Υπουργό κ. Γ. Πανούση, από τον οποίο ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης, προκειμένου να μην επαναληφθεί το περιστατικό.

Με αφορμή το συμβάν, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης δήλωσε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτό το απαράδεκτο για τη δημοκρατία και την πολιτική ομαλότητα της χώρας περιστατικό.Κανείς δεν πρόκειται να εκφοβίσει τους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, κανείς δεν θα διχάσει τους Ελληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add