Πώς φλερτάρουν τελικά τα 12 ζώδια; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαΐου 10, 2015

Πώς φλερτάρουν τελικά τα 12 ζώδια;


Ο δυναμικός Κριός 

Κατά μέτωπο επίθεση! Είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί ακόμη και στον τρόπο που φλερτάρετε. Είστε εκ φύσεως κυνηγοί και θα δείξετε το ενδιαφέρον σας με όλους τους τρόπους. Η αυτοπεποίθηση στα ύψη!
 
Ο αισθησιακός Ταύρος 

Είναι από τα ζώδια που ακόμη και στο φλερτ είναι ιδιαίτερα αισθησιακά και επενδύουν κυρίως στις κινήσεις του σώματος. Μπορούν να «σαγηνεύσουν» το υποψήφιο θύμα ακόμη και εγκεφαλικά χωρίς να χρειαστεί καν να μιλήσουν. Απλώς να το κοιτάξουν.
 
Ο ετοιμόλογος Δίδυμος

Γνωστός για την κοινωνικότητά του, είναι σίγουρο πως θα σας μαγνητίσει με την ετοιμολογία του. Σημείο κλειδί που χρησιμοποιούν όταν φλερτάρουν, εκτός από το λόγο τους είναι τα χέρια τους. Άμεσος και ευθύς δεν έχει καμία ντροπή στο φλερτ!
 
Ο ντροπαλός Καρκίνος

Ιδιαίτερα ευαίσθητος και ντροπαλός, διαθέτει ένα δικό του τρόπο να φλερτάρει και να γοητεύει. Αμήχανος, θα περιμένει πάντα την πρώτη κίνηση από εσάς και για να σας κατακτήσει πρέπει πρώτα να σας «ψυχολογήσει». Σημείο κλειδί στο φλερτ ενός Καρκίνου, είναι το έντονο βλέμμα του που μαγνητίζει τα υποψήφια θύματα.
 
Ο πρωταγωνιστής Λέων

Είναι ο βασιλιάς του φλερτ. Θέλει να εντυπωσιάζει από τον τρόπο που ντύνεται, μέχρι και τον τρόπο που μιλάει και κινείται. Σε λίγα λεπτά θα σου έχει ζητήσει το τηλέφωνό σου χωρίς να μπορείς να του αρνηθείς και να του αντισταθείς φυσικά.
 
Ο συγκρατημένος Παρθένος

Μπορεί να φαίνεται απόμακρος και αποστασιοποιημένος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται. Ξέρει να κρύβει καλά τα συναισθήματά του και σε κάθε περίπτωση το φλερτ είναι πολύ διακριτικό καθώς λόγω της ευγενικής του φύσης δεν θέλει να σας φέρει σε δύσκολη θέση.
 
Ο γοητευτικός Ζυγός 

Ξέρουν να χειρίζονται εξαιρετικά το λόγο, κάτι το οποίο χρησιμοποιούν στο φλερτ και γοητεύουν. Είναι διακριτικοί, σας κοιτούν και με ένα τους χαμόγελο είναι έτοιμοι να σας διεκδικήσουν. Αναποφάσιστος, δεν ξέρει αν φλερτάρει επειδή θέλει σχέση ή επειδή θέλει να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του.
 
Ο μυστηριώδης Σκορπιός 

Το φλερτ για τον Σκορπιό είναι πηγή ζωής. Ανήκει στα ερωτικά ζώδια και ξέρει πότε να κρατάει τα όρια και πότε να γίνεται αρκετά προκλητικός. Φλερτάρετε ακόμη και όταν δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για κάποιον, απλά επειδή σας αρέσει να έχετε θαυμαστές.
 
Ο διασκεδαστικός Τοξότης 

Είναι από τα ζώδια που φλερτάρουν με πειράγματα και στόχος τους είναι να σας κάνουν να χαμογελάσετε. Έχουν χιούμορ και ξέρουν να το χρησιμοποιούν. Θα καταλάβετε ότι σας φλερτάρει από τη στιγμή που θα σας προσεγγίσει και θα θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς.
 
Ο άμεσος Αιγόκερως 

Μπορεί γενικά σαν ζώδιο να είστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι και να μην εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας, όμως στο φλερτ σίγουρα αυτό δεν ισχύει. Με έντονο και πονηρό βλέμμα, προτιμάτε την άμεση επαφή και το ανοιχτό φλερτ χωρίς περιορισμούς.
 
Ο σαγηνευτικός Υδροχόος

Δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πότε φλερτάρει ή απλά κάνει μια συζήτηση. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι του αρέσει το ερωτικό παιχνίδισμα του φλερτ και ότι φλερτάρει ακόμη και όταν είναι δεσμευμένος. Μπορεί να σας πλησιάσει και με την κλασική ατάκα «ωραίος καιρός…» προκειμένου να σας πιάσει την κουβέντα.
 
Ο ρομαντικός Ιχθύς

Συνήθως δεν κάνετε το πρώτο βήμα. Επειδή έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το ένστικτο και την διαίσθηση μπορείτε να ψυχολογήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μπορεί ο Ιχθύς να μη σας πει πολλά, θα καταλάβετε όμως το φλερτ του, από τη γλώσσα του σώματος. Θα σας κοιτάει στα μάτια και δεν θα ξεκολλάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add