Πάτρα: Είδε τους αριθμούς του τζόκερ και κατέρρευσε - Το μεγάλο παιχνίδι της τύχης που έγινε θέμα συζήτησης! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 29, 2015

Πάτρα: Είδε τους αριθμούς του τζόκερ και κατέρρευσε - Το μεγάλο παιχνίδι της τύχης που έγινε θέμα συζήτησης!


Police-Voice blog ➤ 

Η υπόθεση από την Πάτρα κάνει το γύρο των social media, την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για την κλήρωση της επόμενης Κυριακής, μετά το νέο τζάκποτ που σημειώθηκε στο Τζόκερ ...Η τύχη έδειξε το καλό της πρόσωπο σε έναν 52χρονο Πατρινό, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο άντρας κάτω από καθεστώς πίεσης είχε πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς τα αδιέξοδα σε πολλά επίπεδα καθημερινά μεγάλωναν.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Ωστόσο η ζωή είχε αντίθετη άποψη καθώς λίγες ώρες πριν υλοποιήσει τις απειλές του, ένα δελτίο τζόκερ το οποίο είχε παίξει τον έκανε να δει αλλιώς τα πράγματα. Η τύχη του χαμογέλασε, με το δελτίο του να κερδίζει το ποσό των 2.500 ευρώ.

Ποσό το οποίο μπορεί να μην είναι τεράστιο, αλλά για εκείνον αυτή τη χρονική στιγμή έχει μεγάλη αξία. Συγγενείς και φίλοι του 52χρονου τονίζουν πως ο νικητής του τζόκερ βλέπει πλέον τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Σκοπεύει με αυτά τα χρήματα να σβήσει ένα κομμάτι από τα χρέη του και στη συνέχεια να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Οι ίδιοι έλεγαν ότι ο 52χρονος κατέρρευσε την ώρα της κλήρωσης από τη χαρά του, με το τυχερό δελτίο στα χέρια του.

Τζακ ποτ και στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερΓια ακόμα μια φορά σημειώθηκε τζακ ποτ στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ και έτσι το ποσό που θα μοιραστεί στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής θα είναι τουλάχιστον 9,5 εκ.€. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν χθες ήταν οι: 42, 36, 34, 12, 32 και αριθμός τζόκερ το 16.

Από την αρχή της χρονιάς, στην κατηγορία 5+1 έχουν βρεθεί 11 νικητές που έχουν μοιραστεί 14.167.550 ευρώ. Συνολικά το Τζόκερ, έχει μοιράσει μέχρι στιγμής μέσα στο 2015, 38.228.883 ευρώ σε 5.056.479 νικητές

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add