Ρουκέτες Τζιτζικώστα κατά Μητσοτάκη και Άδωνι – «Κραυγές λαϊκισμού και ακραία…» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 03, 2017

Ρουκέτες Τζιτζικώστα κατά Μητσοτάκη και Άδωνι – «Κραυγές λαϊκισμού και ακραία…»

Ποια καυστικά σχόλια του Απόστολου Τζιτζικώστα για Μητσοτάκη και Γεωργιάδη;

Αποστάσεις από ακραίες θέσεις που εκφράζουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παίρνει μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Βόμβες» για τις ακραίες φωνές στη Νέα Δημοκρατία, έριξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας φωτογραφίζοντας και τον Άδωνη Γεωργιάδη, με τον οποίο είναι γνωστό ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Τονίζοντας ότι οι «λαϊκίστικες φωνές και ακραίες θέσεις προκαλούν ζημιά στην παράταξη» ο κ. Τζιτζικώστας σημειώνει ότι «προσφέρουν κακή υπηρεσία στην παράταξη όσοι δεν έχουν καταλάβει ούτε πού ήρθαν ούτε πού βρίσκονται».

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τονίζει την ανάγκη να γίνουν σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

«Για να βγούμε οριστικά από την κρίση χρειάζεται μια κυβέρνηση με ικανούς και αποφασισμένους ανθρώπους, που έχουν τη βούληση να κάνουν γρήγορα τις βαθιές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται ο τόπος, να μειώσουν τους φόρους και να τονώσουν την αγορά» λέει ο κ. Τζιτζικώστας στην συνέντευξή του, επισημαίνοντας ακόμα ότι «Αν είχε επιτευχθεί έστω και μια στοιχειώδης συνεννόηση όταν ξεκινούσε η κρίση στη Ελλάδα, οι θυσίες των πολιτών θα έπιαναν τόπο και η χώρα θα ήταν ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθαρίζει ακόμα ότι η ΝΔ «ήταν και είναι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της χώρας», ένας ιδεολογικός προσανατολισμός που διαμορφώθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Άρα «Κραυγές, λαϊκίστικες φωνές, ακραίες θέσεις και συμπεριφορές μόνο ζημιά προκαλούν στην παράταξη», τονίζει, υποστηρίζοντας ότι τέτοιου είδους ακρότητες αποτελούν πολλές φορές «σανίδα σωτηρίας για την κυβέρνηση, που τις χρησιμοποίησε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα».

Τέλος, μιλώντας για την επικείμενη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» σημειώνει, ότι «χρειάζεται θωράκιση της διοικητικής ανεξαρτησίας και της θεσμικής αυτοτέλειας της αυτοδιοίκησης και, δεύτερον, φορολογική και οικονομική αποκέντρωση». Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add