O ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ: ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

O ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ: ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Τι είναι ο νόμος της Έλξης;

Πολλοί ενθουσιώδεις οπαδοί του Νόμου της Έλξης πιστεύουν πως αυτός μπορεί να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους με μικρή προσπάθεια. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας απλά και μόνο με το να σκέφτεστε αυτό που θέλετε;

Δυστυχώς, η πραγματοποίηση δεν είναι τόσο εύκολη όσο το να κατευθύνετε τις σκέψεις σας προς κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε. Αν ήταν τόσο εύκολο, γιατί όλοι έχουμε τόση δυσκολία ώστε να πετύχουμε τα όνειρά μας; Η υλοποίηση των επιθυμιών σας χρειάζεται περισσότερα από το να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Πρέπει επίσης να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες και να έχετε πίστη.

Ο νόμος της έλξης είναι ένας συμπαντικός νόμος που σχετίζεται με την έλξη της ενέργειας. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μοιάζει η ενέργεια να έλκει την παρόμοια ενέργεια. Με άλλα λόγια, επικεντρώνοντας την ενέργειά σας σε κάτι που επιθυμείτε, έλκετε περισσότερο από αυτό που επιθυμείτε. Όταν αυτό εφαρμόζεται στο να υλοποιηθούν επιθυμίες, ο νόμος της έλξης παίζει σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, αυτός ο νόμος είναι μόνο ένα μέρος από την διαδικασία της υλοποίησης.
Αποκαλύπτοντας τα κρυφά σχέδια του βιβλίου «Το Μυστικό».Μια από τις διασημότητες που έκαναν δημοφιλή τον νόμο της έλξης είναι η Oprah. Τον Φεβρουάριο του 2007, η Oprah βοήθησε στη διάδοση της αντίστοιχης ταινίας, η οποία μιλάει για το πώς ο Νόμος της Έλξης μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βγουν από το αδιέξοδό τους και να έχουν πολλά χρήματα, να βρουν καλύτερες δουλειές, να βρουν την ευτυχία ή να ερωτευθούν. Αυτή η ταινία δείχνει πως είναι πολύ απλό κάποιος να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, γι” αυτό και πολλοί θαυμαστές της Oprah ενθουσιάστηκαν με Το Μυστικό. Δυστυχώς, η ταινίαπεριέχει αρκετή παραπληροφόρηση η οποία σχεδιάστηκε για να κάνει τους ανθρώπους να νομίζουν πως αν ζητήσουν και το πιστέψουν, θα λάβουν αυτό που θέλουν.

Ακόμη κι αν το Μυστικό έχει αρκετή παραπληροφόρηση, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όμως, δεν μιλάει για την σχέση του Νόμου της Έλξης, της ενέργειας και της ύλης. Χωρίς αυτή την γνώση για το πώς λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος, οι θεατές μπορούν εύκολα να ξεγελαστούν και να πιστέψουν πως όταν σκέφτονται αυτό που επιθυμούν, είναι εύκολο να γίνει. Ως αποτέλεσμα, τα όνειρά τους δεν πραγματοποιούνται, απογοητεύονται και χάνουν την πίστη τους στο Νόμο της Έλξης… κι αυτό είναι το πρόβλημα της απληστίας και του υλισμού.

Μετά την παρακολούθηση του Μυστκού, μπορώ να πω πως αυτή η ταινία δημιουργήθηκε για να ωθήσει τους θεατές στην απληστία και στον υλισμό. Η ταινία επικεντρώνεται πολύ στα υλικά θέματα, τα οποία δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως το να έχουμε όμορφα παιχνίδια, είναι και το κλειδί της ευτυχίας. Δεν είναι λάθος να θέλουμε μια άνετη ζωή. Το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές εθιζόμαστε στα υλικά αγαθά, με αποτέλεσμα να χάνουμε την επαφή με αυτό που πραγματικά συμβαίνει, την αληθινή μας σύνδεση με την πνευματική ενέργεια της ίδιας της φύσης.

Ένας από τους σημαντικούς λόγους της δυσκολίας του πολιτισμού μας να πετύχει την παγκόσμια ειρήνη, είναι η εμμονή μας με το δικαίωμα της κτήσης, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απληστία και εγωισμό.

Μόλις χαθούμε σε αυτή την εμμονή, θα αρχίσουμε σταδιακά να νομίζουμε πως έχουμε έναν συγκεκριμένο σκοπό ή το να είμαστε πλούσιοι είναι το κλειδί της ευτυχίας. Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι ένας από τους κύριους λόγους για το ότι η κοινωνία μας γίνεται ολοένα και πιο εγωκεντρική. Μια κοινωνία γεμάτη εγωκεντρικούς ανθρώπους θα έχει πάντα θέματα με διακρίσεις, ρατσισμό και πολέμους.

Εκείνοι που έχουν τον έλεγχο (Elites), οι ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ), γνωρίζουν ότι για να μας ελέγχουν πρέπει να μας διαιρέσουν ώστε η ανθρώπινη φυλή να μην μπορέσει να ενωθεί ποτέ. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το καταφέρνουν αυτό είναι χρησιμοποιώντας διασημότητες οι οποίες προωθούν τα σκοτεινά τους σχέδια. Το Μυστικό είναι μια από τις ταινίες τις οποίες χρησιμοποίησαν ώστε να μας κάνουν να ακολουθήσουμε το εγωκεντρικό μονοπάτι της απληστίας, του υλισμού και της υπηρεσίας του εαυτού μας. Όσο μένουμε σε αυτό το εγωκεντρικό μονοπάτι, η ανθρώπινη φυλή δεν θα είναι ποτέ ελεύθερη.
Η σχέση μεταξύ του Νόμου της Έλξης, της ενέργειας και της ύλης

Στην φυσική του λυκείου μάθαμε ότι τα άτομα είναι οι θεμέλιοι λίθοι της ύλης. Δυστυχώς δεν μας δίδαξαν την κβαντομηχανική και πώς αυτή επηρεάζει την ενέργεια και την ύλη. Οι κβαντικοί φυσικοί γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες πως οι θεμέλιοι λίθοι της ύλης δεν είναι τα άτομα. Αυτά αποτελούνται από ενέργεια. Με άλλα λόγια, όλα όσα βλέπουμε γύρω μας είναι ενέργεια η οποία βρίσκεται σε στερεή μορφή.Οι κβαντικοί φυσικοί έχουν επίσης ανακαλύψει πως τα άτομα αποτελούνται κυρίως από κενό και πως αυτό το κενό, που δεν είναι άδειο, αποτελείται από ενέργεια η οποία περιέχει πληροφορίες. Επιπροσθέτως, ανακάλυψαν πως η ενέργεια έχει συνείδηση και πως η ύλη δημιουργείται από εστιασμένη σκέψη. Μόλις κατανοήσετε πως το μόνο που υπάρχει είναι η ενέργεια, θα μπορέσετε να καταλάβετε ότι είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το Νόμο της Έλξης μαζί με τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας για να μπορέσετε να ενισχύσετε τη διαδικασία υλοποίησης με τη σκέψη.
Τα μυστικά της υλοποίησης των επιθυμιών σας

Το μυαλό των ανθρώπων δεν έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε να ελέγχει πλήρως τη διαδικασία υλοποίησης με τη σκέψη. Για τον λόγο αυτό, το μεγαλύτερο μέρος της πραγματικότητας το διαχειρίζεται το υποσυνείδητο. Αν και το μυαλό και το σώμα σας δεν είναι αρκετά ισχυρά ώστε να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας υλοποίησης με τη σκέψη, μπορείτε να επηρεάσετε αυτή τη διαδικασία χρησιμοποιώντας τη δύναμη της σκέψης. Αν μάθετε πώς να κατευθύνετε τα συναισθήματά σας και να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένους νόμους του Σύμπαντος, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία υλοποίησης με τη σκέψη. Όμως, η άμεση υλοποίηση δεν είναι ακόμα εφικτή στην τωρινή σας εξελικτική κατάσταση.Τα βασικά κλειδιά της υλοποίησης είναι η σκέψη, τα συναισθήματα και η δράση. Η σκέψη είναι η φυσική δημιουργική δύναμη η οποία είναι απαραίτητη για την εστίαση της ενέργειας, ώστε αυτή η ενέργεια να υλοποιηθεί σε φυσικό επίπεδο. Τα συναισθήματα είναι η θηλυκή έκφραση της συνείδησης. Χρειάζονται για να ενισχύσουν τη διαδικασία υλοποίησης με τη σκέψη στο συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο. Η δράση είναι η αρσενική έκφραση της συνείδησης. Είναι η δύναμη που χρησιμοποιείται για να δημιουργηθούν οι φυσικές αλλαγές στο υλικό βασίλειο. Όταν αυτά τα τρία κλειδιά της υλοποίησης δεν χρησιμοποιούνται σε αρμονία το ένα με το άλλο, γίνεται σχεδόν αδύνατον να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Τη στιγμή που θα κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ σκέψης, συναισθημάτων και δράσης, θα πρέπει να καταλάβετε πως για να έχετε καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας υλοποίησης με τη σκέψη, θα πρέπει να μάθετε πώς να συνδυάζετε το Νόμο της Έλξης με τις απαραίτητες δράσεις και συναισθήματα. Αυτή τη σχέση μεταξύ σκέψης, συναισθημάτων και δράσης είναι που απέτυχε να δείξει Το Μυστικό στους θεατές. Η αγάπη είναι το μυστικό στην ενίσχυση της διαδικασίας υλοποίησης με τη σκέψη.

Η πιο δυνατή και πιο δημιουργική μορφή συναισθημάτων είναι η αγάπη. Γι” αυτό η αγάπη παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της επιθυμίας υλοποίησης κάποιου πράγματος στην πραγματικότητα. Αν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Νόμο της Έλξης με σύνεση και τον συνδυάσετε με την αγάπη, τη σκέψη, τη δράση, την πίστη και την υπομονή, θα αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας της υλοποίησης των ονείρων σας. Η θεραπεία του DNA και η φροντίδα της υγείας σας είναι επίσης σημαντικές στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Κάτι σημαντικό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως μόνο τα πράγματα τα οποία βρίσκονται σε συμμόρφωση με τους νόμους του Σύμπαντος μπορούν να υλοποιηθούν στην πραγματικότητα.

Η υλοποίηση των επιθυμιών σας χρειάζεται χρόνο, αφοσίωση και δουλειά. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να εστιάζετε τη σκέψη σας σε κάτι και να έχετε ευχάριστες σκέψεις και οι με έναν μαγικό τρόπο οι επιθυμίες σας να υλοποιούνται από το τίποτα. Όμως, αν μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τον Νόμο της Έλξης με σύνεση και τον συνδυάσετε με τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και τις δράσεις σας, θα αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας της πραγματοποίησης των επιθυμιών σας.

________________

Μετάφραση: Έλενα Έρα & Νίκος Πνευματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add