Συγκλονίζει το τελευταίο Πάμε Πακέτο! Η ασθένεια που αλλοιώνει την εξωτερική της όψη… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2017

Συγκλονίζει το τελευταίο Πάμε Πακέτο! Η ασθένεια που αλλοιώνει την εξωτερική της όψη…

 Τα απίστευτα περιστατικά bullying που βιώνει ακόμα και σήμερα και ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή.
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου το Πάμε Πακέτο κατεβάζει αυλαία και η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί, τα δύο τελευταία πακέτα της σεζόν. Σίγουρα, αυτές οι ιστορίες ζωής δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.


Η Μαρία έρχεται στην εκπομπή από την Κύπρο για να κάνει την πιο ξεχωριστή έκπληξη στον σύζυγό της που κλείνουν 22 χρόνια κοινού βίου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που από την αγκαλιά της μητέρας της βίωσε τον ρατσισμό εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης. Γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια, που επηρεάζει τα ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά κυρίως αλλοιώνει την εξωτερική όψη. Η αποστολέας αφηγείται όλα όσα σημάδεψαν την ζωή της και τα απίστευτα περιστατικά bullying που βιώνει ακόμα και σήμερα, που είναι 48 ετών.


Μέχρι και την στιγμή που γνώρισε τον Νίκο ήταν ένα πληγωμένο πλάσμα. Εκείνος, ένας όμορφος στην εμφάνιση άνδρας, ήρθε σε ρήξη με την οικογένειά του, προκειμένου να την παντρευτεί. Ο Νίκος την έκανε να αισθανθεί την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και να πιστέψει επιτέλους στον εαυτό της. Νιώθει ότι δίπλα του «ξαναγεννήθηκε».
 Πώς θα αισθανθεί ο παραλήπτης όταν αντιληφθεί ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από το κεντρικό πακέτο;

 Η Σοφία, η αποστολέας του δεύτερου πακέτου, όταν το 2009 έχασε ξαφνικά τον μεγαλύτερο αδερφό της από την ζωή, ήρθε ένα ακόμα μεγαλύτερο σοκ να την ταράξει. Έμαθε πως, κάπου στον κόσμο, υπάρχει ένας αδερφός από εξωσυζυγική σχέση του πατέρα της. Από εκείνη την στιγμή δεν έπαψε στιγμή να τον αναζητά.

Τώρα έρχεται στην εκπομπή εναποθέτοντας όλες τις ελπίδες της στο πακέτο. Πώς θα αισθανθεί όταν μάθει ότι το παιδί αυτό ήταν αναγνωρισμένο από τον πατέρα της; Ποια είναι δραματική ιστορία του παραλήπτη που μεγάλωσε χωρίς μάνα και χωρίς πατέρα;
 Μια πρώτη συνάντηση των δύο αδερφών που θα λυγίσει και τους πιο σκληρούς.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: