ΤΩΡΑ:Στο Στρασβούργο τα βλέμματα - Ξεκίνησε η ομιλία Τσίπρα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Tον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα -ΔΕΙΤΕ LIVE - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

ΤΩΡΑ:Στο Στρασβούργο τα βλέμματα - Ξεκίνησε η ομιλία Τσίπρα στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Tον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα -ΔΕΙΤΕ LIVE

 11.12 Στο βήμα αυτή την ώρα βρίσκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Είναι χαρά μου που βρίσκομαι στο ναό της Δημοκρατίας είπε στην αρχή της ομιλίας του. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο δημοψήφισμα μίλησε για μια γενναία απόφαση του ελληνικού λαού , λέγοντας ότι δεν είναι επιλογή ρήξης. Είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ευρώπη ή θα είναι δημοκρατικήή θα έχει τεράστιες δυσκολίες να επιβιώσει, υποστήριξε.

11.10 Ο Ντ. Τουσκ επανέλαβε ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία τότε δεν αποκλείεται το χειρότερο σενάριο, αυτό της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, το οποίο όπως ειπε δεν θα επηρρεάσει μόνο τον Ελληνικό λαό. Ο λόγος πέρασε στον Ζαν Κλοντ - Γιούνκερ.

10.57 Μπήκε στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου ο Αλέξης Τσίπρας. Τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. Αυτή την ώρα μιλά ο Ντ. Τουσκ.

Στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μιλήσει σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις μελλοντικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τα συμπεράσματα της συνόδου κορυφής της ευρωζώνης της Τρίτης, καθώς και της συνόδου κορυφής του Συμβουλίου της 25ης και 26ης Ιουνίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΚ.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα συμμετάσχουν στη συζήτηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 9:30 πμ τοπική ώρα Γαλλίας, στην ολομέλεια του ΕΚ στο Στρασβούργο. Ο πρόεδρος του ΕΚ Μάρτιν Σουλτς θα προεδρεύσει της συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add