ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 01, 2015

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αν και κανονικά δεν θέλετε να αισθάνεστε παγιδευμένοι στη ρουτίνα και αναζητάτε τη δράση και το πάθος, η Αφροδίτη στον εσωστρεφή και οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί την ανάγκη για χαλάρωση στην ηρεμία του σπιτιού σας, δεν σας απασχολεί και πολύ το κυνήγι του έρωτα. Αναζητάτε χρόνο για τον εαυτό σας, καθώς και την υποστήριξη των μελών της οικογένειάς σας, που ίσως και να είχατε παραμελήσει. Ακόμα κι αν θελήσετε να βγείτε στο ερωτικό προσκήνιο, τώρα δεν συμβιβάζεστε με ένα ευκαιριακό πάθος, αναζητάτε σχέσεις ποιότηταςΗ Πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σας υπενθυμίζει ότιχρειάζεστε ανανέωση. Χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να κάνετε μια εις βάθος έρευνα στην ψυχή σας και κατανοείστε τα σφάλματά σας που έχουν αποτρέψει την αγάπη. Ίσως χρειαστεί να συνομιλήσετε με έναν έμπιστο φίλο, ο οποίος μπορεί να σας δώσει μερικές χρήσιμεςσυμβουλές και να σας βοηθήσει στην αυτογνωσία, ώστε να κατανοήσετετον τρόπο που λειτουργείτε ή που μπορεί ψυχολογικά ή ενορατικά να σας υποδείξει τις επόμενες καλύτερες κινήσεις σαςΑν κάποιοι θαυμαστές που θα συναντήσετε σας χαρακτηρίσουν τώρα φοβισμένους ή εχθρικούς,ίσως είναι ένα μήνυμα για να χαλαρώσετε λίγο και να στείλετε ένα πλατύχαμόγελοθα δείτε τη διαφοράΞέρετε… η πρώτη εντύπωση είναι που μετράειέτσι ανοίξτε την καρδιά σας στην αγάπη
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Παθιασμένα συναισθήματα, δράμα και αποκαλύψεις έρχονται στο φως, κάτω από την επιρροή της Πανσέληνου, που φωτίζει τον κρυφό και μυστηριώδη όγδοο οίκο σας. Το φεγγάρι ρίχνει φως σε κάποιες κρυμμένες πληροφορίεςΊσως αποκαλύψετε έναν κρυφό σαμποτέρ της σχέσης σας,κάποιον που νομίζατε ότι ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους σαςΉτα λόγια κάποιου ατόμου ή ακόμα και του αγαπημένου σας μπορεί να σαςσοκάρουν, σε σημείο να σας αγνοήσει και εσείς να στραφείτε στην επίθεσηΝα είστε προσεκτικοί, προτού αρχίσετε να ρίχνετε …βενζίνη στη σχέση σας και μετά ένα …αναμμένο σπίρτο, θα τυλιχτείτε και οι δυο στις φλόγεςΑν η εκδίκηση για μια παλιά προδοσία σιγοβράζει μέσα σας,προσέξτε να μην ακολουθήσετε το μονοπάτι του πολέμουθα διώξετε τον αγαπημένο σας μακριά εντελώς απερίσκεπταΑν μετριάσετε την επιθετικότητά σας ή απλά κάνετε ένα time-out, όταν είστε στα πρόθυρα τηςαντίδρασηςαυτό θα βοηθήσει να σωθεί η σχέση σας. Προσέξτε, επίσης, ζητήματα ζήλιας, ανταγωνιστικότητας ή κτητικότητας. Εάν αισθάνεστε να τρελαίνεστε, επειδή ο αγαπημένος σας αναλώνει τώρα όλο το χρόνο του με έναν άλλον φίλο του ή στη δουλειά του, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με εσάς, δεν αξίζει να στεναχωριέστε με τα μικρά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στην ερωτική σας ζωή, χάρη στη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες, ανοίγετε την καρδιά σας σε μια αγάπη που μιλά στα ιδανικά και τις αξίες σας, σας παρέχει ασφάλεια και υποστήριξη, συμβάλλει θετικά στην προσωπική σας εξέλιξη. Ακόμα κι αν νιώθατε παγιδευμένοι σε ένα τέλμα ή ίσως είχατε χαμηλή αυτοεκτίμηση, τώρα γυρίζει ο τροχός της τύχης για εσάς. Μπορεί όμως και να καταλήξετε να αναρωτιέστε: «πώς με βλέπουν οι άλλοι»; Να θυμάστε ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα σας αμφισβητήσουν αλλά και αυτοί που θα σας υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες, έτσι μη σας πιάνει πανικός αν είστε αντιδημοφιλείς σε κάποιους. Αντί να προσπαθείτε να πνίξετε τη φωνή σας, παρουσιάζοντας κάτι το οποίο δεν είστε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να συμβαδίσετε με τον καθέναν, μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί. Δεν υπάρχει ανάγκη να προσποιείστε κάποιον που δεν είστε. Αν ξοδεύετε υπερβολικά χρήματα για να κάνετε εντύπωση και να προσελκύσετε την αγάπη, αναρωτηθείτε: αυτοί οι άνθρωποι σας πλησιάζουν γι’ αυτό που είστε πραγματικά ή για την καλοπέρασή τους; Πιο πιθανό είναι να ισχύει το δεύτερο. Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσετε τους ψεύτικους από τους αληθινούς και να δώσετε την καρδιά σας σε όσους αξίζουν.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Πάρτε ρίσκα στη σχέση σας και αναδείξτε το πάθος και τον αισθησιασμόπου κρύβονται μέσα σας. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι στο πλευρό σας για να περάσετε διασκεδαστικές και αισθησιακές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ίσως υπάρχει μια πλευρά του εαυτού σας που ήρθε η ώρα να αλλάξει, τώρα είστε έτοιμοι για μια πιο ουσιαστική και βαθιά σχέση. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει στο φως κρυμμένες καταστάσεις στην επιφάνεια, κάποια έντονα συναισθήματα που απορρέουν από τις σκιώδεις πλευρές της ψυχής σας, ίσως ακόμα και να ανακαλύψετε κάποια ύπουλα άτομα που σαμποτάρουν τη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να γίνεστε παρανοϊκοίαλλά σίγουρα κάντε εκτεταμένη και εις βάθος έρευνα προκειμένου να το γνωρίζετε. Αν συγκατοικείτε με τον αγαπημένο σας, μελετάτε σε βάθος τις συνθήκεςδιαβίωσής σας και δεδομένου ότι το ζώδιό σας ποθεί την άνεση και την ασφάλεια στο σπίτι, θα θελήσετε να εξετάσετε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και ασφαλείς , όσο το δυνατόν, στη φωλιά σας. Τώρα θέλετε να κάνετε βαθύτερη τη σχέση σας και πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειράσας. Θέλετε να νιώσετε ψυχή τε και σώματι ενωμένοι, ίσως και να ορίσετε κάποιους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους. Θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι; Να ανοίξετε έναν κοινό λογαριασμόΤα βάζετε όλα κάτω και τα συζητάτε.
ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η περιέργειά σας και η τόλμη σας είναι οι κινητήριες δυνάμεις του πάθουςσας, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας, βάζει φωτιά και ανεβάζει την αδρεναλίνη σας. Θυμηθείτε, ο Άρης είναι ο πλανήτης της σεξουαλικής επιθυμίας και του πάθους αλλά για σας η ερωτογενής ζώνη σας είναι ο εγκέφαλός σας και προτού κάνετε κατάθεση ψυχής, πρέπει να διεγερθείτο κεφάλι σαςΜοιραστείτε μια σπινθηροβόλα συζήτηση με έναν από τους θαυμαστές σας και προτού το καταλάβετείσως καταλήξετε να μοιραστείτε το κρεβάτι σας. Υπάρχει όμως και η αντίθετη όψη του νομίσματος: Ναι, θέλετε τα τρελά ερωτικά παιχνίδια και τη διασκέδαση αλλά η νέα Σελήνη στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, σας κάνει να επιδιώκετε και στιγμές χαλάρωσης. Πιθανότατα να μην είστε και τόσο πρόθυμοι να διασκεδάσετε, αν δεν έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον οκτώ ώρες ή δεν νιώθετε ξεκούραστοι. Σίγουρα θα χρειαστείτε περισσότερο ύπνο, θα μπορούσατε όμως να ξυπνήσετε στις 2:00 π.μ. και να αποφασίσετε ότι χρειάζεστε διασκέδαση ή και ακόμα προκειμένου να αποκωδικοποιήσετε τα εξαιρετικά έντονα όνειρά σας. Νιώθετε μια χαρά κι ας είστε μόνοι στο σπίτι σας. Συμβουλή: Μπορεί να χρειαστεί να αποκοπείτε από ένα τοξικό πρόσωπο του παρελθόντος ή να βάλετε τέλος σε μια κατάσταση, προτού κάνετε μια νέα αρχή.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η εύθυμη και επικοινωνιακή διάθεσή σας δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σας, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας, σας χαρίζει ενισχυμένη ικανότητα να επικοινωνείτε. Συζητάτε, κάνετε αστεία, είστε διασκεδαστικοί αλλά προσέξτε όταν είστε θυμωμένοι, μπορεί και ναχρησιμοποιήσετε τα λόγια σας ως όπλοΑν παλιές πληγές αρχίζουν να ανοίγουν εκ νέου, λόγω της νέας Σελήνης στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, προτού ρίξετε τις βολές σας στον αγαπημένο σας, προβείτε σε απολογισμό του ρόλου σας σε αυτή την κατάσταση και σε ό, τι δράματα σας κρατούν πίσω. Για να έχετε μια υγιή σχέση, θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες να απελευθερωθείτε από ό, τι σας βαραίνει, συζητώντας με έναν ειρηνικό (κι αν μπορείτε ευχάριστοτρόπο. Όντας ειλικρινείς και σαφείς, θα κάνετε εκκαθάριση από οτιδήποτε δυσάρεστο σας δημιουργεί πόνο και θλίψη. Αυτή τη στιγμή, θα απορροφάτε εύκολα την ενέργεια (θετική ή αρνητική) του αγαπημένου σας και των άλλων ανθρώπων. Έτσι, αν νιώθετε ότι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη, προστατεύστε την ψυχή σας, μένοντας μακριά από την αρνητικότητα και απομακρύνοντας κάποια άτομαπου δεν εξυπηρετούν τη θετική λειτουργία της σχέσης σας. Κλειδώστε την πόρτα της ευτυχίας σας και πετάξτε το κλειδί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η αγάπη και ο έρωτας σας πάνε στον έβδομο ουρανό. Η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας και η Πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, οπότε απολαύστε την ευδαιμονία, τον αισθησιασμό και το πάθος. Ίσως νιώσετε μια ερωτική έλξη για κάποιον, ξέρετε ότι τα συναισθήματα είναι  αληθινά. Κι αν υπάρχει μια υποβόσκουσα κατάσταση, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φέρνει την αγάπη κοντά σας. Όμως, προτού πετάξετε με τα φτερά του έρωτα, πρέπει να κάνετε μια συναισθηματική εκκαθάριση. Ο ανάδρομος Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και του τέλους, σας καλεί σε μια εσωτερική ενδοσκόπηση, να κάνετε μια αυστηρή προσωπική κριτική. Τι να αποφύγετε: ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, την επιστροφή σε μια παλιά αγάπη, την έναρξη μιας νέας σχέσης (είναι πιθανό να εκτιμήσετε τους ανθρώπους με λάθος τρόπο). Εάν πρέπει να κάνετε οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα, ελέγξτε τα πάντα πάνω από δύο φορές για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο ή οποιαδήποτε παραπληροφόρηση. Σκάψτε κάτω από την επιφάνεια, δεν θέλετε αργότερα να ανακαλύψετε ότι το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε έχει χαρίσει αλλού την καρδιά του και το μόνο που θέλει από εσάς είναι να είστε το δεκανίκι του, μοιραία θα οδηγηθεί η σχέση σε αδιέξοδο. Μπορείτε να περπατήσετε και χωρίς «δεκανίκια».
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Μήπως η σχέση σας εκινείτο στη μετριότητα μέχρι τώρα; Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και την Πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αναβαθμίζεστε, επιδιώκετε να βγείτε έξω με τον αγαπημένο σας και να διασκεδάσετε, κάνετε νέα πράγματα μαζί, απολαμβάνετε έντονες ερωτικές στιγμές. Είστε στα καλύτερά σας, λαμβάνοντας αγάπη και έρωτα. Εάν μέσα σας έχετε τη βαθιά επιθυμία να κάνετε ένα μωρό, ο πέμπτος οίκος είναι ο οίκος των παιδιών, έτσι είναι δυνατόν να συμβεί μια εγκυμοσύνη, καθώς οι πιθανότητες σύλληψης αυξάνονται. Μια επισήμανση: Ο ανάδρομος Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να κάνετε μια απογραφή της σχέσης σας. Εάν είχατε αντιπαραθέσεις ή είπατε κάτι λόγω κεκτημένης ταχύτητας και προσβάλατε τον αγαπημένο σαςτώρα είστε πρόθυμοι ναπαραδεχτείτε το λάθος σας και ζητάτε συγνώμη. Είναι προτιμότερο ναπαραδεχτείτε τις αδυναμίες σας τώραΔεν υπάρχει χώρος για πείσμα ήυπερηφάνεια, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, το μόνο που θα καταφέρετε με τον εγωισμό και την αλαζονική συμπεριφορά σας είναι να γίνουν πιο εμφανείς οι ανασφάλειές σαςΣκεφτείτε… κατηγορώντας το άλλο πρόσωπο για τη σχέση που παραπαίει αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα βραχυπρόθεσμα αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι είναι λάθος νοοτροπία, έτσι επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Νιώστε την αγάπη που γνωρίζετε ότι μπορεί να υπάρξει, αντί να αναλώνεστε με μικροπρέπειες. Πώς θα γαληνεύσει η ψυχή σας;
ΛΕΩΝ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Φοράτε το στέμμα σας και στέκεστε επιβλητικοί στο θρόνο σας, κοιτάζοντας όλους αυτούς τους θαυμαστές, που θέλουν ένα κομμάτι από το χρόνο σας. Ο Άρης στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας δίνει την πρωτοβουλία και τα κίνητρα να ενωθείτε με μια άλλη λαμπερήψυχήΔεν θα χρειαστεί να ψάξετε και πολύ για να βρείτε τον ιδανικό σύντροφοΘα μπορούσε να είναι ένας στενός φίλος σας ή  συνεργάτης, ένα πρόσωπο που μοιράζεται τις ίδιες ιδέες με τις δικές σαςΤα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσαν επίσης να σας αποκαλύψουν το άλλο σας μισό. Καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, δημοσιεύστε κάτι πρωτότυπο στο Facebook, το ίντερνετ είναι πολλά υποσχόμενο για μια νέα φιλία, η οποία στο χρόνο θα εξελιχθεί σε μια χαρούμενη και παθιασμένη σχέση. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, σας ζητά να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που στέκονται εμπόδιο στα όνειρά σας, καθώς τώρα μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα ποιοί άνθρωποι ματαιώνουν τις προσπάθειές σας. Επίσης, συνιστάται θερμά: αποφύγετε να χαρίσετε την καρδιά σας σε άτομα που είναι περίεργα και μυστηριώδη, ο δωδέκατος οίκος μπορεί να αποκρύψει ζωτικές πληροφορίες και δεν θέλετε να δεσμευτείτε συναισθηματικά με κάποιον που οι προθέσεις του δεν εναρμονίζονται με τις δικές σας.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Εκφράζετε τα ειλικρινή και άδολα συναισθήματά σας, είστε ιδιαίτερα υποχωρητικοί και επιεικείς με τον αγαπημένο σας χάρη στην Αφροδίτη στον ευαίσθητο και συναισθηματικό δωδέκατο οίκο σας. Τώρα βάζετε στην άκρη τον εγωισμό σας και την υπερηφάνειά σας, μπορείτε να δείτε τα πράγματα από τη σκοπιά του συντρόφου σαςΕπωφεληθείτε από το γενναιόδωρο πνεύμα σας και προσφέρετε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Εν τω μεταξύ, θα μπορούσατε κυριολεκτικά να σκέφτεστε να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη, αν συγκατοικείτε, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και των προσωπικών θεμελίων. Ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε εκ νέου την κατάσταση της σχέσης σας και κατά πόσο λαμβάνετε φροντίδα και προστασία. Αν διαπιστώσετε ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας φίλος παρεμβαίνουν στη σχέση σας, ίσως θα πρέπει να θέσετε τα όριά σας, χωρίς όμως να αφήσετε τον εαυτό σας να νιώθει ενοχές. Δεν είστε σε αυτή τη γη για να λαμβάνετε την αρνητική ενέργεια και την αμφισβήτηση του καθενός, ούτε και πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας τη γνώμη του. Εκτός του ότι θα πρέπει να θέσετε  κάποια όρια, πρέπει να αναλογιστείτε και τη δική σας στάση και συμμετοχή στη δημιουργία αυτής της κατάστασης και ότι καθίσταται επιτακτική ανάγκη η θέσπιση ορίων με τους αγαπημένους σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο κόσμος όλος είναι στα πόδια σας, έχετε μια ανέμελη και χαρούμενη διάθεση, χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό και γνωστικό ένατο οίκο σας. Έχετε μια πιο περιπετειώδη διάθεση, είστε έτοιμοι να γευτείτε τον έρωτα αλλά και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, ανακαλύπτοντας μια νέα αγάπη σε άλλες πόλεις, ακόμη και ηπείρους. Που κρύβεται η αγάπη; Σερφάρετε στα ταξιδιωτικά ιστολόγια για ένα ταξίδι ή  περιπλανηθείτε σε ένα βιβλιοπωλείο. Δώστε προσοχή γύρω σας, πηγαίνοντας σε ένα μπαρ ή μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, η οποία εκτός των άλλων κεντρίζει τη διανοητική και πνευματική περιέργειά σας. Αξίζει τον κόπο να πάτε, έστω και μόνο για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Ίσως ακόμα πέσει στα χέρια σας ένα βιβλίο που κρύβει ένα βαθύ μήνυμα που θα πρέπει να διαβάσετε, μπορεί να αλλάξει εντελώς η προσέγγισή σας στην αγάπη και τη ζωή. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας επεκτείνει το κοινωνικό σας δίκτυο και σας δίνει μια μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες μέσα από τις οποίες μπορεί να ανακαλύψετε την αγάπη. Ακόμα κι αν είστε απασχολημένοι με τις υποχρεώσεις σας και την εργασία σας, μην αμελήσετε την κοινωνική δικτύωση, θα υπάρχει άφθονο κέφι γύρω σας.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Πού βαδίζει η σχέση σας; Ακόμη και αν τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά και έχετε ήδη μιλήσει για μια κοινή πορεία, ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας σπρώχνει να αποσαφηνίσετε αν και οι δύο σας θέλετε τους ίδιους στόχους. Φροντίστε να είστε πολύ σαφείς στις συνομιλίες και τα μηνύματα που στέλνετε σχετικά με τους στόχους σας και την κατανομή των ευθυνών και των ρόλων. Μοιράζεστε το ίδιο βάρος; Υπάρχει ισορροπία του δούναι και λαβείν; Είναι δίκαιη η οικονομική συμμετοχή; Ή μήπως κάποιος από τους δυο σας θέλει να επιβληθεί στον άλλον και είναι άνιση η κατανομή εξουσίας; Εάν ο αγαπημένος σας είναι πιο επιθετικός και απότομος, αλλά εσείς είστε πιο πράοι (ή το αντίστροφο), θέτετε τα όριά σας ή, στη χειρότερη περίπτωση, τακτοποιούνται τα πράγματα μέσα από αψιμαχίες και προστριβές. Μη φοβάστε, μερικές φορές ένας καυγάς είναι καλό πράγμα, προκειμένου να υπάρξει ισορροπία. Υπάρχει πιθανότητα να έχετε τη δική σας άποψη για το τι θέλετε από τη σχέση σας και όμως ο αγαπημένος σας το βλέπει από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Ίσως και να μη καταλαβαίνει τις προθέσεις σας ή τις απόψεις σας. Για να ξέρετε που βαδίζετε, συζητήστε, διευκρινίστε και αποσαφηνίστε.
ΖΥΓΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Μήπως οι κοινωνικές προκαταλήψεις ή η εργασία σας, σας αποτρέπουν από την εξεύρεση της αγάπης; Με την Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, τηςκοινωνίας και της καριέραςείστε τώρα ερωτευμένοι με τη δουλειά σας,αισθάνεστε σαν αυτή να σας στερεί το χρόνο από τη χαρά και το φλερτ. Ίσως οι πολλαπλές απαιτήσεις της εργασίας σας καθιστούν δύσκολο να έχετε ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας, ίσως ακόμα είστε επιλεκτικοί και προτιμάτε να περιμένετε, προκειμένου να βρείτε κάποιον που θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας. Τώρα αναζητάτε μια σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο ψυχής και ίσως αναμίξετε την οικογένειά σας στις επιλογές σας ή συζητήσετε τις ιδέες σας με τα πιο προσφιλή σε εσάς πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας ζητά να κάνετε εκκαθάριση και να εξαγνίσετε τα αρνητικά συναισθήματά σας, τα οποία σας έχουν δημιουργήσει σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό πόνο. Το φεγγάρι σας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την ψυχή σας: Για να υποδεχτείτε μια νέα αγάπη, θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις παλιές απογοητεύσεις σας και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Γκρεμίστε τους  ψυχολογικούς τοίχους, βγάλτε το προσωπείο σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, είναι το πρώτο βήμα για να είστε ειλικρινείς με τους άλλους.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Τα λόγια και τα αστεία σας ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας, χάρη στον Άρη στον επεκτατικό και δογματικό ένατο οίκο σας. Μήπως όμως είστε αδιάλλακτοι και θέλετε να επιβάλετε τη γνώμη σας; Ήανταγωνίζεστε το σύντροφό σας; Να είστε ανοικτοί και άμεσοι, αλλά ένα αθώο και αστείο σχόλιό σας μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες. Σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι παίρνουν την κριτική καλύτερα, όταν αρχίζετε και τελειώνετε με ένα κομπλιμέντο ή αναγνώριση. Η συγχώρεση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ηρεμία της ψυχής σας, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τονόγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της εμπιστοσύνηςΘέματα ζήλιας και προδοσίας μπορεί να σας κάνουν να εκραγείτεΊσως υπάρχουν κρυμμένα συναισθήματα από το παρελθόν που είναι τόσο παλιάίσως ακόμη καιαρχέγονα, συναισθήματα που βαραίνουν την ψυχή σας και θέλουν να εκραγούνΠροσέξτε τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, δεν θα είναι όλα ωραία και ομαλά στη σχέση σας, αν αφήσετε τα συναισθήματά σας ναπετάξουν ελεύθεραΕίναι καλό να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, ένα καλό επιχείρημα μπορεί πραγματικά να καθαρίσει τον αέρα, πάντα όμως με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον άλλον. Συζητήστε ήρεμα με τον αγαπημένο σας, εξαντλήστε κάθε θέμα που σας απασχολεί, έως ότου δεν υπάρχει πια τίποτα να πείτεΗ αληθινή θεραπεία της ψυχής σας ξεκινά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ακόμα και αν το πάθος σας και η φαντασία σας καλπάζουν, μπορεί να χρειαστεί να παλέψετε με κάποια σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη συμβολή σας στην εξεύρεση της αληθινής αγάπης. Τόσο η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, όσο και ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας καλούν να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή και να μην επαφίεστε στη μοίρα σας, ούτε και να λέτε «αυτό ήταν γραφτό να γίνει». Ναι, έχετε αγωνιστεί, ίσως ακόμα και θυσιαστεί για την αγάπη, αλλά έχετε κάνει πραγματικά την καλύτερη δυνατή χρήση της πολύτιμης διαίσθησής σας; Γιατί όλες αυτές οι σχέσεις του παρελθόντος δεν μίλησαν στην ψυχή σας; Η αυλαία ανοίγει για την επόμενη πράξη της ζωής σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε στη σωστή σκηνή, με τους κατάλληλους παίκτες, φορώντας το σωστό κοστούμι. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τη συνολική σας στάση στην αγάπη ή τουλάχιστον την εντύπωση που δίνετε στους θαυμαστές σας. Ίσως δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο κλειστοί και κάποιες φορές απόμακροι είστε ή ακόμα ότι παρουσιάζετε ένα ψεύτικο εαυτό, στην προσπάθειά σας να αποφύγετε τον πόνο. Δεν χρειάζεται να ενεργείτε έτσι, αφήστε τον αληθινό εαυτό σας να λάμψει, βγείτε από τα σκοτάδια. 
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Εξάρτηση και ενοχές; Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική απεξάρτηση από τη σχέση σας, να ενδιαφερθείτε για τον εαυτό σας, να δώσετε ένα τέλος σε ζοφερές αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Τόσο η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, όσο και ο επιθετικός Άρης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, αναταράσσουν την ψυχή σας και τη σχέση σας. Η παλίρροια των συναισθημάτων σας ξεχύνεται, τώρα δεν μπορείτε να κρατήσετε τίποτα κρυφό. Σίγουρα, η δύναμη των συναισθημάτων αυτών θα μπορούσε να σοκάρει όχι μόνο τον αγαπημένο σας αλλά και εσάς τους ίδιους, αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε ότι αυτό συμβαίνει, όταν κρύβετε κάποια πράγματα και αφήνετε τον πόνο σας να ματώνει την καρδιά σας. Αφήστε αυτά τα συναισθήματα να ξεχυθούν σαν θάλασσα, είναι καλό για σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τα ελέγξετε πλήρως. Θα μπορούσατε να ξεθάψετε κάποια καταπιεσμένη οργή για ένα ζήτημα του παρελθόντος, το οποίο αν δεν έχετε ήδη επεξεργαστεί, μπορεί να οδηγήσει σε μάχη, η οποία όμως τελειώνει γρήγορα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή σύγκρουση θα βοηθήσει στο να καθαρίσετε τον αέρα στη σχέση σας και δεν θα οδηγήσει σε μια πικρή ανάμνηση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει, πίσω σας. Με γνώμονα την Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και της παράδοσης, και τον ανάδρομο Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, εστιάζετε όλο το μήνα σε παλιά θέματα και συναισθήματα. Το φεγγάρι σας ζητά να τα αφήσετε να ξεκουραστούν μια για πάνταΜην εκπλαγείτε αν ξαφνικά γίνετεέξω φρενών για μια προδοσία που συνέβη εδώ και πολύ καιρόΊσως νομίζατε ότι την είχατε ξεπεράσει, μόνο που τώρα, σκέφτεστε και πάλιεκείνο το πρόσωπο που έκανε λάθοςΤον/την σκέφτεστε ακόμη και σε σημείο να έχετε εμμονή ή να κάνετε σαν …τρελοί, όταν οι φίλοι σας αναφέρουν το όνομά του/της και πάλιΑφήστε τα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν, αν νιώθετε την ανάγκηδεν έχει σημασία πόσο απρεπή είναιΓιατί όμως δεν τα έχετε αφήσει πίσω σαςΧρησιμοποιήστε την έμφυτη χαρούμενη και εξωστρεφή φύση σας για να διοχετεύσετε αυτό που αισθάνεστεασχολούμενοι με κατευναστικές δραστηριότητες, όπως τη μουσική, το χορό και την τέχνη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, δημιουργεί μια συναισθηματική αναζωογόνηση που ξεκινά από μέσα προς τα έξωαναπτερώνεται το ηθικό σας. Επειδή είστε ιδιαίτερα εναρμονισμένοι με τις ενεργειακές δονήσεις γύρω σαςμπορείτε να καταλάβετε την αληθινή αγάπη από μια παθιασμένη στιγμή της μιας βραδιάς.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Οι μπαταρίες σας είναι έτοιμες για επαναφόρτιση, καθώς η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας στέλνει στην αγκαλιά του αγαπημένου σας για ξεκούραση και έντονα πάθη. Το συνηθισμένο ανέμελο και περιπετειώδες στυλ σας αντικαθίσταται από μυστικές συνευρέσεις κεκλεισμένων των θυρών. Η ψυχή σας αναζητά περισσότερη ξεκούραση και αναζωογόνηση, δεν αναζητά τώρα επιπόλαιες ή ανέμελες στιγμές, μόνο πάθος και βάθος συναισθημάτων. Αν έχετε κρύψει ένα παλιό πρόβλημα εδώ και καιρό μέσα σας, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτό τώρα. Μόνο βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει στη ρίζα του προβλήματος για να θεραπευτεί. Με την Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, των ψευδαισθήσεων και των κρυφών καταστάσεων, μπορεί να αρχίσετε να έχετε την αίσθηση ότι κάποιος λέει κάποια πράγματα πίσω από την πλάτη σας ή για τη σχέση σας. Το ζώδιό σας είναι απίστευτα εύπιστο και ανέμελο, αλλά τώρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά αν πρόκειται για άτομα που σας ζηλεύουν. Παραμείνετε ανοιχτόκαρδοι και γενναιόδωροι, αλλά κάντε μια πιο αυστηρή επιλογή αυτών που θα μιλήσετε για τη σχέση σας. Ο καθένας δεν είναι άξιος της καλόκαρδης φύσης σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Μια νέα σχέση ζεσταίνει την καρδιά σας, κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων.  Η αισιοδοξία σας υπερτερεί των πρακτικών ανησυχιών σας, τραβάτε την προσοχή στον αέρα, νιώθετε ευτυχισμένοι, ζείτε μια αξέχαστη ιστορία αγάπης. Κανείς δενμπορεί να αναμετρηθεί μαζί σαςΣτην πραγματικότηταξέρετε πώς να κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας, έχετε επίσης σύμμαχό σας τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, η οποία σας κάνει πιο εκφραστικούς, τολμηρούς και επιδεικτικούςΑπελευθερώνετε τη χαρούμενη πλευρά σας, όσο πιο τολμηροί είστετόσο το καλύτεροΜην είστε σεμνοί ή ταπεινοί, ο έρωτας θέλει και ρίσκαΒγείτε από την κρυψώνα σας και αφήστε τους θαυμαστές σας να γνωρίσουν τις προθέσεις σας.Ανοίξτε την καρδιά σας και γιορτάστε τον έρωτα κάτω από το φως τηςαγάπης και του φεγγαριού. Απολαύστε το φλερτ, πηγαίνοντας σε μέρη διασκέδασης και μη φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, η δουλειά μπορεί να περιμένει. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή και ο φτερωτός θεός έχει βάλει στόχο την καρδιά σας. Αλλάξτε εμφάνιση και στυλ αλλά και το πρόγραμμα στην εργασία σας και οι πιοερωτικές επιθυμίες σας είναι σίγουρο ότι θα υλοποιηθούν.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Εξισορροπείτε το «εγώ» με το «εμείς», χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Βαδίζετε με την αγάπη σας σε ένα ενδιαφέρον και συναρπαστικό μονοπάτι. Εκδηλώνετε τη λανθάνουσα τρυφερότητά σας και τη μεγαλοψυχία σας, παρακάμπτετε τις υψηλές προσδοκίες σας, εκείνο που σας ενδιαφέρει είναι το καλό της σχέσης σας. Ίσως νιώσετε λίγο υπερβολική εξάρτηση, αλλά αισθάνεστε καλά από αυτήν τη διέλευση. Εστιάζετε στα θετικά του αγαπημένου σας και ίσως ερωτευτείτε ξανά από την αρχή. Παράλληλα, η νέα Σελήνη στον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας, σας ζητά να αφήσετε για λίγο όλες τις εργασίες σας και να παίξετε στο ερωτικό παιχνίδι και πάλι! Χαλαρώνετε από το τρελό και γεμάτο πρόγραμμά σας, δημιουργείτε μια αισθησιακή και άκρως ρομαντική ατμόσφαιραείστε έτοιμοι για όλα. Έχετε τη διάθεση να συμβιβαστείτε μετον αγαπημένο σας, να διευθετήσετε τα ενδεχόμενα προβλήματα, πιθανόν και να συζητήσετε τα οικονομικά και την κατανομή των ευθυνών.Απαλλάσσεστε εντελώς από τα φαντάσματα που έχουν ήδη καταστρέψειτη σχέση σας, μια νέα ζωή γεννιέται, γεμάτη χαρά και πολλές ελπίδες για το μέλλον
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τόλμη, πάθος και δύναμη σας χαρίζει ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φλερτάρετε, παίζετε, κάνετε πνευματικά παιχνίδια. Όποιος καταφέρει να διεγείρει το μυαλό σας, αυτός θα μοιραστεί και το κρεβάτι σας. Ο έντονος ερωτισμός σας και η σεξουαλικότητά σας εξεγείρονται με απροσδόκητους τρόπους και σας υπενθυμίζουν τη χαρά του σεξ, όντας εντελώς αδέσμευτοιΜια προειδοποίησηΟ Άρης σας παροτρύνει να πάρετε την απόφαση να ζείτε με τους δικούς σας όρους αλλά ηΠανσέληνος στο φιλόδοξο, αλαζονικό και εξουσιαστικό δέκατο οίκο σας,ίσως δημιουργήσει προστριβές ή προκαλέσει αβάσιμες φήμες που έχουν αντίκτυπο σε κάποιον/α που ενδιαφέρεστε. Ίσως δίνετε περισσότερη σημασία στους στόχους της σταδιοδρομίας σας, ίσως είστε ανεξήγηταδεμένοι με την οικογένειά σας κι αυτό φέρνει εμπόδια στην αγάπη. Σκεφτείτε… μήπως η τόλμη σας να λέτε πάντα την αλήθεια είναι πρόκληση; Και με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, ανάδρομοστον ερωτικό πέμπτο οίκο σαςθα μπορούσε να σας ξεσηκώσει ένας/μια πρώην. Τα πράγματα πραγματικά πήγαν στραβά ή μήπως ήταν η κακή χρονική στιγμή; Μήπως ακόμα κρατάτε έναν πυρσό για το συγκεκριμένο άτομο ή πνίγεστε στον πόνο σαςΔώστε αυτή τη φορά την ευκαιρία και θεραπεύστε τη σχέση σαςαλλά να είστε προσεκτικοί για να μη γίνετε θύμα.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Μιλήστε και μη φοβάστεΑπό τη φύση σας, είστε συγκρατημένοι συναισθηματικά αλλά τώρα ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας παροτρύνει να αποκαλύψετε το πάθος σας και τα βαθιά συναισθήματάσαςέχετε τώρα την ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας. Και ενώ ο Άρης δημιουργεί εξωστρέφεια, ο ανάδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ρίχνει τη διάθεση, είστε περισσότερο στοχαστικοί, οι σκέψεις σας, όσον αφορά τη σχέση σας, είναι μπερδεμένες. Μη βιαστείτε για δέσμευση, ούτε και για χωρισμόΑντίθετα, κάντε ενδοσκόπηση και θεραπεύστε τη σχέση σας, συζητώντας ανοικτάΑν η σχέση σας είναιισορροπημένη, θα αποκαλυφθείΠροσέξτε τον εγωισμό και την αδιαλλαξία σας, δεν θέλετε να δημιουργήσετε δράμα, ρίχνοντας δηλητήριο, καθώς ό, τι πείτεδύσκολα θα το πάρετε  πίσωΗ νέα Σελήνη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, καθιστά την τέλεια στιγμή για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε οτιδήποτε για τη συναισθηματική και πνευματική σαςυγείαΟ καθορισμός ορίων είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετεΕάνο αγαπημένος σας, σας κάνει αδιάκοπα παράποναμπορεί να επιλέξετενα θέσετε τα κατάλληλα όριαακόμα και αν αυτό σημαίνει να γίνετελιγότερο διαθέσιμοι.
ΙΧΘΥΕΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Συγκεντρώνετε την προσοχή όλων γύρω σας, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, που κάνει την παρουσία σας να λάμπει. Σίγουρα, δεν πρόκειται να είστε μόνοι σαςΠολλές συμπληρωματικέςψυχές είναι σε επιφυλακή, περιμένουν μια κίνησή σας για μια πολλά υποσχόμενη σχέσηΟι ευαισθησίες σας και τα συναισθήματά σας προσελκύουν άτομα που μιλούν στα όνειρα και τα ιδανικά σας.  Ο γλυκός τρόπος ομιλίας σας και το χαμογελαστό σας πρόσωπο φέρνουν κοντά σας την αγάπη, δεν περιμένετε να την βρείτε, έρχεται εκείνη στο κατώφλι σας. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη κι αυτό εντείνεται περεταίρω, χάρη στην Πανσέληνο στον πνευματικό ένατο οίκο σας. Έχετε πάντα την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τις  σιωπηλές δονήσεις και να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος. Το ένστικτό σας είναι αλάνθαστο, έτσι εμπιστευθείτε το. Ίσως να περάσετε μια μικρή κρίση, ίσως νιώθετε στα πρόθυρα της κατάρρευσης, τώρα δεν θέλετε να είστε μόνοι. Αλλά μπορεί και να μη θέλετε να το παραδεχτείτε ή φοβάστε να επιβαρύνετε  τους άλλους ανθρώπους, συζητώντας τις ανησυχίες σας. Το πιο βαθύ μήνυμα του φεγγαριού; Έχει αποδειχθεί ότι η καρδιά στέλνει πράγματι ηλεκτρομαγνητικά κύματα στον εγκέφαλο και αυτά εκτείνονται και στον ευρύτερο κόσμο. Σκεφτείτε ότι η χαρούμενη και ανέμελη διάθεσή σας είναι μεταδοτική, φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο και καλωσορίστε την αγάπη.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Είστε πιο ερωτικοί και αισθησιακοί από ποτέ, έτοιμοι να πάρετε ρίσκα στο όνομα της αγάπης. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βοηθάνα ξεφύγετε από τη ρουτίνα της σχέσης σας, σας φέρνει πιο κοντά μεταξύ σας, κάνετε μαζί κάτι διασκεδαστικό. Φέρνετε στο μυαλό σας εκείνες τις παλιές αναμνήσεις, ίσως και δάκρυα μιας γλυκιάς νοσταλγίας κυλήσουν από τα μάτια σας. Μπορείτε τώρα να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, νοιάζεστε για τις ανάγκες του αγαπημένου σας, δίνετε υποσχέσεις αιώνιας αγάπης. Μια εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να συμβεί, αν βέβαια την επιδιώκετε και οι δύο. Όμως, μια προειδοποίηση: Κρατήστε το θυμό σας υπό έλεγχο, καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, των προσωπικών θεμελίων και του παρελθόντος, κάνει τα λόγια σας σκληρά. Ίσως μέσα σας υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, μια πληγή που δεν έχει θεραπευτεί και αναδύεται στην επιφάνεια με έναν απρόβλεπτο και ξαφνικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, αναπολείτε τις όμορφες και νοσταλγικές στιγμές, ίσως και να έχετε μια ξαφνική επιφοίτηση για το πόσο τυχεροί είστε που έχετε αποκομίσει τόσες εμπειρίες, ειδικά τις δύσκολες, και είστε αυτός που είστε. Αλλά προσέξτε τα λόγια σας και την επιθετικότητά σας, ιδιαίτερα όταν είστε με τον αγαπημένο σας και συζητάτε θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Μια έντονη συζήτηση που καταλήγει σε διαπληκτισμό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε τόσο έντονα που δύσκολα θα σας αφήσει να ξεχάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add