Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζομένους με 250 ώρες κατάρτισης, 5 ατομικές συνεδρίες και 1.250€ επιδότηση από τον ΣΕΠΕ. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 01, 2023

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για εργαζομένους με 250 ώρες κατάρτισης, 5 ατομικές συνεδρίες και 1.250€ επιδότηση από τον ΣΕΠΕ.

 
O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΣΕΠΕ), έχει αναλάβει ως Φορέας Υλοποίησης την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο “Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις ενίσχυσης των ψηφιακών γνώσεων και δεξιοτήτων των εργαζομένων για τη συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας” με MIS 5056243, της Ειδικής Γραμματέως Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ και ΕΚΤ.

Αντικείμενο της Πράξης είναι μία ολοκληρωμένη προσπάθεια παρέμβασης μέσω της παροχής υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων και δεξιοτήτων εργαζομένων ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης που απασχολούνται, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 121 (Άξονας προτεραιότητας 02, 02Σ), που απευθύνεται σε 3.000 εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα.

Βασικός στόχος της δράσης είναι οι ωφελούμενοι (εργαζόμενοι) να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να καταρτιστούν τόσο σε εξειδικευμένες, όσο και οριζόντιες ειδικότητες και θεματικές, με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων τους, καθώς και την ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.

Η πράξη χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – EKT) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης, ο ΣΕΠΕ ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψήφιους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στην Πράξη από την Δευτέρα 07/11/2022.

Η παρούσα Πρόσκληση θα παραμείνει εν ισχύ μέχρι τη συμπλήρωση αριθμού αιτήσεων υποψηφίων ίσου με το πλήθος των ωφελουμένων που προβλέπονται στο άρθρο 2.3 αυτής προσαυξημένο κατά 25%. Σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται τακτικά από το ΣΕΠΕ . στην ιστοσελίδα του έργου https://121.sepe.gr

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το κείμενο της πρόσκλησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: