Χαρακτηριστικά Ζωδίων - Ανδρες Β' Μερος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2012

Χαρακτηριστικά Ζωδίων - Ανδρες Β' Μερος

Ο Άνδρας Παρθένος ( 23/8 - 22/9 )Μπορείτε να ανεχθείτε την κριτική; είστε προετοιμασμένη να σχετιστείτε μ' έναν άνδρα που δείχνει να ανησυχεί για κάθε μικρό πράγμα, που έχει παράξενα γούστα για το φαγητό, και που νομίζει ότι πρόκειται να πεθάνει από Ασιατική γρίπη όταν κρυολογήσει; Βέβαια γενικεύω, αλλά μιλώ από προσωπική εμπειρία όταν λέω ότι οι άνδρες Παρθένοι δεν είναι οι ευκολότεροι στον κόσμο.

Ο Παρθένος είναι "το ζώδιο της υπηρεσίας", και το ξέρουν πολύ καλά! Κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη του νου, είναι το δεύτερο ζώδιο της Γης, και οι Παρθένοι έχουν μια φανταστική ικανότητα να αναλύουν και να διακρίνουν, γι' αυτό γίνονται τόσο αυστηροί κριτικοί. Βλέπουν τα λάθη, όπως επίσης είναι ικανοί να προσέξουν τα καλά σημεία!

Εάν φανείτε αντάξια των προσδοκιών του άντρα Παρθένου, μπορείτε να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση. Δεν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί με άλλα κορίτσια. Είναι κατά κανόνα μονογαμικός, και πιστεύει στην ιερότητα του γάμου και στην οικογένεια. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, καταλήξει σε διαζύγιο, έχει την τάση να αισθάνεται ένοχος, ακόμα κι αν δεν είναι λάθος του.

Αν γνωρίσατε κάποιον που δε φαίνεται ντροπαλός, αλλά αφήνει πολλά ανείπωτα μην ξεχνάτε ποτέ ότι ενώ ο Παρθένος ίσως κριτικάρει τους άλλους, το ίδιο κάνει και στον εαυτό του.

Πολύ συχνά υποτιμά τον εαυτό του, κι αν είστε το άτομο που έχει μια λαμπερή και δροσερή προσωπικότητα, ακόμα κι αν τον έλξετε πολύ, ίσως περάσει αρκετός χρόνος για να πάρει κουράγιο και να σας ζητήσει ραντεβού. Επιμένει πολύ στις λεπτομέρειες, και τείνει να ανησυχεί αδιάκοπα αν νοιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Υπάρχει μεγάλη σεξουαλικότητα κρυμμένη κάτω απ' τη φανερή ψυχρότητα του Παρθένου. 'Oταν συναντήσετε έναν Παρθένο θα εντυπωσιαστείτε από την ακρίβεια των χαρακτηριστικών του, κάθε λεπτομέρεια ίσως μείνει στη θύμηση σας. Μπορεί να μην είναι όμορφοι, αλλά θα είναι εντυπωσιακοί.

'Eνα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να θυμάστε εάν ελπίζετε να παγιδεύσετε τον Παρθένο εραστή είναι ότι συνήθως απεχθάνεται να τον κυνηγάνε. Νομίζει ότι υπάρχει πάντα ένα απώτερο κρυφό κίνητρο. Μπορεί να είναι αργός αλλά είναι τελείως σίγουρος στο τι θέλει και είναι φρόνιμο να περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση γιατί αλλιώς θα τον φοβήσετε και ίσως να καταστρέψετε την πιθανότητα μιας θαυμάσιας σχέσης.

'Eτσι αν γνωρίσατε έναν ενδιαφέροντα άνδρα, που δείχνει μάλλον ψυχρός και απόμακρος επιφανειακά, αλλά κατά βάθος φαίνεται να συμβαίνουν άλλα πράγματα, μπορεί να είναι Παρθένος. Ακόμη και στις "καθημερινές" ημέρες, ένας Παρθένος ντύνεται με άψογο στυλ. Δεν ακολουθεί τη μόδα, ούτε καν ενδιαφέρεται.

Του αρέσει μόνο να δείχνει τακτικός και καθαρός από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι ο Γήινος-κυβερνώμενος Παρθένος πατάει γερά στη γη όταν χρειάζεται να είναι πρακτικός. 'Oπως τα άλλα δύο ζώδια της Γης, Ταύρος και Αιγόκερως, δεν σπαταλάει τα δυσκολοκερδισμένα χρήματα του - ακόμη κι αν χρησιμοποιεί την τέχνη της γοητείας! Αν έχετε συναντήσει κάποιον με τις παραπάνω ιδιότητες, αλλά όχι όλες, μην ξεχνάτε ότι το δικό του ατομικό ωροσκόπιο μπορεί να σημαίνει ότι επηρεάζεται από κάποια άλλα πιο εύθυμα ζώδια γιατί βεβαίως εδώ μπορώ μόνο να γενικεύω.

'Eτσι εάν ακόμη αναρωτιέστε - και φοβάστε ότι θα σας ειρωνευτεί, αν αρχίσετε να μιλάτε για ζώδια εφ' όσον φαίνεται να είναι πολύ κυνικός και σκεπτικός στο να πιστεύει στην τέχνη της αστρολογίας - προσπαθείτε να μάθετε για τη δουλειά του.

Συχνά οι Παρθένοι είναι λογιστές, θεατρικοί κριτικοί, ή στις εκδόσεις, θεραπευτική ή ιατρική, και έχουν την τάση να παραμένουν στην ίδια δουλειά για χρόνια (αντάξιοι της περιγραφής του "ζωδίου της υπηρεσίας"). Συχνά αναλαμβάνουν δουλειές που θα ήταν βαρετές για άλλους ανθρώπους, αλλά φαίνεται να τους αρέσει η ρουτίνα.

Δεν είναι πάντα πολύ φιλόδοξοι, και είναι δύσκολο να δουλεύεις μαζί τους γιατί οι συνάδελφοι τους αισθάνονται ότι πρέπει να φαίνονται αντάξιοι της συνεργασίας τους. Εάν αρχίζει να παραπονιέται για τον καπνό του τσιγάρου, ή το ρεύμα από το ανοιχτό παράθυρο που του δημιουργεί πόνο στο λαιμό, σίγουρα μπορεί να σκεφθείτε ότι είναι Παρθένος. Βεβαίως μπορεί να καπνίζει και ο ίδιος και να τον φυσά στα μάτια σας, όμως δεν τον νοιάζει. Ίσως νάνε άδικο, αλλά μπορώ να σκεφτώ ένα ή δυο άνδρες Παρθένους που είναι ακριβώς έτσι. Κι ο θεός βοηθός όταν οδηγεί, και ανοίγετε το παράθυρο σας για να μπει λίγο αέρας! Σύντομα θα αποφασίσετε ότι έχετε γνωρίσει κάποιον μπλεγμένο χαρακτήρα.

'Oμως, το ωραίο με τους Παρθένους είναι ότι ενώ είναι αυθεντίες στο να κριτικάρουν τους άλλους, αναγνωρίζουν και τα δικά τους λάθη, και μάλιστα με μεγάλη αυτοκριτική. Εάν ανακαλύψατε ότι ο εραστής των ονείρων σας είναι Παρθένος και αναρωτιέστε με φόβο και τρόμο αν σας επιδοκιμάζει - σύντομα θα το ξέρετε.

Αυτός ο άνδρας πιστεύει ότι δεν πρέπει να χάνει χρόνο! Αν νοιώθετε ότι είστε με κάποιον που αποτυγχάνει μερικές φορές να απολαύσει τις καλύτερες στιγμές της ζωής με το να στεναχωριέται πολύ, μπορείτε να τον βοηθήσετε να χαλαρώσει.

Πού θα ψάξετε γι' αυτόν τον άνδρα, εάν δε δουλεύει σαν σκλάβος στο διπλανό σας γραφείο; Τα σπορ δεν είναι το χόμπι του τυπικού Παρθένου, εκτός κι αν κριτικάρει τη συμπεριφορά κάποιου στην τηλεόραση. Μπορεί να είναι διανοούμενος και να τον βρείτε να συζητά σε διάφορες λέσχες ή να αναλύει την τελευταία έκθεση ζωγραφικής στην τοπική γκαλερί τέχνης. Δεν ξοδεύει το χρόνο του πίνοντας με τους φίλους του.

Οι Παρθένοι δεν είναι μεγάλοι ποτές, είναι ενάντια σ' ό,τι θα ήταν κακό για την υγεία τους. Αν τον συναντήσετε τις διακοπές, θα είναι ίσως ο άνδρας που θα παραπονιέται για κάτι στη ρεσεψιόν. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι αυτός που πιθανώς να κοιτάζει το μενού με προσοχή.

Πρέπει να κατανοήσετε ότι αυτά ίσως συμβαίνουν επειδή η ζωή του ήταν προφυλαγμένη, ή μεγάλωσε με γονείς που ενθάρρυναν αυτούς τους ιδιότροπους τρόπους. Γιατί ακόμα και οι μικροί Παρθένοι από πολύ νωρίς έχουν ιδιοτροπίες γύρω απ' το φαγητό. Και αν ποτέ τους άφηναν με βρώμικη πάνα οι στριγκλιές τους θα έκαναν κάποιον να σκεφθεί ότι τους μεταχειρίζονται άσχημα!

Εάν κάποιος χρειάζεται να χαλαρώσει στις διακοπές είναι ο Παρθένος, έτσι αν συναντήσετε έναν άνδρα γεννημένο σ' αυτό το ζώδιο, μπορείτε να τον βοηθήσετε να ανακαλύψει μια νέα πλευρά της προσωπικότητας του. Δεν ψάχνει μόνο για ένα ειδύλλιο - μάλλον κοιτάζει περίεργα τα ζευγάρια που απολαμβάνουν μόνο αυτό. θα περάσουν ημέρες μέχρι να σας ζητήσει ραντεβού, έτσι ας ελπίσουμε ότι έχετε αρκετή υπομονή.

Ο Παρθένος ίσως να είναι λίγο αργός στην αρχή, όσον αφορά το πάθος, αλλά είναι πολύ καλός εραστής από τη στιγμή που έχει αποφασίσει ότι είστε Η ΓΥΝΑΙΚΑ της ζωής του. Υπάρχουν δυο πλευρές σ' όλα τα πράγματα και ρομαντικά μπορεί να είναι ένας αληθινός νικητής. 'Oμως, μην εκπλαγείτε εάν μερικές φορές κριτικάρει τις δικές σας τεχνικές (αν έχετε προειδοποιηθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά σαρκαστικά σχόλια).

'Eνα πράγμα θα πρέπει να θυμάστε μ' αυτόν τον άνδρα, ότι αν είχε κάποια ερωτική απογοήτευση στο παρελθόν, δεν θα θέλει να ξανακάνει το ίδιο λάθος. Ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που σας εξετάζει τόσο πολύ - θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα πληγωθεί ξανά. Παρ' όλο που λέμε ότι οι Σκορπιοί είναι αυτοί που δεν ξεχνούν ποτέ, μπορείτε να πείτε το ίδιο και για τους Παρθένους, και μια απογοήτευση τον κάνει να κριτικάρει τον εαυτό του ακόμα πιο πικρά, γι' αυτό γίνεται ακόμα πιο ανασφαλής.

Ίσως να είναι ακόμα ένας λόγος που περιμένει αρκετά για να κάνει την πρώτη κίνηση, σε σημείο που σας κάνει να νοιώθετε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε λοιπόν που έχετε παραιτηθεί και αποφασίσει ότι ο Παρθένος εραστής δεν είναι για σας - 6α σας κάνει την έκπληξη και θα σας ζητήσει ραντεβού. Μη με παρεξηγείτε, η ζωή με τον Παρθένο δεν είναι ανιαρή, το γεγονός είναι ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φθάσει στις καλύτερες στιγμές.

'Oταν έχετε πια αιχμαλωτίσει την καρδιά του, και ξέρει όταν δεν είστε μόνο ένα περαστικό φλερτ, τα πράγματα Θάνε πολύ διασκεδαστικά. Είναι ο άνδρας που θυμάται τα πάντα - είναι αποθηκευμένα στο μυαλό του και πιθανώς να μη χρειάζεται φαξ. Δεν θα γκρινιάξετε ποτέ γιατί αυτός ο άνδρας δεν θα ξεχάσει ποτέ τα γενέθλια σας ή την επέτειο του πρώτου σας ραντεβού. Αυτό σημαίνει, βεβαίως, ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε και σεις το ίδιο (το περιμένει και από σας), αν είστε λοιπόν ο τύπος της ανοργάνωτης γυναίκας καλύτερα να φτιάξετε τους τρόπους σας γρήγορα!

Περιμένει από σας να θυμάστε τα πράγματα που σημαίνουν πολλά γι' αυτόν και παρ' όλο που δε φαίνεται να είναι πολύ ρομαντικός, αν ξεχάσετε να του στείλετε μια ειδική κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου θα έχετε πρόβλημα! 'Eχετε βρει κάποιον να σας προστατεύει. Ενώ μερικές φορές αναρωτιέστε πώς θα τα βγάλετε πέρα όταν βρίσκεται σε μια από τις υποχονδριακές του φάσεις, είναι θαυμάσια να ξέρετε ότι εάν δεν είστε καλά και χρειάζεται να περάσετε μερικές μέρες στο κρεβάτι, ο άνδρας Παρθένος θα σας φροντίσει, θα είναι εκεί για όλες σας τις ανάγκες, χωρίς κανένα παράπονο. Αυτός ο άνδρας πραγματικά απολαμβάνει να φροντίζει τους ανθρώπους.

Μην πιέζετε τον άνδρα Παρθένο να κάνει κάτι που δεν θα του αρέσει, γιατί θα πεισμώσει πολύ. Και δεν θα του αρέσει αν αρχίσετε να τον κριτικάρετε, μέχρι τουλάχιστον να ισχυροποιηθεί η σχέση σας. Εάν σχεδιάζετε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση, σιγουρευτείτε για το εστιατόριο που θα πάτε για να είστε βέβαιη ότι θα απολαύσει την κουζίνα του - θυμηθείτε είναι ο τύπος του άνδρα που φαντάζεται ότι αν φάει οτιδήποτε παράξενο θα καταλήξει με στομαχόπονο.

'Oταν του αγοράζετε δώρα - κάτι να φοράει είναι πάντα μια καλή ιδέα - ίσως θα σας πάρει πολύ χρόνο για να βρείτε κάτι που πραγματικά θα του αρέσει. Σίγουρα δεν θα θέλει να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή να διαλέξετε κάτι ασήμαντο. Απεχθάνεται την υπερβολική σπατάλη καθώς δουλεύει σκληρά για να κάνει χρήματα, και δεν του αρέσει να εξαφανίζονται στο λεπτό.

Μερικά πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε είναι ένας οργανωτής γραφείου, ένα πιεσόμετρο, ένα υγραντικό χώρου, και ένα καινούργιο πρόγραμμα για τον κομπιούτερ του. 'Eνα από τα πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ενώ ο Παρθένος φαίνεται να είναι τόσο κριτικός και αναλυτικός, είναι το ίδιο ικανός να διασκεδάζει όσο και οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον ενθαρρύνετε. Μπορεί να είναι απίστευτα φλογερός - δεν θα παραπονιέστε για τη σεξουαλική σας ζωή - θα πρέπει να τον αφήσετε να πιστεύει ότι σας έμαθε όλα όσα ξέρετε.

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της Παρθένου, αλλά αυτός ο άνδρας δεν είναι ένα μικρό ντροπαλό αγόρι στην τέχνη του έρωτα. Δεν θα είναι εύκολο να πείσετε τον Παρθένο εραστή ότι είστε η τέλεια σύντροφος γι' αυτόν, και κατά καιρούς όταν σας κριτικάρει θα σας κάνει να νοιώθετε ότι βρίσκεστε πίσω στο σχολείο.

'Oμως τα προσόντα του εξαφανίζουν μειονεκτήματα σαν κι αυτό, και θα εκτιμήσετε τις τρυφερές του χειρονομίες χίλιες φορές περισσότερο - και θα κατανοήσετε ότι το αληθινό είναι καλύτερο από το όνειρο!


Ο Άνδρας Ζυγός (23/9 - 23/10 )Η προσωποποίηση της γοητείας - αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε γι' αυτόν τον άνδρα. Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, και συμβολίζεται από τη Ζυγαριά, και πολλοί Ζυγοί ξοδεύουν άμετρο χρόνο ζυγιάζοντας τα πράγματα πριν αποφασίσουν, γι' αυτό τόσοι άνθρωποι τους αποκαλούν αναποφάσιστους! Αν δώσατε την καρδιά σας σ' έναν Ζυγό εραστή, και εκείνος τη δική του σε σας, μην ανησυχείτε για την αναποφασιστικότητα του, θα κινηθεί τόσο γρήγορα όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Είναι μεν ζώδιο του αέρα αλλά μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι τόσο φλογερός όσο και τα ζώδια της Φωτιάς. Βεβαίως, μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι δεν θα αποφασίσει ποτέ να σας ζητήσει ραντεβού, αλλά πρέπει πρώτα να σας εκτιμήσει και να σιγουρευτεί ότι η προσωπικότητα σας θα ταιριάξει με τη δική του.

Είναι ένας αληθινός εμπειρογνώμων και μόνο το καλύτερο είναι αρκετό γι' αυτόν. Δεν είναι επειδή είναι σνομπ, ή έχει καθορισμένες ιδέες στο τι θέλει, είναι επειδή η ρομαντική του αίσθηση βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, και ΥΠΟ συνειδητά έχει τις λιγότερες απαιτήσεις - γιατί κατά βάθος ψάχνει για την ονειρεμένη αγαπημένη.

Οι Ζυγοί πιο πολύ ίσως από τα άλλα ζώδια, έχουν μια βασική επιθυμία να βρουν τον τέλειο σύντροφο και βεβαίως δεν τους αρέσει να είναι μόνοι για πολύ καιρό. Ο άνδρας Ζυγός έχει σίγουρα στυλ, και πολύ συχνά είναι πολύ εμφανίσιμος. Σκεφθείτε άνδρες όπως ο Ρότζερ Μουρ και θα ξέρετε τι εννοώ. Και κανένας δεν αμφιβάλλει ότι οι Ζυγοί έχουν μεγάλο δημιουργικό ταλέντο: Σκεφθείτε τον Τζων Λέννον, τον Στινγκ, τον 'Aντονυ Νιούλι και τον Χάρολντ Πίντερ.

Αλλά πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτόν τον ευγενικό, χαριτωμένο, δημιουργικό άνδρα; Ίσως να είναι ο σχεδόν τεμπέλικος τρόπος που σας φλερτάρει παρ όλο που δεν το κάνει μόνο με τα μάτια ή με τον τρόπο που μιλά... Ίσως να μην εκπέμπει τόσο σεξ απήλ όσο ένας Σκορπιός, αλλά μπορείτε να πείτε ότι είναι πραγματικός άνδρας και ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για το μυαλό σας.

Δείχνει να σας κοιτάζει μ' ένα τρυφερό χαϊδευτικό τρόπο και σεις νοιώθετε την ευαισθησία του με τον τρόπο που σας ενθαρρύνει. Σπάνια είναι ο τύπος του αυθάδη και αλαζονικού, εκτός κι αν έχει κάποια τέτοια χαρακτηριστικά στο ατομικό του ωροσκόπιο (πρέπει να το ελέγξετε μ' έναν αστρολόγο). 'Oμως, θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι γυναικάς με τον τρόπο που παρατηρεί κάθε ωραίο κορίτσι που περνάει -όχι με πολύ φανερό τρόπο, βέβαια στην πραγματικότητα είναι τόσο κρυφός που μπορεί να μην το πάρετε είδηση!

Εάν δεν γνωρίζετε πολλά για τον άνδρα Ζυγό και νομίζετε ότι έχετε συναντήσει έναν σ' ένα πάρτι αλλά δεν θέλετε να ρωτήσετε το ζώδιο του, ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης μπορεί να είναι ο τεμπέλικος τρόπος που ξαπλώνει στον καναπέ, ενώ εσείς και όλοι οι άλλοι στέκεστε όρθιοι.

Οι Ζυγοί αντιπαθούν να τους κατηγορούν ότι είναι τεμπέληδες, και σίγουρα μερικοί από αυτούς είναι πολύ ενεργητικοί, αλλά είναι μάλλον οι εξαιρέσεις παρά ο κανόνας! Εάν κάποιος προτείνει να πάνε κάπου αλλού, κι αυτός ο άνδρας αργεί περισσότερο από τους άλλους να αποφασίσει, τότε πιθανόν να είναι γεννημένος στο ζώδιο της Ζυγαριάς. 'Eνα σημείο προσοχής, οι άνδρες Ζυγοί αγαπούν την ήρεμη ζωή, κι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που έχει την τάση να τσακώνεται διαρκώς, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι κάνετε λάθος, καλύτερα να βρείτε ένα εραστή γεννημένο σε διαφορετική εποχή του έτους.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ειρήνης και αρμονίας, και αυτός ο άνδρας βρίσκει τις φιλονικίες αντιαισθητικές. Σύντομα θα φύγει από το να βρεθεί μπλεγμένος με κάποια που προσπαθεί να δημιουργήσει καυγά μόνο και μόνο επειδή αυτός δε συμφωνεί μαζί της. 'Eτσι ακόμα κι αν ξέρετε ότι είστε σωστή για κάτι, δείξτε το με προσοχή.

'Oμως, αν έχετε συναντήσει κάποιον πολύ ελκυστικό, και δεν έχετε ακόμα βρει το ζώδιο του, γιατί δεν προσπαθείτε να τον κάνετε να μιλήσει για τη δουλειά του; Σίγουρα δεν θα είναι κάτι πολύ δραστήριο.

Οι Ζυγοί συχνά κλίνουν περισσότερο προς την καλλιτεχνία. Βεβαίως κάθε Ζυγός δεν πρόκειται να είναι καλλιτέχνης, ποιητής ή μουσικός, αλλά γίνονται καλοί διπλωμάτες και δικηγόροι, και το δημιουργικό τους ταλέντο μπορεί να τους οδηγήσει στην κομμωτική. Βεβαίως το δικό τους ιδιαίτερο ωροσκόπιο μπορεί να είναι γεμάτο από πλανητικές σχέσεις που τους οδηγούν σε ένα τελείως διαφορετικό επάγγελμα, και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσετε.

Αν κοιτάξετε τον τρόπο ντυσίματος του σίγουρα θα βγάλετε μια άκρη. 'Oπως και να είναι ντυμένος είτε με ρούχα δουλειάς είτε σπορ, θα δείχνει κομψός. Κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να έχει ταλέντο στο ντύσιμο. Δεν είναι ιδιαίτερα νάρκισσος, αλλά αν υπάρχει κάπου καθρέφτης πιθανώς να τον πιάσετε να ρίχνει ματιές για να πείσει τον εαυτό του ότι είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας στο δωμάτιο.

Κάτι άλλο σε αυτόν τον άνδρα, που τον κάνει περήφανο, είναι ότι πάντα καταφέρνει να δείχνει νεότερος από την ηλικία του. Από την στιγμή που σχετιστείτε με έναν Ζυγό θα ανακαλύψετε ότι η ζωή μπορεί να είναι μια αληθινή ευχαρίστηση.

Είναι ο τέλειος εραστής, κι αν νομίζατε ότι οι Σκορπιοί ήταν το σύμβολο του σεξ του ζωδιακού, μην εκπλαγείτε αν αυτός ο άνδρας σας δείξει περισσότερα από μερικά τεχνάσματα δικιάς του επινόησης!

Δεν είναι καθόλου ο τύπος του άνδρα που μετά τον έρωτα πέφτει αμέσως για ύπνο και αρχίζει το ροχαλητό. Του αρέσει να σας αγκαλιάζει και να είναι σίγουρος ότι σας έχει ευχαριστήσει πριν πέσει για ύπνο. Είναι το ίδιο τρυφερός όταν ξυπνήσει από τον δυνατό ήχο του ρολογιού το πρωί αν βέβαια δεν είναι πολύ νωρίς, γιατί δεν είναι πολύ ικανός να σηκώνεται από τα χαράματα.

Οι Ζυγοί πρέπει να κάνουν κούρα ομορφιάς αν είναι να διατηρήσουν τα αγορίστικα χαρακτηριστικά! Χωρίς να θέλει να είναι Καζανόβας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δε χάνει ευκαιρία να κοιτάξει ένα όμορφο πρόσωπο, κι αν ποτέ τον παραμελήσετε ακόμα κι αν έχετε αιχμαλωτίσει την καρδιά του, ένα απλό φλερτ με κάποια καινούργια μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. 'Oμως δεν του αρέσει η ζηλιάρα γυναίκα που κρέμεται αγχωτικά από πάνω του. θα πρέπει να είστε γοητευτική αλλά και ήρεμη, όχι τόσο εύκολο αν συμβαίνει να είστε ένα από τα πιο φλογερά και πύρινα ζώδια. Και σίγουρα δεν θα τον πειράζει να φλερτάρετε και σεις λίγο.

Ίσως να είναι οπαδός της ισότητας στα περισσότερα πράγματα, αλλά όχι όταν Η ΓΥΝΑΙΚΑ του ερωτοτροπεί με κάποιον άλλον. Αν δεν έχετε σχετιστεί ποτέ μέχρι σήμερα μ' έναν άνδρα Ζυγό, αλλά σας αρέσει η ιδέα να γνωρίσετε έναν, θα βρεθείτε σε δίλημμα για το πού θα πρέπει να ψάξετε.

Γιατί εφ' όσον δεν είναι ο ενεργητικός τύπος, ξεχάστε το γήπεδο του τένις ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες (εκτός κι αν είναι φανατικός οπαδός), μολονότι, βεβαίως, με την αίσθηση της δικαιοσύνης που τον διακρίνει, θα γινόταν ένας τέλειος διαιτητής. Το κρίκετ ή το γκολφ θα ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του, αν βέβαια ο καιρός είναι αρκετά ζεστός. Μπορεί να τον συναντήσετε σ' ένα γιούνισεξ σάουνα, ή με παρέα φίλων στην τοπική ντισκοτέκ, όμορφο και ντυμένο με τα καινούργια του ρούχα.

Επειδή οι Ζυγοί αγαπούν πολύ τη συντροφιά, δε θα συναντήσετε κανένα να περιπλανιέται μόνος στην παραλία, θα κάθεται και θα κουβεντιάζει στην τοπική παμπ με τους φίλους του, ή θα είναι ξαπλωμένος στην παραλία μαζεύοντας ήλιο. Κι αυτό φέρνει το θέμα των διακοπών - και εδώ είναι που ο Ζυγός εραστής γίνεται περισσότερο ρομαντικός. Μπορεί να του πάρει καιρό γιο να αποφασίσει που θα πάει, αλλά ο ήλιος είναι απαραίτητος όπως το καλό φαγητό και ένα πραγματικά άνετο κρεβάτι.

Είναι ο τύπος του άνδρα που του αρέσει να τρώει σε μικρά εστιατόρια, ακούγοντας ένα τσιγγάνο βιολιστή να παίζει τα πιο ρομαντικά κομμάτια του ρεπερτορίου του.

Οι Ζυγοί άνδρες φαίνεται να γίνονται περισσότερο σέξι όταν βρίσκονται μακρυά απ' τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής. 'Eτσι αν συναντήσετε έναν Ζυγό εραστή σ' ένα νησί, θα περάσετε υπέροχα παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα μαζί. Ξεχάστε τις ανατολές του ήλιου - θα παραμένει μάλλον στο κρεβάτι ακόμα κι αν δεν κοιμηθήκατε αργά! θα σας αρέσει πολύ ο τρυφερός τρόπος που θα σας ξυπνά μ' ένα φιλί, κι ένα ευτυχισμένο( χαμόγελο.

Ο Ζυγός εραστής ίσως ήταν το είδος του μωρού που συνέχεια κελαηδούσε ευτυχισμένα στην κούνια του ενώ τα άλλά μωρά γκαρίζανε. 'Eμαθε από μικρός, ότι το να είναι γλυκός κα αγαπητός φέρνει ανταμοιβή και βεβαίως μετέφερε αυτά τα μαθήματα στην ενηλικίωση του! Νομίζετε λοιπόν ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε με τον τύπο του άνδρα που θα τον φλερτάρουν άλλες γυναίκες; θα ανατριχιάζετε υποσυνείδητα κάθε φορά που θα τον βλέπετε να κοιτά ζει ένα όμορφο ημίγυμνο κορίτσι στην παραλία;

Είστε προετοιμασμένη να είστε τόσο γοητευτική στους φίλους του όσο αυτοί είναι στις δικές σας φίλες; Είστε καλύτερη στην ισορροπία του προϋπολογισμού από αυτόν; Γιατί αυτός ο άνδρας δεν είναι απαραίτητα πρακτικός. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι υπερβολικά σπάταλος όταν θέλει, και είναι επίσης ο τύπος το άνδρα που έχει ξεχάσει να πάει στην τράπεζα όταν χρειάζεστε μερικά έξτρα χρήματα. Παρόλο που έχει την αίσθηση της ομορφιάς, δε σημαίνει ότι θα σας γεμίζει πάντα με κομπλιμέντα, ή ότι θα παρατηρήσει τον τρόπο που έχετε τοποθετήσει τα λουλούδι στο βάζο, ή ότι θα μυρίσει και εκτιμήσει το νέο άρωμα που φοράτε.

Είναι επίσης ο τύπος του άνδρα που είναι θαυμάσιος με τα παιδιά, αν και μερικές φορές σημαίνει ότι μπορεί να είναι πολύ καλόβολος όταν χρειάζεται πειθαρχία.

Ο Ζυγός θέλει μια ισορροπημένη σχέση, έτσι δεν θα παραπονιέται εάν εργάζεστε - αν γνωρίζει ότι δεν θα έλθει σε δεύτερη μοίρα στην καρδιά σας. Κι αν είστε έξυπνη δεν θα τον αφήσετε ποτέ να σκεφθεί διαφορετικά. Του αρέσει να τον κακομαθαίνετε στα γενέθλια του σε επετείους και τα Χριστούγεννα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά, είναι η ευχαρίστηση ν' ανοίγει τα δώρα, που του δίνει χαρά.

Και δεν είναι δύσκολο να βρείτε δώρα για τον Ζυγό άνδρα - ένα πουλόβερ που να ταιριάζει με τα μάτια του, την αγαπημένη του κολόνια ξυρίσματος, ένα μεταξωτό φουλάρι, μερικές γραβάτες, ένα ηλεκτρικό μίξερ για ποτά - και τουλάχιστον μία κάρτα που θα του λέτε ότι τον λατρεύετε τόσο όσο όταν πρωτοσυναντηθήκατε. Αυτό που δεν του αρέσει είναι να του γκρινιάζετε, θα τα καταφέρει όλα στον δικό του ρυθμό, κι αν δεν σας ταιριάζει, ίσως θα ήταν καλύτερα να διαλέγατε έναν εραστή γεννημένο σε διαφορετικό ζώδιο.

Να μη γίνεστε ποτέ πιεστική ή αυταρχική ή να περιμένετε να τον κατακτήσετε σε μια νύχτα! Αυτός ο εραστής δε νοιάζεται για το πόσο καιρό θα χρειαστεί για να βρει την αδελφή ψυχή. Γνωρίζει, ότι δε γεννήθηκε για να ζει μόνος, και με την Αφροδίτη τη θεά της αγάπης, που τον βοηθά στα ερωτικά θέματα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα την βρει γρήγορα.

Εξαρτάται από σας να προβάλλετε την εικόνα σας με τον καλύτερο τρόπο για να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα δίπλα σας. Γιατί απ' τη στιγμή που είναι σίγουρος ότι είστε η κατάλληλΗ ΓΥΝΑΙΚΑ γι' αυτόν, θα κάνει τα πάντα για να είστε ευτυχισμένη, και δεν θα μετανιώσετε που θα τον έχετε δίπλα σας.

Να διατηρείτε τη σχέση ζωντανή, γιατί αν η ζωή γίνει πολύ πεζή τα μάτια του θ' αρχίζουν να περιπλανώνται, και ο εραστής σας ίσως αποδειχθεί όχι και τόσο τέλειος!

Αλλά αν θέλετε έναν άνδρα που μπορεί να γοητεύει τα πουλιά των δέντρων, που είναι ρομαντικός και τρυφερός και που μπορεί να είναι ο τέλειος σύντροφος με τόσους πολλούς τρόπους θα κάνετε άσχημα αν δεν βρείτε έναν Ζυγό.


Ο Άνδρας Σκορπιός ( 24/10 - 22/11 )Εγώ Ταρζάν, εσύ Τζέην! Βέβαια δεν έρχεται ο κάθε άνδρας Σκορπιός στη ζωή σας αιωρούμενος από τα κλαδιά των δέντρων, επιδεικνύοντας τους μυς του μπροστά σας κάνοντας τα γόνατα σας να λυγίσουν.

'Oμως αυτός ο άνδρας ίσως ξέρει ότι συχνά περιγράφεται σαν το σύμβολο του σεξ του ζωδιακού, και αισθάνεται ότι πρέπει να σταθεί στο ύψος της αρσενικής του εικόνας. Κυβερνάται από δύο πλανήτες - τον 'Aρη, θεό του πολέμου, και τον Πλούτωνα (στην Ελληνική μυθολογία ο 'Aδης, ο κύριος του κάτω κόσμου) - ο κακόμοιρος Σκορπιός είναι ένα από τα πιο δυσφημισμένα ζώδια του ζωδιακού, συχνά άδικα.

'Oλοι μιλούν για "το κεντρί στην ουρά του Σκορπιού", όμως μπορώ να σκεφθώ μερικούς άνδρες Σκορπιούς που παρέμειναν απίστευτα πιστοί φίλοι σε δύσκολες εποχές.

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του Νερού, και θα συγχωρεθείτε αν έχετε σκεφθεί ότι οι σεξουαλικές του τεχνικές σας θυμίζουν περισσότερο φωτιά! Είναι πιο ευαίσθητος απ' ότι νομίζετε, κι αν πληγωθούν τα αισθήματα του είναι δύσκολο γι' αυτόν να ξεχάσει.

Λέγεται ότι δεν συγχωρεί εύκολα, όμως αυτό δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχάσει. 'Eχει μια απίστευτη εσωτερική δύναμη, γι' αυτό τόσα πολλά αστρολογικά βιβλία τον περιγράφουν ακατανίκητο - και επιφανειακά είναι. Δεν έχει βέβαια δυο προσωπικότητες, αλλά είναι επιδέξιος στο να κρύβει πολλά από αυτά που σκέπτεται ή αισθάνεται. Είναι ένα από τα πιο ενστικτώδη και διαισθητικά ζώδια του ζωδιακού, τόσο που σχεδόν φαίνεται ότι διαβάζει τη σκέψη σας, έχει επίσης μια ζήλια και μια κτητικότητα που μερικές φορές είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει κανείς, ιδιαίτερα εφ' όσον το τελευταίο πράγμα που αυτός θέλει από σας είναι να συμπεριφέρεστε όπως αυτός!

Του αρέσει να εισχωρεί βαθιά μέσα στη ζωή - τον γοητεύουν τα μυστήρια της αλλά μερικές φορές γίνεται τόσο σκεφτικός, που οι πιο πρακτικοί άνθρωποι απομακρύνονται. Εάν έχετε συναντήσει κάποιον που ο ζωώδης μαγνητισμός του σας φοβίζει και συγχρόνως σας μαγεύει, αν τα συλλογισμένα του μάτια σας μαγεύουν, όπως δεν έχετε ποτέ μαγευτεί, και αν είστε προετοιμασμένη για μια φλογερή σχέση με κάποιον που είναι σίγουρα πραγματικός άνδρας, τότε αυτός είναι ο τέλειος εραστής των ονείρων σας!

Μερικοί γοητευτικοί άνδρες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ο Πικάσο, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και ο Πρίγκιπας Κάρολος - και ο δικός σας Σκορπιός μπορεί να είναι γοητευτικός αρκεί να μάθετε να τον ξεπεράσετε στο παιγνίδι του. Αναρωτηθήκατε πως θα αναγνωρίσετε αυτόν τον εκθαμβωτικό άνδρα;

Δεν νομίζω να έχετε μεγάλο πρόβλημα. 'Eνα χαρακτηριστικό αναγνώρισης είναι τα μάτια του πραγματικά φαίνεται σαν να εμβαθύνει μέσα στην ψυχή σας όταν ασκεί την απαράμιλλη πλανευτική του τέχνη. Εάν τον έλξετε, πιθανώς να μην έχει πρόβλημα ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, απ' την αρχή. Το ειδύλλιο καλό είναι, αλλά το σπουδαιότερο γι' αυτόν τον άνδρα είναι τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα.

Αν είστε λοιπόν μια ντροπαλή και ευαίσθητη Ιχθύς που προτιμά τις βόλτες κάτω από το φως του φεγγαριού και γλυκά ψιθυρίσματα στ' αυτί της, καλύτερα να προετοιμαστείτε για μία διαφορετική τεχνική. 'Oχι ότι είναι ενάντια στον ρομαντισμό - δεν είναι, και μερικές φορές είναι περισσότερο ρομαντικός απ' ότι θα περίμενε κανείς! Αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την αρσενική του εικόνα, και μερικές φορές ούτε θέλει! Παρ' όλο που καθώς μεγαλώνει αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα στη ζωή από τις σεξουαλικές παρεκτροπές, δυστυχώς μερικές φορές δυσκολεύεται πολύ να αλλάξει τους τρόπους του. 'Eχει συνηθίσει να έχει τόσες πολλές κατακτήσεις που θα δυσκολευτεί να κατασταλάξει αργότερα στη ζωή του.

Βεβαίως, δεν πρόκειται ο κάθε Σκορπιός να είναι ένας play boy όλη του τη ζωή, και εδώ είναι που εμφανίζεστε εσείς. Από τη στιγμή, που αντιληφθείτε ότι ο πιο γοητευτικός άνδρας που γνωρίσατε ποτέ, που σας ξετρέλανε σε πέντε λεπτά, γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού θα ήταν καλύτερα να πάτε ξανά στα κεφάλαια του βιβλίου "Τι ψάχνετε;" και "Πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας;" για να δείτε εάν είστε ικανή να αντιμετωπίσετε την κατάσταση! Αλλά ας υποθέσουμε ότι γνωρίσατε έναν Σκορπιό που ο δικός του γενέθλιος χάρτης περιέχει μερικά στοιχεία που έχουν επιδράσει στην προσωπικότητα του και δεν μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, αν δεν είναι ιδιαίτερα σέξι, ή τα μάτια του δεν είναι ιδιαίτερα έντονα - πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο να τον ελέγξετε! Μιλήστε του για τη δουλειά του.

Υποτίθεται ότι οι Σκορπιοί γίνονται θαυμάσιοι χειρούργοι, νεκροθάφτες, χασάπηδες, επιστήμονες, ψυχίατροι, δικηγόροι, δημοσιογράφοι και πνευματικοί θεραπευτές, (θα είναι διασκεδαστικό να ανακαλύψετε εάν είναι κάτι απ' αυτά!). Ίσως σας βοηθήσει να ξέρετε ότι γενικά στους Σκορπιούς, και ιδιαίτερα στους άνδρες, δεν αρέσει να αποκαλύπτουν πράγματα για τον εαυτό τους, τους αρέσει όμως να ανακαλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερα για οποιονδήποτε άλλον και εισχωρούν με έναν πολύ προσωπικό τρόπο!

'Eτσι αν απαντήσει στην ερώτηση σας με ένα "'Oχι, αλλά γιατί δεν μου λέτε τα πάντα για σας", και σας1 ρωτά αν είστε παντρεμένη ή συζείτε, προσέξτε! Ο άνδρας Σκορπιός συχνά και η θηλυκή του έκδοση γοητεύονται από τον κίνδυνο (μην αφήνετε ποτέ σπίρτα γύρω από ένα παιδί Σκορπιό, παίζοντας με τη φωτιά δεν είναι μόνο μια απλή έκφραση αυτού του ζωδίου). Εάν ένας άνδρας Σκορπιός νομίζει ότι μπορεί να πλανέψει μια γυναίκα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε μάτια για κανέναν άλλο, αρχίζει να προχωρεί στην πράξη γρήγορα! 'Oμως να θυμάστε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μια εφήμερη σχέση πολύ εύκολα, ενώ εσείς ίσως να μην μπορείτε. Αυτό είναι κάτι ακόμα που πρέπει να θυμάστε μ' αυτόν τον άνδρα.

Ίσως να έχει γυναίκα και παιδιά στο σπίτι, αλλά σίγουρα δεν θα το φωνάξει, και δεν υπάρχει λόγος να ψάξετε για τη βέρα στο δάχτυλο του. Εάν είναι ένας περιπλανώμενος Ρωμαίος τα δάχτυλα του θα είναι γυμνά! Εάν γνωρίσατε κάποιον και έχετε την υποψία ότι έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού αλλά δεν είστε ακόμη σίγουρη, κοιτάξτε πώς ντύνεται.

Παρ' όλο που ο κάθε Σκορπιός δεν φοράει στενά τζηνς που δεν αφήνουν πολλά στη φαντασία, θα φορά αναπόφευκτα κάτι που θα σας κάνει να τον ξανακοιτάξετε. Ίσως να μην είναι απαραίτητα επιδεικτικός, αλλά θα είναι σίγουρα επιδέξιος στο να επιδεικνύει τη σεξουαλικότητα του, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα. Βέβαια αν έχει μαύρα, ανυπότακτα μαλλιά και λαμπερά μαύρα μάτια, με το πουκάμισο ανοιχτό μέχρι τη μέση επιδεικνύοντας το αρσενικό του στήθος, θα ξέρετε σίγουρα ότι συναντήσατε έναν Σκορπιό (Παρ' όλο που είναι απίθανο το ένα δωδέκατο του αρσενικού πληθυσμού να ντύνεται έτσι)!

Η πλειονότητα των αρσενικών Σκορπιών έχουν έναν πολύ ζωώδη μαγνητισμό. Αν διαβάσατε αρκετά και βγάλατε το συμπέρασμα ότι χρειάζεστε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας, θα θέλετε να μάθετε πού θα τον συναντήσετε! 'Oταν οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται για κάτι μπορεί να τους γίνει σχεδόν πάθος - και συχνά έχουν αρκετά ενδιαφέροντα.

Μπορείτε να τον συναντήσετε σε μια σχολή Καράτε (για να αναπτύξει τους σέξι μυς του), ή σε ένα εβδομαδιαίο γκρουπ συναντήσεων όπου συζητάνε οτιδήποτε από θρησκεία μέχρι αποκρυφισμό, είναι όμως κι ένας άνδρας που θα εμφανισθεί την τελευταία στιγμή σ' ένα πάρτι αν νομίζει ότι θα υπάρξει η ευκαιρία να συναντήσει κάποια που του αρέσει!

Για το Σκορπιό δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέρος για κυνήγι. Δεν του αρέσει να σχεδιάζει τη ζωή του προκαταβολικά γιατί είναι το στοιχείο του άγνωστου που τον γοητεύει. Αν τον συναντήσετε στις διακοπές ίσως να κάνει καταδύσεις, πάντα ψάχνοντας για κάτι καινούργιο, και είναι το στοιχείο του κινδύνου που κάνει τη ζωή γι' αυτόν τον άνδρα τόσο πολύ ενδιαφέρουσα. Μην περιμένετε ήρεμες ρομαντικές βόλτες στην παραλία. Ακόμα κι αν γίνουν, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι είναι ο πιο σεξουαλικός άνδρας του Ζωδιακού και φυσικά θα περιμένει από σας να ανταποκρίνεστε!

'Oμως δεν ψάχνει μόνο για κάποια που θέλει μόνο μια σύντομη σχέση. κατά βάθος ψάχνει για την ιδανική αγαπημένη τόσο όσο οποιοσδήποτε άλλος. Ίσως να έχει σπαταλήσει πολύ χρόνο και ενέργεια σε φλογερές σχέσεις με γυναίκες που δεν ήταν κατάλληλες γι' αυτόν. Ίσως να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία μαζί του αν τον κάνετε να περιμένει για λίγο πριν ενδώσετε, και ίσως να ενδιαφερθεί περισσότερο για σας αν του δώσετε τη χυλόπιτα.

Μπορεί να φαίνεται ριψοκίνδυνο, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο στο τέλος. Αν πετύχει αυτή η μέθοδος και η σχέση με το Σκορπιό σας εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο, θα καταλάβετε ότι είναι ένας από τους πιο ζηλιάρηδες άνδρες γύρω μας. Προσέξτε! θα πρέπει να τον παρακολουθείτε, γιατί ακόμα κι αν σας θέλει για σύζυγο του ή σαν ερωμένη του, ίσως να είναι λίγο δύσκολο γι' αυτόν να είναι τελείως πιστός, και αν τεμπελιάσετε και αφήσετε το πάθος να σβήσει από τη σχέση σας, αυτά τα Σκορπίσια μάτια πολύ σύντομα θα αρχίσουν να περιπλανώνται.

Αυτό που χρειάζεται είναι μια γυναίκα που έχει ανεξάρτητο νου, αλλά είναι διασκεδαστική, σέξι και ρομαντική. Μπορεί να είναι ακατανίκητος με χιλιάδες τρόπους, αλλά παραδόξως είναι συχνά πολύ τρωτός και κατά βάθος ανασφαλής. Χρειάζεται κάποια που θα καταλαβαίνει όχι μόνο τις σωματικές ανάγκες του αλλά και τις εσωτερικές και πνευματικές. Είναι πολύ διαισθητικός και μπορεί να διαβάζει το νου σας σαν βιβλίο! Ακόμα κι αν σας τρελαίνει με τις ερωτοτροπίες του, θα καταλάβετε σύντομα ότι είναι ένας από τους πιο ευαίσθητους άνδρες, έτσι μη στεναχωριέστε αν επιμένει να τηλεφωνήσει σε έναν παλιό έρωτα για να ευχηθεί χρόνια πολλά.

Δεν μπορεί να ξεχάσει πράγματα του παρελθόντος ακόμα κι αν δεν σημαίνουν τίποτα από τότε που σας γνώρισε. Του αρέσει να δειπνεί σε εστιατόρια κάτω από το φως των κεριών, όπου μπορείτε να απολαύσετε μαζί λίγο απαλό χορό μετά το δείπνο, και του αρέσουν οι εκπλήξεις μικρών δώρων, όπως ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, ή ένα μαγιό, ένα ηλεκτρονικό μπριτζ ή σκάκι, βιβλία αστυνομικά ή μυστηρίου (ή αν έχετε χρήματα, ένα γρήγορο αυτοκίνητο!), θα δείξει τέτοιο ενθουσιασμό όπως ένα μικρό παιδί αν νοιώσει ότι ξοδέψατε ώρες ψάχνοντας για κάτι που ξέρετε ότι < θα του αρέσει πραγματικά.

Να θυμάστε επίσης ότι ενώ δεν του αρέσει Η ΓΥΝΑΙΚΑ που επιδεικνύεται δημοσίως δεν θα εκτιμήσει αν ντραπείτε επειδή μόνο και μόνο δείχνει φανερά ότι σας βρίσκει ελκυστική.

Του αρέσει να φοράτε ρούχα που να κολακεύουν το κορμί σας, έτσι σιγουρευτείτε ότι διατηρείτε το κορμί σας σε καλή φόρμα, και ποτέ, μη δικαιολογείστε ότι έχετε πονοκέφαλο όταν πάτε στο κρεβάτι. Αυτό θα τον πλήγωνε περισσότερο απ' ότι νομίζετε. Αν κάποιος γνωρίζει την τέχνη της αποπλάνησης είναι αυτός ο άνδρας και σίγουρα ποτέ δεν χάνει χρόνο να πάρει αυτό που θέλει! Γι' αυτό πρέπει να διατηρήσετε τη φωτιά ζωντανή στη σχέση σας μαζί του, και ποτέ μην την αφήσετε να σβήσει.

Η ζωή με έναν Σκορπιό εραστή δεν πρόκειται να είναι πάντα εύκολη, θα υπάρξουν στιγμές που θα νοιώθετε ότι προσγειωθήκατε στον πιο ματαιόδοξο και ερωτύλο άνδρα, και τότε εξαρτάται από σας να αποδείξετε ότι είστε η αγαπημένη των ονείρων του που έψαχνε σ' όλη του τη ζωή. Αν το καταφέρετε θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένη από ότι ονειρευτήκατε.


Ο Άνδρας Τοξότης ( 23/11 - 21/12 )Οι Τοξότες κυβερνώνται από τον Δία, τον πλανήτη της καλής τύχης, και σίγουρα έχουν ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο καλής τύχης. Αν ελπίζετε να παγιδέψετε έναν Τοξότη, να θυμάστε πάντα ένα ζωτικό σημείο, ότι αυτός ο άνδρας πρέπει να νοιώθει ελεύθερος! Μπορεί να είναι ο πιο άνετος, και πιο ανέμελος άνδρας που γνωρίσατε ποτέ, αλλά εάν νοιώθει ότι υπάρχει κάποιο αόρατο σχοινί γύρω απ' το λαιμό του θα φύγει πριν βρείτε το χρόνο για να αναρωτηθείτε τι πήγε στραβά. Ο Τοξότης είναι ο αιώνιος αισιόδοξος, ένα από τα πιο θετικά ζώδια με μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό του.

'Eχει καλή αίσθηση του χιούμορ, και το γνωρίζει! Πράγματι αυτός ο εραστής νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα, και δεν του αρέσει να του λένε ότι ίσως κάνει λάθος. Ενώ δεν είναι τόσο ισχυρογνώμων όπως ο Κριός, ή τόσο αυταρχικός όσο ο Λέων γενικά μπορείτε να πείτε ότι είναι ζώδιο της Φωτιάς, γιατί αυτός ο άνδρας φαίνεται να διατηρεί τη λαμπερή του προσωπικότητα βρέξει χιονίσει. Αν σας έχει έλξη ένας άνδρας που έχει καλή αίσθηση του χιούμορ, και μια αγορίοτικη γοητεία στο χαμογελαστό του πρόσωπο, ένας άνδρας που φαίνεται να σας δέχεται σαν φίλη αμέσως μετά τη συνάντηση σας, ένας άνδρας που μιλά με ενθουσιασμό για τα χόμπι του και τα σπορ και ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει στους φίλους του, ίσως να έχετε συναντήσει τον Κο Τοξότη (ιδιαίτερα αν δεν έχετε ποτέ συναντήσει κάποιον που να σας κάνει να γελάτε όπως αυτός). Δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του άνδρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να στέκεται εκεί λέγοντας ανέκδοτα, ή να ακτινοβολεί χιούμορ και γοητεία, θα είναι όμως γεμάτος ενέργεια, έστω κι αν επέστρεψε πριν από λίγο από το αγαπημένο του άθλημα. Κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε από ένστικτο ότι μ' αυτόν τον άνδρα μπορείτε να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε και ότι ποτέ δεν θα νοιώσετε παγιδευμένη από έναν κτητικό και ζηλιάρη εραστή, που αν συμβαίνει να είστε και σεις ζωδιακά λάτρης της ελευθερίας, είναι σίγουρα μια ευλογία. Νοιώθετε τόσο άνετα, σαν να τον ξέρατε όλη σας τη ζωή.

Σας αρέσει η αγορίστική του γοητεία, ο καθαρός και ειλικρινής τρόπος ομιλίας του, μέχρι να σας πει ότι δεν του αρέσει το φόρεμα σας, ή ότι το βάψιμο σας είναι υπερβολικό. Ναι, ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό αναγνώρισης είναι ότι πάντα λέει τη γνώμη του.

Οι λέξεις που θα μπορούσαν να τον περιγράψουν καλύτερα είναι έλλειψη λεπτότητας, αλλά αν ποτέ καταλάβαινε ότι μιλώντας τόσο ειλικρινά θα μπορούσε να σας πληγώσει (βαθιά), θα τρόμο κρατιόταν. Συνήθως δεν έχει μέσα του ούτε ίχνος κακίας, εκτός όταν χρειάζεται (ακόμη και τότε δυσκολεύεται), αλλά μερικές φορές οι χιουμοριστικές και έξυπνες παρατηρήσεις του μπορούν να έχουν τόσο δηλητήριο όσο με το ζώδιο που προηγείται - το Σκορπιό!

Αν γνωρίσατε λοιπόν κάποιον που δείχνει να είναι η ζωή και η ψυχή του πάρτι, κάποιον πολύ αισιόδοξο, περιπετειώδη και λίγο τζογαδόρο, που ίσως ηθικολογεί πιο πολύ απ' ότι πρέπει, και προσπαθεί να σας πει πως να ζείτε τη ζωή σας χωρίς να σας γνωρίζει καθόλου, αξίζει να ριψοκινδυνεύσετε και να ρωτήσετε αν είναι Τοξότης!

Το σύμβολο του Τοξότη είναι ο Τοξότης, και πιθανώς να έχετε ήδη ανακαλύψει ότι ο Τοξότης είναι ειδήμων στο να τοξεύει και να κτυπά το κέντρο του στόχου. Εάν θελήσει να πει μια από τις τελευταίες περιπετειώδεις ιστορίες του πετυχαίνει να κάνει τους άλλους να στέκονται γύρω και να τον ακούν. Είναι πολύ εύκολο γι' αυτόν να κρατήσει το κοινό, και να το κάνει να κρέμεται από κάθε του λέξη, γιατί κάνει κάθε τι να ακούγεται πολύ ενδιαφέρον - και για μια ακόμα φορά το ξέρει.

'Oμως παρόλο που είναι θαυμάσιος ρήτορας δεν είναι τόσο καλός ακροατής αν πιστεύει ότι αυτά που λένε οι άλλοι είναι βαρετά. Ίσως να μην είναι τόσο ανήσυχος όσο ένας Δίδυμος αλλά έρχεται δεύτερος. Εάν θέλετε να σας προσέξει θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ.

Οι Τοξότες υποτίθεται ότι αγαπούν τα σπορ, και πολλοί από αυτούς διαπρέπουν σ' αυτά. Αν ο Τοξότης σας είναι εξαίρεση σ' αυτό, πρέπει να έχει σχέση με το δικό του ατομικό ωροσκόπιο, επειδή σπάνια έχω συναντήσει Τοξότη που να προτιμά να χουζουρεύει μ' ένα βιβλίο αντί να κάνει κάτι πιο δραστήριο (εκτός κι αν υπάρχει κάποιο καλό αθλητικό πρόγραμμα στην τηλεόραση). Εάν έχετε δυσκολίες να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του γοητευτικού άνδρα που πρόσφατα συναντήσατε, και νοιώθετε ότι θα σας χλευάσει αν τον ρωτήσετε ποιο μήνα γεννήθηκε, ρωτήστε για τη δουλειά του, αυτό θα σας βοηθήσει.

Οι Τοξότες υποτίθεται ότι γίνονται θαυμάσιοι φιλόσοφοι, δικηγόροι, δάσκαλοι, αθλητικοί παράγοντες, πολιτικοί, διερμηνείς, συγγραφείς και ταξιδιωτικοί πράκτορες. Εάν δεν ταιριάζει σ' όλα αυτά, κοιτάξτε πως ντύνεται. Ο άνδρας Τοξότης προτιμά να ντύνεται με άνετα ρούχα. Δεν είναι πάντα πολύ ευτυχής με πουκάμισο, γραβάτα και κουστούμι, αλλά συχνά πρέπει να το ανέχεται για τη δουλειά του. Βασικά, είναι ευτυχέστερος όταν φοράει τζηνς και πουλόβερ. Δεν είναι από τους άντρες που ενδιαφέρονται για τη μόδα, δεν τον ενδιαφέρουν τα "ονόματα σχεδιαστών" αν κάτι είναι άνετο το αγοράζει.

Ο Τοξότης εραστής είναι πολύ ιδιαίτερος, θα φέρει πολύ χαρά στη ζωή σας, και θα σας χαρίσει την αίσθηση της περιπέτειας που είναι γενέθλιο του χάρισμα. Αγαπά ό,τι τον διεγείρει, όμως μην ξεχνάτε ότι είναι γεννημένος τζογαδόρος, η ζωή η Ίδια είναι γι' αυτόν ένα μεγάλο παιχνίδι, θα ριψοκινδυνεύσει όσο κανένα άλλο ζώδιο, γιατί γνωρίζει ότι γεννήθηκε κάτω από το πιο τυχερό ζώδιο. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζει τίποτα περί αστρολογίας, θα έχει ίσως ένα εσωτερικό συναίσθημα ότι η τύχη είναι δίπλα του σχεδόν πάντα. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή νοιώθει τόσο τυχερός, κάνει μερικές φορές δύσκολη τη ζωή στους γύρω του.

Δεν είναι πολύ καλός με τα χρήματα, αφήνοντας τον λογαριασμό του να έχει παθητικό επειδή είναι πεισμένος ότι κάτι καλό θα εμφανισθεί! Αν καταλήξετε μ' έναν Τοξότη εραστή ίσως περάσετε μερικές νύχτες άυπνη ανησυχώντας πώς θα πληρώσετε τους λογαριασμούς, ενώ αυτός θα κοιμάται σαν μωρό γνωρίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά. Και με την τύχη του Τοξότη, έτσι γίνεται!

Αυτός ο άνδρας δεν θα είναι ίσως πάντα τόσο ρομαντικός όσο θα ελπίζατε αλλά, όπως τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, ο Κριός και ο Λέων, μπορεί να ερωτευθεί κεραυνοβόλα , και σίγουρα πολύ φλογερά. 'Oμως να θυμάστε ότι ενώ ίσως να σας ορκίζετε τη μια στιγμή αιώνια αγάπη, το επόμενο πράγμα που κάνει είναι να κανονίσει να φύγει το Σαββατοκύριακο με τους φίλους του. 'Oμως, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την πίστη του, απλά δεν του αρέσει να αισθάνεται δεμένος.

Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα και θέλει να μείνει έτσι. Η έξυπνΗ ΓΥΝΑΙΚΑ αναγνωρίζει αυτή την ανάγκη στον άνδρα Τοξότη της- του επιτρέπει να νοιώθει νέος και ελεύθερος, αλλά τον αφήνει να δει ότι και αυτή είναι πολύ ανεξάρτητη, και ό,τι ισχύει γι' αυτήν ισχύει και για τον άλλον. Ποτέ δεν γίνεται κτητική και ζηλιάρα (ακόμα κι αν κατά βάθος νοιώθει έτσι μερικές φορές). Δεν είναι επειδή ο Τοξότης θέλει ν' αλλάζει συνέχεια συντρόφους, γιατί αν ερωτευθεί κάποια πολύ, θέλει πραγματικά να είναι για πάντα. Εάν αρχίζετε να σκέφτεστε ότι αυτός ο άνδρας μπορεί να είναι δύσκολος, είναι αλήθεια, μερικές φορές μπορεί, αλλά θα είναι ένας πολύ γενναιόδωρος και ενθουσιώδης εραστής που θα θέλει αληθινά να σας κάνει την ευτυχέστερΗ ΓΥΝΑΙΚΑ στον κόσμο.

Τώρα, έχοντας αποφασίσει ότι σας αρέσει η ιδέα ενός χαρούμενου Τοξότη σαν μέρος της ζωής σας, πού θα τον συναντήσετε; Εφόσον είναι τύπος εξωστρεφής τα μέρη του κυνηγιού θα είναι εκεί που αθλείται, ή μπορεί να τον συναντήσετε όταν έχετε κι οι δυο βγάλει έξω τους σκύλους σας για βόλτα (Οι Τοξότες αγαπούν να έχουν γύρω τους ζώα). Μπορεί να γυμνάζει τους αθλητικούς του μυς στο τοπικό γυμναστήριο, ή να παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα, ή μπορεί να σας τον συστήσουν οι φίλοι σας στο μπαρ ή στην παμπ. Του αρέσει η δραστήρια κοινωνική ζωή, και θα δεχτεί προσκλήσεις και την τελευταία στιγμή.

Ο Τοξότης είναι επίσης το ζώδιο του "μακρινού ταξιδευτή" και δεν έχω συναντήσει ποτέ Τοξότες που δεν ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ταξίδι για κάποιο νέο τόπο. Νοιώθετε σχεδόν ότι οι βαλίτσες πρέπει να είναι πάντα κλειστές, καθώς τα ταξίδια είναι ένα βασικό μέρος της ζωής τους. Αν συναντήσετε τον Τοξότη σας στις διακοπές, θα περάσετε φανταστικές εβδομάδες, γιατί κατά κάποιο τρόπο γίνεται πιο ρομαντικός κάτω από τ' αστέρια. 'Oμως προσέξτε, μπορεί να ψάχνει για άλλη μια Τοξοτίσια περιπέτεια, γιατί ενώ είναι τελείως ειλικρινής με τα περισσότερα πράγματα, ίσως διστάσει να σας πει ότι υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του. 'Oπως και τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, είναι αυθόρμητος όταν βλέπει μια γυναίκα που θέλει και με την συνηθισμένη τύχη του Δία θα περιμένει να πέσετε στην αγκαλιά του χωρίς να σκεφθείτε το αύριο!

Αν ψάχνετε μόνο για ένα ειδύλλιο στις διακοπές και τον συναντήσετε κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις εντάξει, αλλά θα ήταν ασφαλέστερο αν τον συναντούσατε στο δικό του πάτριο έδαφος αντί να κάθεστε δίπλα του στο αεροπλάνο που πετάει για Ελλάδα. Αν σχετίζεστε ήδη μ' ένα Τοξότη, αλλά περιμένετε ακόμη για να προσδιορίσει τη ν ημερομηνία γάμου, ίσως να περιμένετε για πολύ καιρό. Αυτός ο εραστής είναι ικανός να είναι τελείως παραδομένος σε μια γυναίκα και συγχρόνως να διατηρεί την ελευθερία του. Η σχέση του Γούντι 'Aλεν με την Μία Φάροου είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. ήθελε να κρατήσει το δικό του διαμέρισμα ακόμα κι όταν αυτή έμεινε έγκυος στο παιδί του. Ίσως επειδή και αυτή είναι Υδροχόος, κι αυτοί που γεννήθηκαν σ' αυτό το ζώδιο εκτιμούν επίσης την ελευθερία τους!

Ο Τοξότης μπορεί να ενδιαφέρεται πολύ για σας μέχρι να αρχίσετε να μιλάτε για μόνιμη σχέση, τότε ξαφνικά εξαφανίζεται. Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ένα χαρούμενο, ανέμελο άτομο, που δεν έχει κακή διάθεση επειδή, καθώς ο ίδιος είναι τόσο θετικός, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με κάποια που έχει αρνητικές τάσεις. Πιστεύει αληθινά ότι τα σημερινά σύννεφα θα γίνουν αύριο το φως του ήλιου, και ενώ ίσως να μην του αρέσει να παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη στη ζωή του, είναι πιο πιθανό να τα αγνοήσει πιστεύοντας στην ικανότητα του να ξεπερνά σχεδόν κάθε καταστροφή που μπορεί να προκύψει.

Είναι ένας θαυμάσιος άνδρας που δίνει ηθική υποστήριξη και κουράγιο όταν τα χρειάζεστε, θα ανυψώσει το ηθικό σας αμέσως. Ο Τοξότης όταν σας πρωτοσυναντήσει θα σας τηλεφωνεί αδιάκοπα, όμως μην προσπαθήσετε να κάνετε το ίδιο. 'Eχει σχέση πάλι με το θέμα της ανεξαρτησίας. Του αρέσει να του κάνουν δώρα, αλλά μην υπερβάλλετε - δεν θέλετε να νομίσει ότι προσπαθείτε να κερδίσετε την καρδιά του μ' αυτόν τον τρόπο! Είναι συνήθως εύκολο να βρείτε δώρα που θα τον ευχαριστήσουν, ιδιαίτερα αν είναι λάτρης των σπορ - μια καινούργια ρακέτα του τένις, μπαστούνια του γκολφ, ή ένα ποδήλατο γυμναστικής.

Οτιδήποτε έχει σχέση με είδη ταξιδιού, ή έναν παγκόσμιο άτλαντα - και αγαπά πολύ τα ψυχαγωγικά δώρα. 'Eχετε αποφασίσει λοιπόν τι χρειάζεται για να είστε η τέλεια αδελφή ψυχή για τον Τοξότη εραστή; Σας αρέσει μια ζωή γεμάτη δράση που σίγουρα δεν θα είναι βαρετή; Είστε προετοιμασμένη να κάνετε παραχωρήσεις - μόνο και μόνο για να τον κάνετε να νοιώθει ευτυχισμένος; Δεν θέλει βέβαια μια "γυναίκα που να λέει πάντα ναι" αλλά απολαμβάνει μια φιλονικία μαζί σας, και του αρέσει να ακούει να υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε.

Εάν συμφωνείτε μαζί του συνέχεια ίσως να βαρεθεί γρήγορα. 'Oταν είναι πεισμένος ότι είναι σωστός είναι σχεδόν πάντα ευτυχισμένος, και βεβαίως πρέπει να είστε προετοιμασμένη να πάρετε το μέρος του αν οι άλλοι άνθρωποι διαφωνούν μαζί του. Είναι ένας από τους πιο πιστούς και ανεκτικούς εραστές, και περιμένει από σας την ίδια πίστη και υποστήριξη. Ενώ κατά καιρούς ίσως να δείχνει ότι είναι ο πιο ανεύθυνος άνδρας που γνωρίσατε ποτέ - ένα πραγματικό παιδί κατά βάθος, ένας άνδρας που θα ξόδευε τα τελευταία του χρήματα για να γιορτάσει μια επέτειο - κατά βάθος δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι ο Τοξότης εραστής θα σας κάνει να νοιώθετε νέα στην ψυχή για πάντα. Ενώ η ζωή σας ίσως να φαίνεται μερικές φορές να έχει πολλές θετικές και αρνητικές διακυμάνσεις, οι θετικές θα σβήνουν όλα τα άλλα.

'Eχει μια εκπληκτική ικανότητα να φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο σας και να σας κάνει να πιστεύετε όπως αυτός ότι η τύχη πραγματικά λάμπει επάνω στον Τοξότη. Και πραγματικά λάμπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add