Χαρακτηριστικά Ζωδίων - Ανδρες Α' Μερος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2012

Χαρακτηριστικά Ζωδίων - Ανδρες Α' Μερος

Ο Άνδρας Κριός ( 21/3 - 19/4 )Είστε έτοιμη για μια αέναη πρόκληση στη ζωή σας; Αν ναι, θυμηθείτε ότι ο 'Aρης, ο θεός του πολέμου, είναι ο κυβερνήτης του Κριού, το πρώτο από τα ζώδια της Φωτιάς. ' 'Eνας άνδρας Κριός μπορεί να είναι ένας από τους πιο μαγευτικούς χαρακτήρες που συναντήσατε ποτέ - είναι όμως σίγουρο ότι θα έχετε πολλές συγκρούσεις.

Ο Κριός θέλει να είναι ο κυνηγός, ο ορμητικός εραστής που θα έχει την πρωτοβουλία. Ο καλύτερος τρόπος για να τον σαγηνεύσετε είναι να διατηρείτε γύρω σας έναν αέρα μυστηρίου. Αυτός ο άνδρας δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ ότι σας έχει τελείων δικιά του, γιατί τότε το ενδιαφέρον του Κριού μπορεί να εξατμισθεί γρήγορα. Ίσως σας γεμίσει με λουλούδια, τηλεφωνήματα και ρομαντικά δείπνα εσείς όμως δεν πρέπει ποτέ να πάρετε πρωτοβουλίες. Για να σαγηνεύσετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα πρέπει να προετοιμαστείτε για να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής: βεβαιωθείτε ότι όταν τηλεφωνεί λείπετε (ακόμα κι αν δεν λείπετε) και μην απαντάτε πάντα στα τηλεφωνήματα που έχει αφήσει στον αυτόματο τηλεφωνητή σας.

Ο Κριός θέλει το άπιαστο. διεγείρει τα συναισθήματα του και το πύρινο πάθος του, κάνοντας τον να θέλει να σας δει ακόμα περισσότερο. Η πρώτη ημέρα του Κριού συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της 'Aνοιξης και οι Κριοί έχουν ένα θαυμάσιο ενθουσιασμό και μια ενέργεια που φαίνεται να δένει με το πώς αισθανόμαστε τότε - όταν ξαφνικά ο βαρετός και φρικτός καιρός αρχίζει να αλλάζει, λουλούδια αρχίζουν ν' ανθίζουν και υπάρχει μια διαφορετική αίσθηση στον αέρα.
Αν έχετε συνεπαρθεί από την προσωπικότητα αυτού του άνδρα, που ακτινοβολεί εσωτερική δύναμη και που σας φέρεται σαν να ήσασταν η πρώτΗ ΓΥΝΑΙΚΑ στον κόσμο, προσέξτε! Μπορεί να πιαστείτε στα δίχτυα του γρηγορότερα απ' ότι νομίζετε, και έχετε να μάθετε πολλά.
Κάθε αστρολογικό ζώδιο κυβερνά ένα ιδιαίτερο μέρος του σώματος και δεν είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι ο Κριός κυβερνά το κεφάλι. Σκεφθείτε πόσο μαγνητικά είναι τα πρόσωπα τους. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε συνήθως το ζώδιο κάποιου, είναι δεδομένο όταν συναντάτε έναν Κριό.
Μπορείτε να μαντέψετε αυτό το ζώδιο από την άμεση του προσέγγιση, τον τρόπο που τα μάτια του επικοινωνούν και δεν σταματά εκεί. Ύστερα από λίγο περνάει ανάμεσα από το πλήθος του δωματίου για να συστηθεί και να προσπαθήσει να σας πείσει να φύγετε από το πάρτι, όπου μόλις γνωριστήκατε, και να πάτε να πιείτε ένα ποτό σ' ένα όμορφο μικρό μπαρ κάτω στον δρόμο. Τα μάτια του λάμπουν από ενθουσιασμό και ζεστασιά, θα υπάρχει ένα θαυμάσιο χαμόγελο που θα φωτίζει όλο του το πρόσωπο, και θα σας σπρώξει απαλά οδηγώντας σας προς την πόρτα. Αισθάνεστε σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού που σώζεται από τον ιππότη με το άσπρο άλογο όταν ακριβώς η ζωή σας φαινόταν βαρετή και άδεια - και φεύγετε. Φυσικά όλοι οι Κριοί δεν συστήνονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά από αυτό το μικρό παράδειγμα θα σας είναι εύκολο να τον αναγνωρίζετε. Ακόμα κι αν η πρόκληση δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, και αποφασίσετε να μην δεχθείτε τις προτάσεις του, αυτό θα σας κάνει αμέσως πιο ενδιαφέρουσα.

Ο άνδρας Κριός δεν θα δεχθεί όχι για απάντηση. Η προσωπικότητα του παίρνει ξαφνικά την έκφραση ενός μικρού αγοριού όταν η μητέρα του αρνείται να του πάρει ένα καινούργιο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι βλέπει τις γυναίκες σαν παιχνίδια, καθόλου. Ο Κριός είναι απλά ένα παιδί στην καρδιά, έρχεται στον κόσμο λέγοντας "Εγώ πρώτος" και οτιδήποτε θέλει να πάρει προσπαθεί περισσότερο από τα πιο πολλά ζώδια. Μαντέψατε λοιπόν το ζώδιο αυτού του άνδρα χωρίς πολύ κόπο, δεν είναι όμως πάντα εύκολο.
Οι πιο εξελιγμένοι Κριοί έχουν μάθει, να κρύβουν ορισμένα χαρακτηριστικά, και ότι οι γυναίκες δε προτιμούν πάντα αυτή την άμεση προκλητική προσέγγιση. Το ειδικό ωροσκόπιο επίσης του εραστή των ονείρων σας ίσως να περιέχει όλων των ειδών άλλες αστρολογικές αιτίες που να εξηγούν γιατί φαίνεται περισσότερο σαν Καρκίνος ή Παρθένος. Το κεφάλι του είναι συνήθως τρόπος αναγνώρισης. Δεν στερείται ενθουσιασμού και ζήλου και είναι δύσκολο να κρύψει ότι θέλει κάτι χθες αντί για σήμερα.
Αν γνωρίσατε κάποιον και έχετε το συναίσθημα ότι είναι γεννημένος στο ζώδιο του, Κριού - αλλά δεν θέλετε να τον ρωτήσετε ευθέως για να μην νομίσει ότι ενδιαφέρεστε - ρωτήστε τον ευγενικά για τη δουλειά του. Σίγουρα δεν θα είναι συνηθισμένη ασχολία. Ίσως σας πει ότι έχει στο νου του ένα καινούργιο σχέδιο και ότι είναι βέβαιος ότι θα έχει κάθε επιτυχία. Ρωτήστε τον πόσο καιρό δουλεύει επάνω στο σχέδιο του και θα σας πει ότι το σκέφθηκε μόλις πριν ένα μήνα και ότι από τότε τρέχει σαν τρελός. Αν τολμήσετε και τον ρωτήσετε, τι θα γίνει αν δεν πετύχει το σχέδιο; θα σας ρίξει ένα οργισμένο βλέμμα και θα πει: "θα βρω κάτι άλλο". Αυτό είναι ένα άλλο δείγμα αναγνώρισης.

Οι Κριοί δεν ζουν στο παρελθόν, υπάρχει πάντα μια καινούργια πρόκληση για να αναλάβουν, νέα πράγματα για να ανακαλύψουν. Αν δεν έχει τη δική του εργασία θα χρησιμοποιήσει την Κριίσια του προσωπικότητα για να πουλήσει κάτι σε κάποιον, και πιθανώς θα τα καταφέρει πολύ καλά. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το Ζώδιο του, τότε κοιτάξτε τον τρόπο που ντύνεται. Οι άνδρες Κριοί δεν είναι πάντα ντυμένοι στη μόδα, αλλά κατά κάποιον τρόπο τείνουν να ντύνονται σωστά, ακόμη και στην εξοχή. 'Oμως οι Κριοί των πόλεων τείνουν να ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας, γιατί λατρεύουν να δημιουργούν εντύπωση από τη στιγμή που μπαίνουν σ' ένα δωμάτιο. Τα μαλλιά των Κριών είναι συνήθως καλοκουρεμένα και καλοχτενισμένα. Υπάρχει επίσης ένα είδος ζωικής ενέργειας στον τρόπο που βαδίζουν. Σύντομα θα καταλάβετε ότι γνωρίσατε κάποιον που είναι τόσο γεμάτος από ενέργεια, τόσο ανήσυχος και έχει τόσο ελκυστική προσωπικότητα, που οι συγκεντρωτικές του δυνατότητες είναι πολύ χαμηλές. Και έχετε δίκιο.
Ο Κριός ψάχνει για διέγερση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει να περάσει μια βραδιά μαζί σας και να μην θέλει να σας ξαναδεί. Κατά βάθος αυτός ο γοητευτικός άνδρας ζει περισσότερο σ' ένα κόσμο φαντασίας πιο πολύ κι από ένα ιδεαλιστή Καρκίνο ή Ιχθύ. Δεν είναι ο άνδρας που θέλει να αλλάζει συντρόφους, το πρόβλημα είναι ότι δεν του αρέσει η ρουτίνα κι αν η ζωή του γίνει ρουτίνα αισθάνεται την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Αυτή η αίσθηση είναι τόσο λεπτή που ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει. Αλλά αν είστε αποφασισμένη να κρατήσετε έναν Κριό εραστή ευτυχισμένο πρέπει να ζείτε στο ύψος των ιδανικών του συνέχεια - και να θυμάστε επίσης ότι το καλό σεξ είναι απαραίτητο. Από τη στιγμή που ο σπινθήρας στη σχέση αρχίζει να σβήνει δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Είναι όπως στα παιδικά χρόνια που θέλεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα. 'Eχοντας λοιπόν μάθει αρκετά μέχρι τώρα το καλύτερο θα ήταν να πάρετε μια γρήγορη απόφαση αν πρόκειται να ριψοκινδυνεύσετε την πιθανότητα να σχετιστείτε αμέσως - ή αν θα ήταν ασφαλέστερο να διαλέξετε έναν εραστή με διαφορετικό ζώδιο!

Αν αποφασίσατε ότι είστε άφοβη, πού πρόκειται να συναντήσετε αυτόν τον απίθανο άνδρα; θα ήταν τρέλα να νομίζετε ότι ένα δωδέκατο του πληθυσμού θα ήταν μαζεμένο στο ίδιο μέρος. Εκτός απ' αυτό, μην ξεχνάτε ότι ο Κριός αρέσκεται να είναι διαφορετικός. Αν έχετε μόλις αρχίσει μια καινούργια δουλειά και σας έλκει ένας τύπος που δείχνει πάντα να αυτοδιαφημίζεται, αν σας χαιρετά μ' ένα μεγάλο χαμόγελο όταν σας συστήνουν και μετά τις φιλοφρονήσεις σας λέει να βασιστείτε σ' αυτόν και ότι πρέπει να πάτε για ένα ποτό μετά τη δουλειά... αυτό είναι. 'Oμως οι λύκοι Κριοί είναι πολλοί και πολύ πιθανόν να είναι παντρεμένος με δυο ή τρία παιδιά... Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος για τον άνδρα Κριό. Πιθανώς να απολαμβάνει τα σπορ έτσι μπορείτε να τον βρείτε στην τοπική ομάδα του τένις ή στο γήπεδο του σκουός. Και με την αδιοργάνωτη ζωή που κάνει ίσως τον βρείτε σε μια μοντέρνα λέσχη, υγιεινής διατροφής. Αν ανοίξει στη γειτονιά σας μια καινούργια λέσχη ή μια κοινότητα να είστε σίγουρη ότι στα εγκαίνια θα υπάρχουν δυο ή τρεις Κριοί, γιατί δεν τους αρέσει να χάνουν τίποτα!
Αν γνωρίσετε έναν Κριό κατά τη διάρκεια των διακοπών θα είναι μια ειδυλλιακή εποχή. Αυτός ο άνδρας φαίνεται να γίνεται ακόμη πιο ενθουσιώδης όταν ταξιδεύει, αλλά αυτό κρύβει κινδύνους! Ίσως να ψάχνει μόνο για περιπέτεια ή πάθος κάτω από τ' αστέρια, καθώς όμως είναι πολύ σέξι και πολύ δραστήριος στην κρεβατοκάμαρα, δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ιδιωτική του ζωή σε κάποιον που μόλις συνάντησε. Δεν είναι επειδή θέλει να πει ψέματα, γιατί βασικά είναι ειλικρινής, αλλά με τον Κριό δεν βρίσκεις άκρη' του αρέσετε, σας θέλει, είναι αποφασισμένος να σας έχει. Το ένστικτο σας θα πρέπει να σας βοηθήσει εδώ, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι μια απερίσκεπτη παροδική σχέση. Ευτυχώς γνωρίζετε ήδη ότι όσο πιο άπιαστη είστε τόσο πιο πολύ θα σας κυνηγήσει αυτός ο άνδρας, έτσι κρατείστε τον όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά, Μ' αυτόν τον άνδρα θα πετύχει, κι αν έχετε την υπομονή να περιμένετε μέχρι να πάει στην Κουάλα και να γυρίσει μπορείτε να είστε περήφανη για σας. Αλλά βεβαίως ίσως να αναρωτιέστε τι ήταν αυτό που σας γοήτεψε κατά πρώτον λόγο... ποτέ δεν ξέρετε. Ας υποθέσουμε όμως ότι έχετε ήδη ερωτευθεί έναν Κριό εραστή.
Είστε προετοιμασμένη να τον πείσετε ότι οι μέρες της ανεξαρτησίας του τελείωσαν, ότι βρήκε τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ των ονείρων του (κι ας μη το γνωρίζει ακόμα) και ότι θα είστε ευτυχισμένη να κυνηγήσετε το ουράνιο τόξο μαζί του για πάντα -εφ' όσον θα είναι πιστός. Πιστός... ξαφνικά βλέπετε το πρόβλημα. Μερικές γυναίκες που είχαν ένα εραστή ή σύζυγο Κριό δεν μπορούσαν ποτέ να επιβεβαιώσουν αν οι άνδρες τους είχαν ερωμένες.

Οι άνδρες Κριοί φαίνεται να έλκουν τη δημοσιότητα με τις παρεκτροπές τους πραγματικές ή φανταστικές. Το μικρό παιδί μέσα στον Κριό δείχνει να ανατριχιάζει από συγκίνηση όταν τον νομίζουν άτακτο, αυτό ανεβάζει το αρσενικό εγώ τους. Καταλάβετε το από την αρχή. Ο Κριός προτιμά να αισθάνεται ελεύθερος, όχι ίσως τόσο όσο ένας Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος, αλλά σίγουρα ποτέ περιορισμένος. Στον Κριό αρέσει να είσαστε εκεί όταν αυτός θέλει, αλλά μην περιμένετε να είναι στο πλευρό σας όταν έχει να κάνει εκατομμύρια άλλα πράγματα. Ακούγεται πολύ εγωιστικό, αλλά θα πληγωνόταν αμέσως αν του το λέγατε. Δεν βλέπει τα πράγματα μ' αυτόν τον τρόπο. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο γενναιόδωρος, τρυφερός, αγαπητός άνδρας γύρω μας. 'Eχει όμως τους περιορισμούς του, την ανάγκη να υπερισχύουν οι προτεραιότητες του, κι επομένως οδηγεί όλους τους άλλους στην τρέλα, όταν αυτοί έχουν τους δικούς τους περιορισμούς και προτεραιότητες.

Δεν του αρέσουν όμως "οι γυναίκες που λένε ναι". Προτιμά οι γυναίκες του να είναι διανοητικά ανεξάρτητες και πολλές φορές ανεξάρτητες επαγγελματικά - αν βέβαια δεν είναι πιο επιτυχημένες από αυτόν. Παρ' όλο που θέλει να είναι περήφανος για σας, το εγώ του τον κάνει να θέλει να είναι ο κυρίαρχος. Είναι πάλι το αρσενικό εγώ. Τα μικροπράγματα σημαίνουν πολλά για έναν Κριό - είναι απαραίτητα.
Το γεγονός ότι θυμηθήκατε μια ειδική επέτειο, ότι ήσασταν ευγενική στη μητέρα του όταν αυτή αισθανόταν άσχημα, ότι ψάξατε στα μαγαζιά για να αγοράσετε το κόκκινο πουλόβερ για να το φορά με το μπλου-τζην του, θα κάνει θαύματα. Του αρέσει να τηλεφωνεί (αλλά δεν θέλει εσείς να του τηλεφωνείτε. Μέχρι να είναι σίγουρος για σας, ίσως να σας τηλεφωνεί δώδεκα φορές την ημέρα, για να ξέρει με τι ασχολείσθε, ποιον συναντήσατε, πού πήγατε. Αυτό δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό ζήλιας, ενδιαφέρεται αληθινά για τη ζωή σας. Αν όμως εσείς αρχίσετε να κάνετε το ίδιο κι ακολουθήσετε το παράδειγμα του ο Κριός δεν θα το εκτιμήσει. θέλει να τον φροντίζετε αλλά να μην τον καταπιέζετε, σας θέλει να είστε μια ζεστή, τρυφερή και σέξι γυναίκα... αλλά καλύτερα θα ήταν να μην υιοθετήσετε τα ερωτικά του τεχνάσματα.
Σας θέλει εκεί όταν αυτός είναι εκεί και ακόμη όταν δεν είναι. Γνωρίζει επίσης ότι έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, γιατί εκτός κι αν είναι πολύ νέος, η ορμητική του συμπεριφορά τον έχει οδηγήσει απρόσεχτα σε βιαστικές σχέσεις και ίσως ακόμη σ' έναν πρόωρα ανικανοποίητο γάμο - επειδή και μόνο κάτι τον είχε πείσει ότι αυτό ήταν που ήθελε εκείνη την εποχή, δεν είχε όμως την υπομονή να τον διατηρήσει. Φθάνοντας στην ηλικία των τριάντα θα ξέρει πολύ περισσότερα για τη ζωή του, και με λίγη τύχη τα λάθη του δεν θα επαναληφθούν ξανά στον ίδιο βαθμό. Η ανυπομονησία του μπορεί μερικές φορές να αυξάνει όσο και το πάθος του, γι' αυτό δεν πρέπει να του υπενθυμίζετε τα λάθη του παρελθόντος.

Οι Κριοί έχουν μια καταπληκτική ικανότητα να αποδοκιμάζουν τέτοια πράγματα και να προχωρούν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, και αν χρησιμοποιείτε τη φράση "εγώ στο είπα" στον Κριό εραστή σας, ίσως να χρειαστεί σύντομα να ψάξετε για έναν καινούργιο εραστή. 'Eτσι προσπαθείτε να τον δεχθείτε όπως είναι, αφού έχετε μάθει πώς να προβάλλετε τη δική σας εικόνα. Μπορείτε να περνάτε καλά με τον Κριό σας. θα του αρέσει να είναι ο πρώτος που θα δοκιμάσει ένα καινούργιο εστιατόριο και να μεταφέρει τις απόψεις του στους φίλους του. Δεν θα του αρέσει να πηγαίνει διακοπές στο ίδιο μέρος περισσότερο από μια φορά, και θα έχει θαυμάσιες ιδέες για το πού να πάτε. 'Oλα πρέπει να είναι καινούργια, διαφορετικά και να εξάπτουν οι λέξεις "ρουτίνα" και "σταθερότητα" δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο του Κριού. Σκεφθείτε τι διασκέδαση θα είναι να του αγοράζετε δώρα. Πίσω στην παιδική ηλικία, γιατί ο τυπικός Κριός είναι κατά βάθος παιδί.
Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές είναι θαυμάσιες εποχές για να βρείτε εκατοντάδες δώρα, το τελευταίο μοντέλο τηλεφώνου, επί πλέον έναν αυτόματο τηλεφωνητή, ένα ρολόι ή μια μινιόν Τ.ν. Ίσως το σπουδαιότερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάτω από τον λαμπερό, ορμητικό, ενθουσιώδη, φλογερό και διασκεδαστικό άνδρα βρίσκεται κάποιος που μπορεί να είναι τόσο τρωτός όσο και σεις και σίγουρα το ίδιο ρομαντικός - που δεν είναι όμως τόσο καλός όσον αφορά τα ουσιώδη πράγματα, το βαρετό μέρος της ζωής. θέλει η ζωή να είναι διασκεδαστική, να έχει ένταση, θετικότητα, θέλει κάποια που θα τον κάνει να γελά, που να είναι τρυφερή, αγαπητή και που θα έχουν το ίδιο πάθος στο κρεβάτι - θέλει κάποια που να είναι προετοιμασμένη να τον κάνει να μαντεύει έτσι που να νοιώθει πεισμένος ότι συνάντησε την ιδανική γυναίκα που έψαχνε σ' όλη του τη ζωή.
Η ζωή μ' έναν Κριό εραστή ίσως να μην είναι πάντα εύκολη, γνωρίζοντας όμως ότι ζωντανεύει με τις προκλήσεις, γιατί δεν δοκιμάζετε μια; Είτε κρατήσει ένα μήνα, ένα χρόνο ή μια ολόκληρη ζωή, ένα πράγμα είναι σίγουρο - ποτέ δεν θα ξεχάσετε τον χρόνο που περάσατε με τον Κριό εραστή σας.


Ο Άνδρας Ταύρος ( 20/4 - 20/5 )
Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με κάποιον που είναι απίστευτα ισχυρογνώμων χωρίς καμμιά φανερή αιτία; Είστε προετοιμασμένη να περιμένετε περισσότερο απ' το συνηθισμένο για να πείσετε έναν άνδρα ότι κάτι του έλειπε στη ζωή μέχρι που σας γνώρισε;
'Eχετε αρκετή υπομονή και πιστεύετε απεριόριστα ότι αυτό που αξίζει να έχει κανείς αξίζει και να το περιμένει; Γιατί η Αφροδίτη, η θεά του 'Eρωτα, κυβερνά τον Ταύρο, το πρώτο από τα ζώδια της Γης, και ενώ είναι αρκετά φανερό ότι αυτός ο άνδρας έχει σταθερά και πραγματικά τα πόδια του στη γη, η Αφροδίτη τον βοηθά να είναι ένας ρομαντικός εραστής.
Ο Ταύρος μισεί να κάνει σφάλματα, θέλει να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσετε με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Χρειάζεται ασφάλεια σ' όλους τους τομείς κι αν σας ερωτευθεί στην πρώτη σας γνωριμία, πιθανώς να μην το μαντέψετε ποτέ. Αυτός ο άνδρας δεν είναι συνήθως για προσωρινές περιπέτειες (μολονότι, βεβαίως, υπάρχουν μερικοί Ταύροι που δεν θα λέγανε όχι), γιατί από οποιοδήποτε μέρος κι αν είναι, οποιοδήποτε τρόπο ζωής κι αν κάνει, κατά βάθος πιστεύει στην ιερότητα του γάμου και σε μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή μ' έναν σύντροφο που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του. Εάν σκεφθήκατε ποτέ ότι η ζωή μ' έναν Ταύρο θα είναι πολύ βαρετή και πληκτική, θα εκπλαγείτε όταν τον γνωρίσετε καλύτερα. Δεν είναι μόνο ρομαντικός, είναι επίσης πολύ σέξι, μη σας εξαπατά λοιπόν η εξωτερική εμφάνιση, θα μπορούσαν να υπάρχουν πάμπολλες κρυφές σκέψεις, κάτω από αυτό το σταθερό και αυστηρό εξωτερικό παρουσιαστικό και δεν θα είχαν όλες σχέση με τα πρακτικά θέματα! Ενώ ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, ο Ταύρος κυβερνά τον λαιμό και τον λάρυγγα... κι αν σκεφθείτε κάποιους Ταύρους που γνωρίζετε, πιθανώς να συμφωνήσετε ότι πολλοί από αυτούς έχουν ένα αρκετά χοντρό λαιμό που μερικές φορές τους δίνει μια τετράγωνη εμφάνιση. 'Oσο για τον λάρυγγα, πολλοί από αυτούς έχουν καλή φωνή: πολλοί διάσημοι τραγουδιστές έχουν γεννηθεί στον αστερισμό του Ταύρου, όπως η 'Ελλα Φιτζέραλντ, Μπιγκ Κρόσμπι και Μπάρμπαρα Στρέισαντ.

'Eτσι αν παίξετε σωστά, ίσως να πετάξετε το γουώκμαν ή το πικάπ - και να έχετε τον δικό σας τραγουδιστή ακριβώς δίπλα σας. 'Oμως πώς θα αναγνωρίσετε το ζώδιο αυτού του άνδρα; Η ζωή σας θα γίνει ευκολότερη αν συναντήσετε κάποιον αρκετά τετράγωνο, με κοντό λαιμό, αλλά αυτό είναι σαν να περιμένατε το ένα δωδέκατο του πληθυσμού να είναι ακριβώς το ίδιο! 'Oμως, θα πρέπει να είστε ικανή να δείτε την κρυφή του δύναμη, παρ' όλο που ίσως στην αρχή να μη σας δείξει το ενδιαφέρον του. Μη στεναχωριέστε αυτό είναι μέρος της Ταυρίσιας αντίδρασης. Σίγουρα έχει πληγωθεί πολύ άσχημα από τουλάχιστον μια γυναίκα στο παρελθόν - θυμηθείτε, είναι άνδρας της Γης και δεν θα του άρεσε να ξανακάνει το ίδιο λάθος.
Πιθανώς να φαίνεται κάπως ψυχρός, ήρεμος και απόμακρος αλλά αν είστε γρήγορη ίσως να αντιληφθείτε ότι σας παρατηρεί όταν δεν κοιτάζετε, θα μπορούσε να είναι το βλέμμα του αισθησιακό; Μαντέψατε σωστά αλλά αυτός δεν θα το παραδεχθεί ποτέ - τουλάχιστον μέχρι να σας γνωρίσει καλύτερα. Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάστε γι αυτόν τον άνδρα ακόμα κι αν ενδιαφέρεται για σας, ίσως να μην σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού αμέσως. Τα πράγματα πρέπει να γίνουν αργά για τον Ταύρο. Μπορεί να σας ζητήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας αν συναντηθήκατε σε πάρτι - αλλά αν αρχίσετε να περνάτε τα βράδια σας σπίτι περιμένοντας το τηλεφώνημα του, ίσως να απογοητευθείτε.
Μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει στη δουλειά σας, γιατί η δουλειά για τον Ταύρο είναι ιερή. Είναι μέρος της φύσης του, η ανάγκη να αισθάνεται ασφαλής, και ο μόνος τρόπος που αισθάνεται αληθινά ασφαλής είναι όταν κερδίζει αρκετά χρήματα για τα κτίσει την ασφάλεια του σε μια σταθερή βάση. 'Oλοι οι Ταύροι όμως δεν έχουν την ίδια προσωπικότητα (μολονότι κατά βάθος να βρείτε πολλούς μ' αυτά τα χαρακτηριστικά). Ο γενέθλιος αστρολογικός χάρτης του μπορεί να έχει πολλούς πλανήτες στους Διδύμους - που θα τον κάνει περισσότερο ομιλητικό - ή μπορεί να έχει ωροσκόπο Κριό, που ίσως να τροποποιεί την αργή του προσέγγιση!

Ίσως ένας σίγουρος τρόπος για να ανακαλύψετε αν η υποψία σας, ότι αυτός ο άνδρας είναι Ταύρος, είναι σωστή, είναι να τον πειράξετε για κάτι, όμως αυτό δεν είναι πολύ έξυπνο αν θέλετε να τον ξαναδείτε! Ναι, όποιος επινόησε πρώτος τη φράση μην κουνάτε κόκκινο πανί μπροστά στον Ταύρο είχε τους λόγους του - και δεν χρειάζεται να κουνάτε κάτι κόκκινο για να δείτε τις αντιδράσεις του. Μπορείτε να πείτε με ένα τόσο σκεπτικισμού στη φωνή σας ότι πολλοί άνθρωποι χάνουν τον έλεγχο τους όταν κάτι τους ενοχλεί, αλλά προσέξτε στο μέλλον.
Κανένας δεν θυμώνει όπως ο Ταύρος! 'Oμως εάν δεν θέλετε να ριψοκινδυνεύσετε και να καταστρέψετε την πιθανότητα μιας μελλοντικής συνάντησης, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος να μαντέψετε το ζώδιο του. Εάν τον συναντήσετε σ' ένα πάρτι και αρχίσετε κάνοντας μια ευγενική συζήτηση, είναι εύκολο να ρωτήσετε τι δουλειά κάνει (ίσως να σας ρωτήσει πρώτος για να δει αν είναι μια δουλειά που η συμβατική του προσωπικότητα επιδοκιμάζει). Αν είναι λογιστής, κτηματομεσίτης χρηματιστής, οικονομολόγος, δουλεύει στην τράπεζα ή διαπραγματεύεται έργα τέχνης, μπορεί να βρίσκεστε μπροστά σ' έναν Ταύρο. Εάν φαίνεται καλλιτεχνικός τύπος, μπορεί να είναι τραγουδιστής, ζωγράφος ή μουσικός αλλά ο Ταύρος συνήθως δεν ανακατεύεται με τίποτα που κατά βάθος δεν του εξασφαλίζει χρήματα. Αν είναι κάποιο από τα παραπάνω τρία μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι είναι αρκετά επιτυχημένος, και δεν θα χρειαστεί να ζείτε σε κρύες και στενάχωρες σοφίτες.

Οι Ταύροι δεν είναι οι τύποι που θα έχουν τη δική τους δουλειά, εκτός κι αν είναι τελείως σίγουροι ποιο θα είναι το τρέχον ετήσιο εισόδημα - καθώς και των επομένων δυο χρόνων. Ίσως έχετε διαβάσει ότι στους Ταύρους αρέσει η αγροτική ζωή, αν λοιπόν αυτός ο άνδρας πει ότι είναι κηπουρός, θα έχετε κάνει διάνα όταν ρωτήσετε αν είναι γεννημένος μεταξύ 21 Απριλίου και 20 Μαΐου. Μήπως ακόμα δυσκολεύεστε να βρείτε το ζώδιο του; Κοιτάξτε τα ρούχα του. Δεν είναι πάντα πολύ μοντέρνος, γιατί τα ρούχα του είναι φτιαγμένα για να κρατήσουν χρόνια, και δεν εντυπωσιάζεται από φίρμες (εκτός κι αν είναι ένα όνομα που σέβεται). θέλει τα ρούχα να αξίζουν τα χρήματα που δίνει, και να είναι κλασικά. 'Oμως παραδόξως είναι πολύ εμπειρογνώμων στα υφάσματα. Η αίσθηση του υφάσματος είναι πολύ σπουδαία, δεν θα δεχτεί τίποτα που να το νοιώθει σκληρό ή να δείχνει ότι θα γίνει κομμάτια μετά το πρώτο πλύσιμο. Τα μαλλιά του θα είναι καλοκουρεμένα κι όχι πολύ μακρυά, εκτός κι αν είναι ένας απ' τους πολύ καλλιτεχνικούς Ταύρους. Η κολόνια ξυρίσματος θα είναι ακριβή, κι αν καταφέρετε να τον γνωρίσετε καλύτερα θα ανακαλύψετε ότι είναι ένας πολύ αισθησιακός άνδρας που δεν τον νοιάζει να ξοδεύει τα χρήματα που κερδίζει για να φαίνεται ωραίος. Αν ανακαλύψατε ήδη ότι αυτός ο άνδρας είναι Ταύρος, αν έχετε υπομονή, θα πρέπει να αρχίσετε να περιμένετε.

Μην κάνετε το λάθος να δώσετε εσείς το επόμενο ραντεβού, γιατί αυτό θα τον κάνει να αισθανθεί ότι θέλετε να σας καλέσει σε δείπνο, επειδή γνωρίζετε ότι αγαπά το καλό φαγητό. Βεβαίως, αν είστε μια καλή μαγείρισσα μπορείτε να αφήσετε να σας ξεφύγει ότι έχετε καλέσει μερικούς φίλους για δείπνο την επόμενη Παρασκευή (μη τον καλείτε αμέσως) και θα θέλατε να είναι κι αυτός εκεί. Μην εκπλαγείτε αν αρνηθεί. Πρέπει να είναι βέβαιος ότι θέλει να σας ξαναδεί και τότε θα σας προσκαλέσει εκείνος κι όχι εσείς. Ίσως να νομίζετε ότι διαλέξατε τον ακατάλληλο εραστή. 'Oτι αυτός ο άνδρας είναι πολύ ξεροκέφαλος πολύ προσανατολισμένος στις δουλειές του, ιδιαίτερα αν είσθε ο ρομαντικός τύπος. 'Oμως μην με παρεξηγείτε, αυτός ο άνδρας είναι ένας ρομαντικός, με την πιο αληθινή σημασία της λέξης. Ίσως να έχετε ξεχάσει ότι αυτός ο άνδρας χρειάζεται χρόνο, δεν θέλει να διακινδυνεύει να κάνει λάθη, τώρα ή στο μέλλον. Και δεν είναι μόνο ρομαντικός αλλά είναι και πολύ φλογερός. Ίσως να είναι αργός σε μερικά πράγματα - αλλά ίσως όχι στο σεξ. Η αισθησιακή του αίσθηση επεκτείνεται πέρα από την κολόνια του ξυρίσματος και το σωστό κρασί με το φαγητό του.

Τι συμβαίνει στο κρεβάτι είναι πολύ σπουδαίο γι' αυτόν, αλλά δεν θέλει μια γρήγορη περιπέτεια και μετά αντίο, ψάχνει αληθινά για την αγαπημένη των ονείρων του, και είναι έτοιμος να ξοδέψει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να την βρει - έτσι θα πρέπει να είστε αντάξια των προσδοκιών του. Να θυμάστε πάντα ότι ακόμα κι αν τα πόδια του Ταύρου πατάνε γερά στη γη, η καρδιά του πληγώνεται ευκολότερα από ότι νομίζετε, και με την ισχυρογνωμοσύνη που τον κατέχει δεν θα σας συγχωρέσει εύκολα αν τον πληγώσετε. ακόμα και ακούσια. Ανακαλύπτοντας λοιπόν ότι αυτή η πληκτική εικόνα που είχατε στο παρελθόν για τον Ταύρο σας είχε παραπλανήσει και ότι αυτός είναι ο εραστής που έλειπε απ* τη ζωή σας, ας αρχίσουμε να δούμε που μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ευκαιρία να τον συναντήσετε. Βεβαίως ίσως να έχετε κάποια από τις αναφερόμενες προηγουμένως εργασίες και ίσως να εργάζεστε στο ίδιο μέρος. Ίσως να είναι διευθυντής στο εστιατόριο που πηγαίνετε να φάτε με τις φίλες σας μια φορά την εβδομάδα, ή μπορεί να τον συναντήσετε στο τοπικό υγιεινό κλαμπ (η καλή τροφή σημαίνει ότι χρειάζεται να προσέχει το βάρος του), αλλά σαν Ταύρος που είναι, το πιθανότερο είναι να τον βρείτε να του κάνουν μασάζ στη σάουνα παρά στο γυμναστήριο.

Εάν τον συναντήσετε στις διακοπές, ας ελπίσουμε ότι δεν μένει πολύ μακριά από σας, γιατί δεν θα αρχίσει τίποτα αν δεν βρεθείτε αρκετά κοντά. Ίσως να φοβάται μια παροδική σχέση, ακόμα κι αν τα πόδια του δεν είναι τόσο σταθερά στη γη, όταν βρίσκεται μακριά απo το σπίτι του. 'Oμως να θυμάστε πάντα, ότι δεν εγκρίνει το φλερτ, την αδιάκριτη συμπεριφορά, ή τις γυναίκες που πίνουν πολύ ή επιδεικνύονται με τον άλφα ή βήτα τρόπο. (Μην φλερτάρετε με κάποιον σέξι σερβιτόρο αν μόλις συναντήσατε ένα άνδρα Ταύρο...). Δεν ψάχνει για το γλυκό, χαμογελαστό, κοριτσίστικο τύπο - θέλει μια πραγματική γυναίκα, κάποιον που να είναι ίση μ' αυτόν σε όλα και κάποιον που να εμπιστεύεται. Δεν συνάντησα ακόμη έναν άνδρα Ταύρο που δεν υπέφερε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του, συχνά όχι από λάθος του - υπάρχει λόγος που περιμένει αρκετά για να δημιουργήσει μια σχέση. Γνωρίζει ότι ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να είναι γι' αυτόν η καταστροφή του. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι αυτός ο άνδρας Ζηλεύει με κεφαλαίο Ζ.
Το αντίθετο του ζώδιο είναι ο Σκορπιός, πιθανώς το πιο ζηλιάρικο ζώδιο απ' όλα, να θυμάστε επίσης ότι κάθε ζώδιο έχει κάτι απ την προσωπικότητα του αντίθετου του ζωδίου. 'Oπως λοιπόν μάθατε πως να προβάλλετε τη δική σας εικόνα, έτσι μπορείτε να μάθετε πως να τον καταλαβαίνετε. Σκεφθείτε πόσο ωραίο θα είναι να αισθάνεστε ασφαλής και να σας αγαπά κάποιος που ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει.
Σκεφθείτε πόσο ευτυχισμένη θα είστε να βλέπετε την ευχαρίστηση του όταν του κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο που πάντα ήθελε αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει πολλά χρήματα - ένα καλό κρασί ένα όμορφο δερμάτινο ημερολόγιο για το γραφείο, ένα στερεοφωνικό, δυο εισιτήρια για την όπερα, ένα βιβλίο κηπουρικής ή ένα καλάθι με διάφορες λιχουδιές.
Αυτός ο άνδρας μπορεί να είναι μερικές φορές ισχυρογνώμων, πεισματάρης, σταθερός στη δική του ρουτίνα, σταθερός στις απόψεις του, να κάνει διακοπές στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο, όμως είναι πολύ υπομονετικός όταν πανικοβάλεστε, είναι ευγενικός, διασκεδαστικός και συχνά πολύ δημιουργικός και, βεβαίως, μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος εραστής. 'Eτσι μην αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες εάν ο εραστής των ονείρων σας συμβεί να είναι Ταύρος.
Να θυμάστε ότι μπορεί να είναι ο άνδρας που θα σας κάνει να πιστέψετε αληθινά ότι τα όνειρα δεν είναι παροδικά. Μπορούν μερικές φορές να κρατήσουν μια ολόκληρη ζωή - υποβοηθούμενα απ' τον κατάλληλο σύντροφο, βεβαίως!


Ο Άνδρας Δίδυμοι ( 21/5 - 21/6 )
Είστε ενημερωμένη για το τι συμβαίνει στον κόσμο; 'Eχετε διαβάσει το τελευταίο μπεστ σέλλερ, έχετε δει το καινούργιο έργο στο σινεμά; Είστε καλή ακροάτρια, κάποια που δεν την ενοχλεί να τη διακόπτουν συνέχεια; Είστε έξυπνη, πνευματώδης και ελκυστική και δεν ενδιαφέρεστε μόνο για ρούχα και για διασκέδαση;
Αν αρχίζετε να χάνετε το ενδιαφέρον, δεν είστε η κατάλληλΗ ΓΥΝΑΙΚΑ για έναν άνδρα Δίδυμο. Ο Δίδυμος χρειάζεται διαρκή διέγερση στη ζωή του κι όχι μόνο σεξουαλική. Ο Ερμής, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των θεών, είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου, και αυτό που πάνω απ' όλα χρειάζεται ο Δίδυμος με τη σύντροφο του είναι η διανοητική επικοινωνία. Ο τρόπος να αιχμαλωτίσετε αυτόν τον άνδρα είναι να ικανοποιήσετε το νου του καθώς και τις άλλες ανάγκες του. Δεν πρέπει ποτέ να αισθανθεί ανία.
Ο Δίδυμος είναι ζώδιο του Αέρα και φαίνεται πραγματικά ότι τα πόδια αυτού του άνδρα δεν πατάνε ποτέ στη γη. Είναι η κοινωνική πεταλούδα του Ζωδιακού, που πετάει από το ένα μέρος στο άλλο; είναι το συνεχές φλερτ, ο αιώνιος "φλερτάκιας", αλλά είναι και διασκέδαση να είναι κανείς μαζί του, ακόμη κι αν μερικές φορές είναι δύσκολο να τον κρατήσετε δίπλα σας. Το σύμβολο του ζωδίου είναι οι Δίδυμοι που σίγουρα ευθύνεται για τη διπλή προσωπικότητα που έρχεται στην επιφάνεια κάπου κάπου.

Οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τη συμπεριφορά του Διδύμου τον περιγράφουν σαν διπρόσωπο, ή αν θέλουν να γίνουν πραγματικά κακοί, σαν σχιζοφρενικό. Υπάρχει σίγουρα μια υποψία Τζέκυλ και Χάιντ στους περισσότερους ανθρώπους που είναι γεννημένοι σ' αυτό το ζώδιο - κι όχι μόνο στους αρσενικούς!
Ο πλανήτης των Διδύμων, ο Ερμής, κυβερνά το νου. Οι Δίδυμοι είναι καλοί ομιλητές, συχνά διάσημες προσωπικότητες. 'Oμως όλη αυτή η νευρική ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδία. Δεν είναι απαραίτητο να είσθε εμπειρογνώμονες για να αναγνωρίσετε αυτό το ζώδιο.
Παρατηρήστε τον εκφραστικό τρόπο που χρησιμοποιούν τα χέρια τους ενώ συζητάνε, τον ενθουσιώδη τρόπο που μιλάνε σε κάποιον που μόλις συναντήσανε. Δεν υπάρχουν στοιχεία ντροπαλότητας εδώ ή αν υπάρχουν είναι καλά κρυμμένα. Μιλάνε αδιάκοπα πηδώντας από το ένα θέμα στο άλλο με μεγάλη ευκολία. Αυτός ο άνδρας μπορεί να σας αιχμαλωτίσει γρήγορα. Είναι κάτι που δεν το κάνει συνειδητά. Το φλερτ είναι τόσο φυσιολογικό γι' αυτόν που σας κάνει σχεδόν να τον φαντάζεστε να κλείνει το μάτι στη νοσοκόμα που τον έφερε στον κόσμο!

'Eχει μια νεανική ενέργεια που φαίνεται σα να μην σβήνει ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ο τύπος των σπορ. Ο δικός του τρόπος δράσης είναι προφορικός - είναι νοητική η ενέργεια που έχει αυτός ο άνδρας - αλλά δεν του λείπουν τα απαραίτητα εφόδια όταν είναι η σειρά της αποπλάνησης.
Εάν τα λόγια, δεν σας κερδίσουν, θα βρει σύντομα έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Κατά κάποιον τρόπο αυτός ο άνδρας έχει έναν μαγνητισμό που είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Ακόμα κι αν πιστεύετε τα μισά πράγματα από αυτά που σας λέει, έχει την Ιρλανδέζικη πολυλογία, την ευχάριστη προσωπικότητα ενός λατρευτού μικρού αγοριού, πριν ακόμα το καταλάβετε θα τον ερωτευτείτε και θα τρέξετε βιαστικά να αγοράσετε το πρώτο βιβλίο αστρολογίας για να δείτε πώς θα τα καταφέρετε με τον Πήτερ Παν του Ζωδιακού. Αν ακόμα δεν έχετε μαντέψει το ζώδιο του ρωτήστε τον τι δουλειά κάνει.

Εάν εργάζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημοσιογράφος, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο ή στις εκδόσεις, ή είναι έμπορος, δάσκαλος ή προσπαθεί να μπει στην πολιτική ζωή κι αν σας εξαντλήσει μιλώντας σας για όλα τα διαφορετικά σχέδια που έχει μονομιάς, θα καταλάβετε σύντομα ότι είναι Δίδυμος. Βεβαίως όλοι οι Δίδυμοι σ' όλον τον κόσμο δεν μπορούν να έχουν τις ίδιες δουλειές. Καθενός το ωροσκόπιο είναι προσωπικό, η επίδραση του Ωροσκόπου, οι άλλοι πλανήτες, όλες οι διαφορετικές όψεις, κάνουν τη διαφορά, και εδώ μπορούμε μόνο να γενικεύσουμε.

Οτιδήποτε όμως κάνει αυτός ο άνδρας, θα χρησιμοποιεί το νου του και τη φωνή του. πολύ! Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι είναι σίγουρο ότι θα του τηλεφωνήσουν, ή θα ζητήσει συγνώμη και θα πάει ο ίδιος να τηλεφωνήσει. Είναι πραγματικά εύκολο να τον διακρίνετε στα πάρτι από οπουδήποτε αλλού, γιατί είναι σίγουρο ότι θα είναι παντού, συστήνοντας τον εαυτό του σε κάθε νεόφερτο που θα μπαίνει στο δωμάτιο και μετά θα τον συστήνει στους άλλους. Είναι ο ιδανικός επισκέπτης στα πάρτι γιατί βγάζει τον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα από πολύ κόπο!

Είτε εργάζεται είτε διασκεδάζει, αυτός ο άνδρας ντύνεται πολύ μοντέρνα. Τα ρούχα του δεν θα κοστίζουν μια περιουσία ούτε θα είναι της τελευταίας μόδας, είναι ο τρόπος που τα φορά. Φαίνεται να γνωρίζει ότι είναι ωραίος ακόμα κι αν φοράει πουκάμισο με τετράγωνα με ριγέ κουστούμι. Στους Διδύμους αρέσουν τα σχήματα, τα τετράγωνα, οι ρίγες, που συχνά είναι σε χρώμα γκρι ή μπλε ποτέ πολύ φωτεινά. Τα μαλλιά του κοντά ή μακριά θα είναι κομμένα με μοντέρνο τρόπο. Δεν φοράει κοσμήματα, κι αν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί και παντρεμένος να είναι, δεν θα φοράει βέρα.

'Eχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο του, και θέλετε να μάθετε περισσότερα γι αυτόν, και πως να δαμάσετε τις ανησυχίες του για να μην πετάξει σε κάποια άλλη. Ίσως εάν ξανασκεφθείτε τον πλανήτη Ερμή, και την ανάγκη του Διδύμου για επικοινωνία, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε καλύτερα την προσωπικότητα του. Κατά βάθος αυτός ο άνδρας όπως κάθε άνδρας - ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του - και ο ιδανικός ψυχικός σύντροφος είναι μια γυναίκα που πρέπει να του ικανοποιεί το νου και το σώμα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι πρέπει να είναι και αυτή Δίδυμος. Αν ήταν έτσι, θα τρέλαινε ο ένας τον άλλον, για το ποιος θα έχει την τελευταία λέξη.

Ο Δίδυμος θέλει την κάθε μέρα έντονη, καθώς απεχθάνεται τη ρουτίνα. Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής γι αυτόν, έτσι θα πρέπει να είστε μια έμπειρη ερωμένη, έξυπνη συνομιλήτρια, λαμπερή οικοδέσποινα, παιδί στην καρδιά όταν έχει διάθεση για παιχνίδι και βεβαίως μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Μην στενοχωριέστε όμως, γιατί ακόμα κι ένας, Δίδυμος εραστής μπορεί να δαμαστεί - τουλάχιστον λίγο! Βεβαίως, είναι διαφορετικά αν έχετε μάθει πώς να προβάλλετε την εικόνα σας αρκετά για να είστε το κατάλληλο άτομο γι αυτόν.

Να είστε λοιπόν ειλικρινής με τον εαυτόν σας, κι αν περάσατε το τεστ είναι καιρός να ανακαλύψετε που μπορείτε να συναντήσετε αυτόν τον κομήτη της νοητικής ενέργειας. Ίσως να φαίνεται εύκολο - γιατί μπορείτε να βρείτε ένα Δίδυμο οπουδήποτε μαζεύονται άλλοι άνθρωποι.

Δεν είναι καθόλου μοναχικός, είναι ο τύπος που πηγαίνει στα πρακτορεία συνοικεσίων, και το θεωρεί διασκεδαστικό. που δέχεται κάθε πρόσκληση σε πάρτι. που πηγαίνει σ' όλες τις εξωτερικές δουλειές. που ανήκει σε κάθε λέσχη και επιτροπή ακόμα κι αν δεν είναι δραστήριο μέλος αλλά του αρέσει να συναντά καινούργια μέλη.

Εάν τον συναντήσετε σε διακοπές θάναι αυτός που έχει δει πέντε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε τέσσερες μέρες. Μην περιμένετε να τον συναντήσετε στην παραλία, εκτός κι αν είναι η πρώτη μέρα του ταξιδιού του. Βαριέται πολύ γρήγορα την άμμο και τη θάλασσα και δεν είναι λάτρης του ήλιου. Αφού ερευνήσει το περιβάλλον θα πάει στο κοντινότερο μπαρ - όχι γιατί χρειάζεται να πιεί αλλά γιατί απολαμβάνει να μιλά με τους ανθρώπους.

Ακόμα κι αν δεν ξέρει ούτε μια ξένη λέξη έχει μια έμφυτη ικανότητα να τα καταφέρνει να συνεννοείται. Ειδύλλιο λοιπόν με αυτόν τον άνδρα στη διάρκεια των διακοπών είναι μόνο ειδύλλιο κι αν αρχίσετε να τον πιέζετε για το πότε θα συναντηθείτε όταν επιστρέψετε πίσω στην πατρίδα, ο νέος σας εραστής θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι επειδή είναι ο άνδρας της μιας νύχτας αλλά θα πρέπει να έχετε ήδη καταλάβει ότι χρειάζεται να αισθάνεται ελεύθερος (όπως και το αντίθετο του ζώδιο ο Τοξότης).

'Eτσι, εάν ο ωροσκόπος του είναι Τοξότης ή έχει τη Σελήνη στον Τοξότη έχετε διπλά προβλήματα και θα χρειαστείτε έναν αστρολόγο για να σας συμβουλεύσει! 'Eτσι αν βρήκατε έναν άνδρα Δίδυμο, δεν έχει σημασία που, και έχετε αποφασίσει ότι είστε Η ΓΥΝΑΙΚΑ που θα δαμάσετε τη μανία του για τα ταξίδια, πώς μπορείτε να το κάνετε;

Εάν είστε κάποια που έλκεται από προκλήσεις (όπως ο Κριός) η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη απ' ότι φαντάζεστε, αλλά μπορεί επίσης να είναι και πολύ διασκεδαστική. Πάρτε μαθήματα γρήγορης ανάγνωσης παίξτε το παιχνίδι του και νικήστε τον μαθαίνοντας τι συμβαίνει γύρω σας. Αφήστε τον να δει ότι είστε τόσο απασχολημένη όσο αυτός (ή υποκριθείτε ότι είστε) ότι η μέρα σας είναι γεμάτη από χιλιάδες πράγματα, αλλά ότι θα προσπαθήσετε να τον συναντήσετε την επόμενη Τετάρτη.

Είναι συνηθισμένος να συμπεριφέρεται στις γυναίκες μ' αυτόν τον τρόπον αλλά δεν θα του αρέσει πολύ όταν θα του συμπεριφερθούν το ίδιο. Σας θέλει ανεξάρτητη, να έχετε τα δικά σας ενδιαφέροντα, και πολλούς φίλους (δεν έχει σημασία αν του αρέσουν ή όχι) το σπουδαίο είναι να μην αισθάνεται ότι είστε πολύ προσκολλημένη πάνω του, μπορεί όμως να ζηλεύει! Δεν είναι αυτός που θα θυμάται γενέθλια ή επετείους, αλλά μην ξαφνιαστείτε αν συμπεριφερθεί σαν κακομαθημένο παιδί αν εσείς ξεχάσετε να μη νομίζετε ότι είναι τόσο αυτάρκης ώστε να μη χρειάζεται τη συμβουλή σας ή την υποστήριξη σας όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα γι' αυτόν. Σας χρειάζεται. Απλά δυσκολεύεται να ζητήσει - αυτό σημαίνει ότι χάνει το γόητρό του - γι' αυτό φερθείτε του πάντα με λεπτό και διακριτικό τρόπο όταν έχει κατάθλιψη ή όταν έχει περάσει μια σκληρή μέρα στη δουλειά. θα είναι πραγματικά διασκεδαστικό να του αγοράζετε δώρα,

Του αρέσουν τα μηχανήματα, οι συνδρομές σ' ένα νέο περιοδικό, ένα καινούργιο φαξ, το καινούργιο παζλ ή το μεγαλύτερο σταυρόλεξο που μπορείτε να βρείτε, οτιδήποτε διεγείρει το νου του είναι τέλειο για τον Δίδυμο! Το πιο καινούργιο μοντέλο τηλεφώνου, ένας αυτόματος τηλεφωνητής, ή μια τηλεόραση τσέπης θα τον ευχαριστήσει πολύ.

Ίσως μερικές από σας να νομίσετε ότι συναντήσατε έναν άστατο, εγωιστή άνδρα που σας θέλει όταν αυτός θέλει - και ξεχνά οτιδήποτε άλλο. Αλλά όλοι έχουν μια αυτοάμυνα όσο κι αν το αρνούνται, γιατί λοιπόν ο Δίδυμος σας να είναι διαφορετικός; Κατά βάθος πιθανώς να φοβάται μια σοβαρή δέσμευση. ίσως να έχει δει πολλούς γάμους να αποτυγχάνουν και να καταλήγουν στα δικαστήρια, ή μπορεί να προέρχεται από ένα σπίτι όπου υπήρχαν διαρκείς φιλονικίες μεταξύ των γονιών του και αυτό τον έκανε να ορκιστεί ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα κατέληγε στο ίδιο σημείο.

Μέχρι να γνωρίσετε πραγματικά τον Δίδυμό σας (ίσως κανένας δεν γνωρίζει πραγματικά τις πολλές διαφορετικές πλευρές αυτού του ζωδίου), δεν θα πρέπει να βιαστείτε να τον κρίνετε εκ των προτέρων. 'Oλες οι σχέσεις πρέπει να ζυμωθούν, και αν ο εραστής των ονείρων σας έτυχε να είναι Δίδυμος θα ξέρετε τουλάχιστον ότι δεν θα έχετε μια ανιαρή ζωή, κι αυτό αξίζει πολλά. θέλει μια τρυφερή σύντροφο, τόσο όσο και οι άλλοι άνδρες, κι αν αρχίσατε να αισθάνεστε ότι ο νους σας πρέπει να τον διεγείρει περισσότερο από ότι το σώμα σας, μην ανησυχείτε.

Οι σεξουαλικές του ικανότητες δεν θα σας απογοητεύσουν, ακόμα κι αν θα πρέπει να συνηθίσετε να έχετε τις πιο απίθανες συζητήσεις τις πιο απίθανες στιγμές. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν βλέπει τίποτα άσχημο στο να κάνει έρωτα στΗ ΓΥΝΑΙΚΑ της ζωής του και να καταφέρνει να σκέπτεται την ίδια στιγμή άλλα πράγματα. Είναι σίγουρο ότι δεν σας υποτιμά. Ζώντας μ' έναν Δίδυμο θα μοιράζεστε τις διακυμάνσεις του.

Ίσως να εκνευρίζεστε μερικές φορές από την αποτυχία του να ανταποκρίνεται σε μερικά από τα ιδανικά σας, αλλά αν φθάσατε μέχρι αυτό το σημείο, γνωρίζετε ότι δεν θα είστε ευτυχισμένη με μια ζωή καθημερινής ρουτίνας κάτι που μερικές φορές δεν σας άρεσε να αντιμετωπίζετε το πρωί. 'Eτσι έχετε έναν άνδρα που ίσως δεν θα δαμάσετε ποτέ τελείως, αλλά που συνεχώς θα σας εκπλήσσει με κάποιον τρόπο. Κι αν ξεχνάει τα γεννέθλιά σας είναι αλήθεια, πολύ σπουδαίο; Σ' αντάλλαγμα θα έχετε έναν εραστή που θα σας κάνει να γελάτε με τις έξυπνες ιστορίες του που, θα σας τηλεφωνεί την Παρασκευή τ' απόγευμα για να σας πει ότι θα πετάξετε στο Παρίσι για το Σαββατοκύριακο, και που θα δείξει αμέσως την εκτίμησή του για το καινούργιο σας χτένισμα.

Δεν αξίζει τον κόπο να ανεχθείτε την κατά καιρούς παιδιάστικη συμπεριφορά του, τις εκλάμψεις θυμού του όταν νομίζει ότι δεν τον ακούτε; Ίσως να μην είναι ένας άγιος, αλλά θα κάνει τη ζωή σας μια συνεχή περιπέτεια, και θα είναι ένας τρυφερός σύντροφος όταν θα έχει βρει το ψυχικό ταίρι που χρειάζεται.


Ο Άνδρας Καρκίνος ( 22/6 - 22/7 )
Είστε έτοιμη για έναν άνδρα που μπορεί να είναι τρυφερός τη μια στιγμή και την άλλη κακοδιάθετος χωρίς λόγο; Μπορείτε να αντεπεξέλθετε μ' έναν άνδρα που θέλει μια γυναίκα να είναι μητέρα, σύζυγος ή ερωμένη ανάλογα με το πώς αυτός αισθάνεται; θα σας εκνεύριζε εάν ο εραστής των ονείρων σας θα ήταν καλύτερος μάγειρας από σας και πιο σπιτικός;

Κυβερνάται από τη Σελήνη, και οι διαθέσεις του Καρκίνου κυμαίνονται όπως οι παλίρροιες. Ζώδιο του νερού, οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι που πολλοί αστρολόγοι τους ονομάζουν "τα παιδιά της Σελήνης" , έτσι μπορείτε να φανταστείτε ότι εάν ταράξετε τα συναισθήματά τους σύντομα θα αρχίσουν να τρυπώνουν στα καβούκια τους χωρίς δεύτερη λέξη!

Ίσως το σπουδαιότερο που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι η μητέρα του πρέπει να σας επιδοκιμάζει, ή τουλάχιστον ότι καλυτερεύετε κάτω από τη θαυμάσια επίβλεψη του γιου της. Πολλοί έχουν την τάση να πιστεύουν ότι μόνο οι Ιταλοί και οι Λατίνοι άνδρες έχουν το μητρικό σύμπλεγμα μην κοροϊδευόσαστε όμως.

Οι άνδρες Καρκίνοι οτιδήποτε κι αν είναι, από οπουδήποτε κι αν κατάγονται, έχουν μια απίστευτη αρμονική σχέση με τη Μαμά. Αυτό βέβαια δεν έχει σχέση με το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, όμως αν ερωτευτείτε έναν Καρκίνο, θα πρέπει να είστε αυτή που η μητέρα του προσδοκούσε άσχετα αν η μητέρα του είναι τριγύρω ή έχει πεθάνει.

Αν θέλετε να γοητεύσετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα, και δεν είστε τόσο σπιτική, θάταν καλύτερα να πάρετε μαθήματα υγιεινής και θρεπτικής μαγειρικής. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε απελπισία, νομίζοντας ότι θα αλυσοδεθείτε στην κουζίνα, ενώ οι φίλες σας θα διασκεδάζουν έξω, μη στεναχωριέστε.

Αυτός ο άνδρας δεν θέλει μια σκλάβα. Είναι ένας ρομαντικός εραστής και είναι τόσο ενστικτώδης που θα ξέρει πως να σας ευχαριστήσει περισσότερο. 'Eχει βαθιά συναισθήματα. 'Oταν δίνει αληθινά την καρδιά του, τη δίνει για πάντα. Μπορεί να είναι πολύ σέξι στο κρεβάτι είναι όμως ο τύπος του άνδρα που του αρέσουν τα φιλιά και οι αγκαλιές και να ονειρεύεται καθισμένος δίπλα σας μπροστά στο τζάκι τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες.

Αν ποτέ αισθανθήκατε ότι ένας άνδρας Καρκίνος θα μπορούσε να σας δώσει το είδος της χαρούμενης σπιτίσιας ζωής που πάντα ονειρευόσασταν, κάνατε διάνα. 'Oμως πώς θα τον αναγνωρίσετε; Το γνωμικό ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άνδρα περνάει μέσω του στομαχιού του (το μέρος του σώματος που κυβερνά ο Καρκίνος) ταιριάζει καλύτερα στον Καρκίνο. Ναι, γνωρίζω ότι οι Ταύροι αγαπούν το καλό φαγητό, αλλά είναι οι Καρκίνοι που έχουν ψωμάκια γύρω απ' τη μέση κι αυτό βοηθά να τους αναγνωρίσετε. Βέβαια, αυτή είναι γενικότητα, γιατί αν ο Ερρίκος ο 8ος ταιριάζει μ' αυτήν την περιγραφή, ο Ρίνγκο Σταρ δεν ταιριάζει καθόλου.

Το πρόσωπο ενός άνδρα Καρκίνου είναι ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης. Ίσως να είναι ελαφρώς φεγγαρίσιο, με απαλά, ευαίσθητα μάτια που φαίνεται να γνωρίζουν τι σκέφτεστε πριν καν το πείτε. 'Oμως δεν είναι μαλακός. Μέσα σε κάθε Καρκίνο υπάρχει μια σκληράδα και μια πρακτικότητα που μπορείτε να τη συνδέσετε με το αντίθετο ζώδιό του τον Αιγόκερω (κατά κανόνα υπάρχει κάτι σε όλους μας από το αντίθετο ζώδιό μας).

Βεβαίως, αν συναντήσετε αυτόν τον ιδιαίτερο εραστή όταν περνά κάποια δυσκολία και φαίνεται να διοχετεύει την κακή του διάθεση σ' όλους τριγύρω του, ελέγξτε το ημερολόγιο σας. Εάν είναι Πανσέληνος, είναι η περίοδος που πρόκειται να τον επηρεάσει, γιατί η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό του. "Η Σεληνιακή τρέλα" τείνει να δημιουργεί περισσότερους τραυματισμούς κατά την Πανσέληνο παρά σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Λέγεται επίσης ότι μερικοί γιατροί προτιμούν να μην κάνουν εγχειρήσεις κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. 'Oμως μην υπερβάλλετε. Κανένας δεν υπαινίσσεται ότι ο εραστής των ονείρων σας θα μεταμορφωθεί σε λυκάνθρωπο.

'Oπως η Σελήνη επηρεάζει τις παλίρροιες, έτσι επηρεάζει και τους Καρκίνους όσον αφορά τα συναισθήματά τους και τις διαθέσεις τους. 'Eτσι, αν αισθάνεστε ότι αυτός ο άνδρας αγνοεί την παρουσία σας, ή είναι λίγο απότομος, μην το παίρνετε κατάκαρδα. θα είναι πολύ διαφορετικός αύριο ή τη μεθεπομένη.

Δεν είναι πολύ δύσκολο να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του άνδρα έτσι δεν είναι; αν ακόμα ψάχνετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε με άλλον τρόπο. Ρωτήστε τον για τη δουλειά του. Κι αυτός όπως το αντίθετο του ζώδιο ο Αιγόκερως μπορεί να είναι πραγματικά ένας εργασιόπληκτος.

Στα επαγγέλματα που μπορείτε να τον βρείτε είναι. διευθυντής ξενοδοχείων, δάσκαλος, κοινωνικός λειτουργός, αντικιέρης, κτηματομεσίτης ή κτηνίατρος. Οι Καρκίνοι είναι επίσης καλοί σαν τραπεζίτες. Είναι συνήθως καλοί σε ότι έχουν βάλει στο μυαλό τους να κάνουν, εφ' όσον το θεωρούν σωστό. 'Oμως ο εραστής Καρκίνος μπορεί να είναι πολύ κλειστός όσον αφορά τον εαυτό του μέχρι να σας γνωρίσει καλύτερα, έτσι λοιπόν πρέπει να αλλάξετε τακτική. Κοιτάξτε τον τρόπο που ντύνεται. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ακατάστατος αλλά δεν είναι ούτε του κουτιού. Αυτό που θέλει είναι να νοιώθει άνετος είτε είναι στο σπίτι του και ξεκουράζεται μπροστά στο τζάκι, είτε πηγαίνει στο γραφείο.

Γενικά του αρέσουν τα ακατάστατα καθημερινά ρούχα - που θα κρύβουν επίσης πολλά αμαρτήματα γύρω από τη μέση του! Τα μαλλιά του ίσως να είναι άτονα αλλά οι Καρκίνοι συχνά χάνουν τα μαλλιά τους νωρίτερα από τα άλλα ζώδια. 'Eτσι το πρόσωπό τους φαίνεται ακόμα πιο φεγγαρίσιο.

Τι έχουμε λοιπόν; 'Eναν άνδρα που αγαπά τη μητέρα του, το καλό φαγητό, την οικογενειακή θαλπωρή, κάποιον που είναι πρακτικός και πολύ συναισθηματικός. Είναι επίσης ένας από τους πιο πιστούς και ανεκτικούς συντρόφους που θα μπορούσατε να βρείτε.

Αυτός ο άνδρας καταλαβαίνει τι σημαίνει μοναξιά ή απόρριψη, γιατί η ευαισθησία του του δημιούργησε απίστευτη ντροπαλότητα στα παιδικά του χρόνια ίσως τον κοροιδεύανε στο σχολείο επειδή δεν ήταν γρήγορος στα σπορ ή επειδή έπρεπε πάντα να επιστρέφει στο σπίτι όταν τα άλλα παιδιά παίζανε στην παιδική χαρά.

Αν περνάτε λοιπόν μια δύσκολη περίοδο, αυτός θα σας ανακουφίζει πάντα και θα σας προστατεύει, και παίρνοντας σας στην αγκαλιά του θα σας λέει ότι θα είστε πάντα ασφαλής μαζί του.

Είναι πραγματικά ρομαντικός, δεν αξίζει λοιπόν να ανεχθείτε μερικές από τις δυστροπίες του; (Εξ άλλου όταν τις συνηθίσετε δεν θα φαίνονται τόσο κακές). Αν έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να έχετε έναν άνδρα Καρκίνο που θα ταξιδεύετε μαζί μέσα στο ηλιοβασίλεμα και θα ζήσετε μαζί ευτυχισμένοι για πάντα, πού θα τον συναντήσετε;

Συνήθως αγαπά το νερό, μπορεί να κάνει ιστιοπλοΐα, να ψαρεύει στον κοντινότερο ποταμό ή να βγάζει βόλτα το σκύλο στην παραλία. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο άνδρας δεν είναι συνήθως αρκετά κοινωνικός. Ίσως τον συναντήσετε επειδή είναι ο υιός της καλύτερης φίλης της μητέρα σας, η οποία λαχταρά να συναντήσει ο υιός της το κατάλληλο άτομο. Εάν είναι χωρισμένος και έχει την επιμέλεια των παιδιών, μπορείτε να προτείνετε να τα πάρετε για βόλτα κάποια μέρα - εφ' όσον τον έχετε γνωρίσει καλά - αυτό εννοείται γιατί αν αρέσετε στα παιδιά του είναι σίγουρα προς όφελος σας.

Εάν συναντήσετε έναν Καρκίνο στις διακοπές είναι ιδανική περίπτωση για πραγματικό ειδύλλιο: μακρινές βόλτες χέρι-χέρι κάτω από το φως του φεγγαριού, ψιθυρίζοντας γλυκόλογα ο ένας στον άλλον ακούγοντας τα τριζόνια ενώ μια ρομαντική μπαλάντα θα φθάνει από κάπου μακριά. Κατά κάποιον τρόπο ο άνδρας Καρκίνος φαίνεται να χαλαρώνει και να αφήνεται όταν βρίσκεται σε διακοπές, θα ανακαλύψετε ότι έχει πολύ καλή αίσθηση χιούμορ που θα σας διασκεδάζει.

'Oμως να είστε προσεκτική - ίσως να μην υποψιαστείτε πόσο κακοδιάθετος μπορεί να είναι μερικές φορές ακριβώς επειδή είναι εντελώς χαλαρωμένος. Κι αν δεν είναι Πανσέληνος μπορεί να είναι ένα κομμάτι μάλαμα κάθε μέρα! 'Oμως, δεν θα περάσει πολύς καιρός για να καταλάβετε ότι του αρέσει να έχει μια γυναίκα που να έχει σχέση με τα μικροπράγματα της ζωής. να του λέει τι χρώμα πουκάμισο να φορέσει και ακόμα να διαλέγει το χρώμα για τις κάλτσες του. Στους άνδρες Καρκίνους αρέσει η μητρική φροντίδα, αν και μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχθούν!

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τις καλύτερες τεχνικές γοητείας για να κάνετε αυτόν τον άνδρα να πέσει στα πόδια σας; Συμφωνήσατε ακόμη να συναντήσετε τη μαμά του και γνωρίζετε τι σας περιμένει. Ανεχθήκατε μερικές από τις μαύρες του διαθέσεις, και αντιμετωπίσατε τα καλά και κακά του σημεία. Εάν είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει να συνεχίσει το επάγγελμά της, προσέξτε.

Αυτός ο άνδρας θα θελήσει να γίνει γρήγορα πατέρας. Το ρομαντικό του όνειρο μιας τέλειας οικογενειακής ευτυχίας είναι να έχει ένα σπίτι γεμάτο παιδιά όταν γυρίζει από τη δουλειά του. Δεν Θάνοι βέβαια πολύ ευτυχής αν τον ξυπνούν τη νύχτα με τα κλάματα τους, ή σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι σας όταν προσπαθεί να ξεκουραστεί, θα περιμένει από σας να τους μάθετε να συμπεριφέρονται σωστά, ενώ ο ίδιος θα τα κακό μαθαίνει! 'Oμως τα καλά στοιχεία θα υπερισχύσουν. Δεν θα μπορούσατε να βρείτε έναν πιο τρυφερό πατέρα από αυτόν τον άνδρα.

'Eχει απίστευτα βαθύ το πατρικό ένστικτο και η ζεστασιά του και ευαισθησία του κάνουν τα παιδιά κάθε ηλικίας να τον λατρεύουν, γιατί καταλαβαίνει επίσης τι είναι να είσαι ντροπαλός και νευρικός (ιδιαίτερα όταν έρχεται η πρώτη μέρα του σχολείου).

Παρ' όλα αυτά, πριν φθάσετε στα παιδιά, θα ήταν καλύτερο να θυμάστε ότι ενώ ο Καρκίνος σας έχει μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ - όταν θέλει να έχει - έχει επίσης ένα δυνατό χαρακτηριστικό, τη ζήλια. Ίσως η λέξη ζήλια να είναι λίγο υπερβολική, αλλά σίγουρα είναι κτητικός με κεφαλαίο Κ, κι αν ποτέ του δώσετε την ευκαιρία να νομίσει ότι παίζετε και ερωτοτροπείτε με κάποιον άλλον, προσέξτε.

Ο άνδρας Καρκίνος κτίζει μια φωλιά για πάντα. Δεν του αρέσει να σκέπτεται πράγματα όπως διαζύγιο ιδιαίτερα αν υπάρχουν παιδιά. Αν λοιπόν κάνατε το λάθος να ερωτευτείτε έναν παντρεμένο Καρκίνο και αν κι εκείνος σας έχει ερωτευτεί, προσπαθείστε να καταλάβετε τι θα γίνει στη συνείδηση του εάν είναι να διαλύσει το γάμο του.

Εάν ο έρωτάς σας αναπτυχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, ίσως να καταλήξει να νοιώθει τύψεις σ' όλη του τη ζωή. Επειδή ο Καρκίνος είναι ένα τόσο συναισθηματικό ζώδιο, τα μικρά δείγματα τρυφερότητας όχι μόνο σημαίνουν πολλά γι' αυτόν, αλλά είναι βασικά!

'Eτσι να θυμάστε πάντα να γράφετε ειδικές λέξεις στις κάρτες σας, να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο για να βρείτε γι αυτόν το τέλειο δώρο - μια μπάρμπεκιου για τον κήπο, μια φιάλη κρασιού αντίκα, μια καφετιέρα ή τσαγιέρα. ένα απαλό πουλόβερ, μια ζεστή μάλλινη ρόμπα για τις τρυφερές χειμωνιάτικες νυχτιές κοντά στο τζάκι, μια λάμπα θυέλλης ή ένα ψαροντούφεκο για τον Καρκίνο ψαρά.

Και πάντα πάντα να θυμάστε τα γενέθλια της μητέρας του! Αυτό που πρέπει να θυμάστε πάνω απ' όλα για τον Καρκίνο εραστή είναι αυτός o ζεστός γενναιόδωρος άνδρας πιστεύει πραγματικά στην ευτυχία και σε μια ζωή που να μπορεί να είναι ευτυχισμένος για πάντα.

Δεν είναι ο τύπος του play-boy (βέβαια, θα πρέπει να κοίταζα το ωροσκόπιό του για να είμαστε σίγουροι γι' αυτό!) και η οικογενειακή ευτυχία είναι κάτι που θα πήγαινε ακόμα και στην άκρη του κόσμου για να τη βρει.

Γιατί δεν τον κάνετε να δει ότι δεν χρειάζεται να πάει τόσο μακριά - εάν είστε ακόμα σίγουρη ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στα ιδανικά του. Αφού μάθατε λοιπόν να τον ανέχεστε τις μέρες που είναι κακοδιάθετος, θα καταλάβατε ότι ενώ η ζωή μ' έναν Καρκίνο θα έχει τις διακυμάνσεις της, θα έχετε επίσης την παρηγοριά και την ασφάλεια ότι έχετε στο σπίτι έναν ιδιαίτερο άνδρα.


Ο Άνδρας Λέων ( 23/7 - 22/9 )
Είστε προετοιμασμένη να λατρεύετε έναν άνδρα σαν να ήταν βασιλιάς; Μπορείτε να είστε πιστή τρυφερή και να υποταχθείτε στις βασιλικές ιδιοτροπίες αυτού του κυβερνήτη; Το βρίσκετε εύκολο να κάθεστε και να αφήνετε κάποιον άλλον να δίνει τις διαταγές;

Σας είναι εύκολο να τον επαινείτε (ακόμα κι αν έχετε δικαιολογημένες αμφιβολίες).

Ο Λέων το Λιοντάρι είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Φωτιάς και χωρίς αμφιβολία είναι ο Βασιλιάς του Ζωδιακού.

Αυτός ο άνδρας που κυβερνάται από τον ήλιο ακτινοβολεί φως και απέραντη δύναμη. Δεν είναι ο τύπος του άνδρα που θα παίξει κανείς μαζί του εκτός κι αν συμβεί να είναι ένας άλλος Λέων και που να μπορεί να βρυχάται και να οργίζεται τόσο δυνατά όσο αυτός!

Είναι περισσότερο κυνηγός από τον Κριό αλλά το ίδιο ρομαντικός. Ακόμα κι ο Καρκίνος κι ο Ιχθύς θα έχουν πρόβλημα να ταιριάξουν με τον ρομαντικό ιδεαλισμό του όταν έχει βρει τη σύντροφο που θέλει να παγιδεύσει. Με το νόμο της ζούγκλας, από τη στιγμή που έχει βρει τη σύντροφό του, αλίμονο σ' αυτόν που θα προσπαθήσει να επέμβει, η περιοχή του λιονταριού είναι δική του για πάντα.

Τα γενέθλια του Λέοντα συμπίπτουν με τη θερινή εποχή, όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο Ζενίθ του. Τότε είναι που ο Λέων είναι ο εαυτός του, και χρειάζεται τον ήλιο ίσως περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Οι γκρίζες βροχερές ημέρες σκιάζουν την προσωπικότητα του γιατί χρειάζεται τη λαμπρότητα της καθαρής καλοκαιριάτικης ημέρας για να νοιώθει τελείως ζωντανός.

Και, βεβαίως, χρειάζεται να είναι ερωτευμένος. Είναι ίσως ένα απ' τα δυνατότερα ζώδια, αλλά στην αγάπη είναι σαν μικρό παιδί. Το λιοντάρι γίνεται μια γατούλα που γουργουρίζει ευτυχισμένη, ο βρυχηθμός του έχει ξεχαστεί.

Ο Λέων αστρολογικά έχει σχέση με την καρδιά και όταν τη χαρίζει (μεταφορικά βέβαια) τη δίνει για πάντα - εάν μπορείτε να φανείτε αντάξια των προσδοκιών του!

Ο Λέων είναι επίσης ένα από τα ζώδια που έχουν σχέση με τον κόσμο του θεάματος.

'Eχετε ερωτευθεί λοιπόν έναν άνδρα που η προσωπικότητά του ακτινοβολεί γοητεία, που σας κοιτάει στα μάτια σαν να ήσασταν η μοναδική γυναίκα στον κόσμο; Κοιτάξτε τα μαλλιά του (εκτός κι αν έχει φθάσει σε μια ηλικία και έχει χάσει τα περισσότερα) - δεν μοιάζουν με λιονταρίσια χαίτη; 'Eχει γενειάδα;

Ο Λέων έρχεται στον κόσμο πεισμένος ότι είναι Βασιλιάς, και όλοι γύρω του είναι υπήκοοί του. Οι πρώτες του κραυγές για φαγητό ίσως ν' αντήχησαν σαν βρυχηθμοί γιατί ακόμα και τα μωρά αυτού του ζωδίου απεχθάνονται να περιμένουν για οτιδήποτε, πολύ δε περισσότερο να τους αρνούνται κάτι. Και αν η μητέρα του αναρωτήθηκε γιατί αυτό το λαμπερό μικρό προσωπάκι συνοφρυώθηκε ξαφνικά όταν ξένοι κοίταξαν μέσα στην κούνια του, ήταν επειδή αισθάνθηκε ότι δεν τον επαίνεσαν αρκετά!

'Eτσι λοιπόν αν αυτός ο όμορφος γενειοφόρος με το χαμόγελο που φωτίζει όλο του το πρόσωπο διασχίσει το δωμάτιο για να ρωτήσει το όνομα σας, και την ίδια στιγμή λέει ότι έχει βαρεθεί τους υπόλοιπους και θάθελε να πάτε μαζί κάπου αλλού -το μαντέψατε- είναι Λέων!

Βέβαια όλοι οι Λέοντες δεν συμπεριφέρονται το ίδιο και δεν μοιάζουν. Ίσως γνωρίζετε αρκετά γύρω απ' την Αστρολογία για να ξέρετε ότι η προσωπικότητα κάποιου εξαρτάται και από την ώρα και το μέρος γέννησης, από τη Σελήνη, Ωροσκόπο και τις σχέσεις των πλανητών στο ωροσκόπιο. 'Oμως θα προκαλούσα οποιονδήποτε να μου δείξει έναν Λέοντα που δεν θέλει να είναι αφεντικό!

Αλλά αν πρόσφατα γνωρίσατε κάποιον που δεν ταιριάζει ακριβώς με τις περιγραφές μου, έχετε όμως την υποψία ότι είναι Λέων, προσπαθήστε να μαντέψετε το ζώδιο του χωρίς να ρωτήσετε.

Μάθετε αν του αρέσει να πηγαίνει στο θέατρο ή αν έχει δει κάποιες καλές ταινίες πρόσφατα. Γιατί ενώ δεν μπορεί ο κάθε Λέων ν' ασχολείται με το θέαμα, οι περισσότεροι αγαπούν τη λάμψη του θεάματος και ενδιαφέροντα για ότι συμβαίνει γύρω απ' αυτό. Την επόμενη μισή ώρα πιθανώς να σας μιλά για τα κουτσομπολιά στο χώρο του θεάματος.

Τώρα έχετε γόνιμο έδαφος να τον ρωτήσετε δήθεν αδιάφορα αν τα γενέθλιά του είναι στο τέλος του Ιούλη ή τον Αύγουστο. Μπορείτε να μάθετε για τη δουλειά του.

Αν δεν διευθύνει κάποια εταιρία ή δεν προσπαθεί να αναλάβει μια, είναι βέβαιο ότι θα έχει κάποια διευθυντική θέση κάπου. Εάν μιλά για τη δουλειά του μ' ενθουσιασμό, αλλά δεν φαίνεται ο τύπος του άνδρα που θα μείνει αργά στο γραφείο όταν υπάρχει κάτι για διασκέδαση το βράδυ, θα νοιώσετε πιο ασφαλής και προετοιμασμένη να βγάλετε συμπέρασμα.

Τα επαγγέλματα του Λέοντα έχουν σχέση με το θέατρο, σκηνοθεσία, μόδα, δημόσιες σχέσεις, διεύθυνση εταιριών και θεάτρων, Αν ακόμα δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιο είναι το ζώδιό του κοιτάξτε τα ρούχα του. 'Oσα κι αν κερδίζει ένας Λέοντας πρέπει να φαίνεται εκατομμυριούχος. Είναι το σύμβολο του συλλέκτη (όπως και το θηλυκό του αντίστοιχο) και θα προτιμά να έχει ένα κομμάτι του Gucci, Hermes ή του Giorgio of Beverly Hills, παρά μια δωδεκάδα από μια βιομηχανία που το όνομά της δεν του λέει τίποτα.

Δεν είναι πολύ σνομπ, αισθάνεται όμως καλύτερα αν φορά κάτι που προέρχεται από ένα γνωστό σχεδιαστή, έτσι ποτέ δεν τσιγκουνεύεται να ξοδέψει (πολλές φορές περισσότερα απ' ότι αντέχει το πορτοφόλι του).

Ο Λέων είναι ένα από τα πιο υπερβολικά ζώδια. Δεν είναι μόνο τα ρούχα που φορά που μπορούν να προσελκύσουν την προσοχή σας.

Αυτός ο άνδρας γνωρίζει ότι είναι ωραίος, και όπως το λιοντάρι στη ζούγκλα έχει μεγάλο μαγνητισμό και δύναμη, έτσι κι αυτός. Σχεδόν νοιώθετε ότι εκτιμά τη λεία του, έτοιμος να αρπάξει αυτό που συνήθως είναι ένα εκούσιο θύμα! Αυτό το θαυμάσιο χαμόγελο που φωτίζει όλο του το πρόσωπο, ο τρόπος που κυριαρχεί στην παρέα, είναι ακαταμάχητος. Είναι ο βασιλιάς που ψάχνει για τη βασίλισσά του, έτσι βρήκατε έναν "αληθινό" εραστή! Δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι αυτός ο άνδρας θέλει να τον μεταχειρίζονται σαν βασιλιά από την αρχή. Είναι ο μόνος ρόλος που αισθάνεται ότι είναι δικαιωματικά δικός του.

Αν αποφασίσετε ότι ένας Λέων σας ταιριάζει, αφήστε τον να γίνει το αφεντικό για λίγο, μη ξεχνώντας ότι κατά βάθος είναι ένα μικρό χαριτωμένο ζωάκι που θέλει μόνο να αποδείξει ότι σας δάμασε με τον τρόπο που ήθελε. Οι έπαινοι και τα κομπλιμέντα σημαίνουν πολλά - όταν νοιώθει ότι τα εννοείτε! Αποφασίσατε ότι αυτός ο άνδρας είναι για σας;

Είστε προετοιμασμένη για κάθε του νεύμα και κάλεσμα (μέσα στα όρια βέβαια); Νοιώθετε ότι είναι ο πιο καλόκαρδος, φιλικός και γενναιόδωρος άνδρας που είχατε να συναντήσετε πολύ καιρό, και ότι είναι θαυμάσιο να είστε με κάποιον που αισθάνεται περήφανος να είναι μαζί σας; Εάν μέχρι τώρα υπήρξε μόνο στα όνειρά σας, πού θα ψάξετε να τον βρείτε; Κατ' αρχάς εκεί που λάμπει ο ήλιος! ή τουλάχιστον κάπου που να έχει την ευκαιρία να λάμπει αυτός! Του αρέσουν τα πάρτι, είναι θαυμάσιος οικοδεσπότης και μπορεί να είναι ο διευθυντής του τοπικού σας θεατρικού ομίλου. Αν του αρέσουν τα σπορ θα επιδεικνύει το στυλ του στο γήπεδο του τένις.

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος για να βρείτε αυτόν τον άνδρα, βρίσκεται πάντα εκεί που υπάρχει δράση - εκτός κι αν βρίσκεται σε μια από τις τεμπέλικες του μέρες. Παρ' όλο που είναι ένα από τα ζώδια της Φωτιάς, του αρέσει να ξεκουράζεται, ίσως περισσότερο απ' ότι φαντάζεστε. Εάν ελπίζετε να συναντήσετε έναν λέοντα στις διακοπές, καλύτερα να προετοιμαστείτε και να μαζέψετε χρήματα για διακοπές άνετες ακριβές και πολυτελείς!

Στους Λέοντες δεν αρέσει να μένουν σε μικρές πανσιόν εκτός κι αν γνωρίζουν ότι είναι μοναδικές. Περιμένουν όσο ποτέ να τους συμπεριφέρονται βασιλικά και είτε είναι στη θάλασσα, στις λίμνες ή στα βουνά ο ήλιος θα πρέπει να λάμπει. Εάν τον γνωρίσετε στις διακοπές, θα διασκεδάσετε πολύ, και θα είναι μια από τις πιο ρομαντικές εποχές στη ζωή σας. Η τέχνη της γοητείας είναι σπουδαία για τον Λέοντα και μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι αν πηγαίνει διακοπές μόνος του, ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του.

Στις διακοπές μπορεί να αφεθεί και να μη σκέπτεται τη δουλειά του. Εάν σας ερωτευτεί, θα έχετε έναν από τους πιο θαυμάσιους εραστές που γνωρίσατε ποτέ. 'Oμως αλοίμονό σας αν σας πιάσει να φλερτάρετε με κάποιον άλλο. Αυτός ο άνδρας πρέπει να είναι το αφεντικό και στο κρεβάτι και έξω απ' αυτό! Στον ίδιο όμως αρέσει να φλερτάρει με άλλες -αλλά βεβαίως, ίσως μαντέψατε, δεν θα του αρέσει αν εσείς τον κατσαδιάσετε!

Αυτό που ισχύει για σας δεν ισχύει για τον Λέοντα! Μη στενοχωριέστε όμως, ένας Λέοντας που βρίσκει τη σωστή γυναίκα δεν θα μείνει μακριά. Μην ξεχνάτε ότι θέλει να παίρνει τόση αγάπη όση δίνει. Εάν είναι πραγματικά σίγουρος για τα αισθήματά σας γι' αυτόν και νοιώθει το ίδιο για σας, ο βασιλιάς της ζούγκλας συνήθως δεν ψάχνει για άλλη σύντροφο. Παρ' όλο που του αρέσει να είναι αυταρχικός, δεν θέλει κάποια που συνέχεια θα νοιώθει δέος μπροστά του - του αρέσουν οι δυνατές γυναίκες - εφ' όσον δεν είναι δυνατότερες απ' αυτόν, θαυμάζει την ανεξαρτησία στους άλλους, εφ' όσον όμως αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να έρχονται όταν τους καλεί!

Μπορεί να φαίνεται εγωιστής μερικές φορές (στην πραγματικότητα δεν είναι, γιατί είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους άνδρες γύρω μας), αλλά η περηφάνια του δεν τον αφήνει να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να είναι ο κυρίαρχος σε όλα και μόνο αν είστε Λέων γυναίκα μπορείτε να ελπίζετε ότι θα τον δαμάσετε.

'Eτσι μην προσπαθείτε να τον νικήσετε παίζοντας το παιχνίδι του και πάντα να τον κάνετε να αισθάνεται ότι είστε περήφανη που είστε μαζί του, εκτός βέβαια αν κάνει κάτι τόσο φοβερό που έχετε κάθε λόγο να βρυχάστε και σεις. Αυτός ο άνδρας έχει χρυσή καρδιά, θα σας δώσει ότι μπορεί - και του αρέσει να κάνετε και σεις το ίδιο γι' αυτόν.

Του αρέσει να παίρνει μικρά δώρα, δε χρειάζεται να είναι πολύ ακριβά - γιατί είναι η σκέψη που έχει σημασία γι' αυτόν - αλλά μπορείτε να του αγοράσετε μια κολόνια Giorgio ή ένα καλάθι με την αγαπημένη του σαμπάνια! Να ξέρει ότι τον αγαπάτε αρκετά για να θυμάστε την επέτειο της πρώτης μέρας της γνωριμίας σας να κάνετε ένα πάρτι έκπληξη με όλους τους καλούς του φίλους όταν παίρνει μια σπουδαία προαγωγή να αγοράζετε εισιτήρια για κάποιο μιούζικαλ που λαχταρούσε να δει... όλα αυτά σημαίνουν πολλά για έναν Λέοντα. Βεβαίως, αν αντέχει το πορτοφόλι σας, είναι αλήθεια ότι του αρέσει να φορά χρυσά, γιατί είναι το χρώμα του και το αγαπημένο του μέταλλο. (Τι λέτε λοιπόν για μια επίχρυση οδοντόβουρτσα;)

Μερικές φορές όμως μπορεί να συναντήσετε έναν άνδρα Λέοντα που παραδόξως να φαίνεται υποταγμένος, κι αν αναρωτιέστε γιατί, είναι εξ αιτίας της αγάπης, επειδή ο Λέων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την απόρριψη. Εάν είχε κάποια καταστροφική ερωτική σχέση με κάποια που ένοιωθε ότι θα κατακτούσε τον κόσμο γι' αυτήν, η καρδιά του θα έχει πληγωθεί άσχημα και θα του πάρει πολύ χρόνο να αναρρώσει. Γι' αυτό θα δυσκολευτείτε να τον πείσετε ότι δεν θα τον απογοητεύσετε.

Μην ψάχνετε το παρελθόν του γιατί, εφ' όσον είναι τόσο ανοιχτός, θα σας πει ό,τι θέλετε να ξέρετε, και θα πρέπει να αφήσετε τα υπόλοιπα. Από τη στιγμή που σας εμπιστευτεί και δεν τον απογοητεύσετε, μπορεί να είναι δικός σας για πάντα. θα αναρωτιέστε ίσως αν, όταν ο Λέων εραστής δημιουργήσει μια σταθερή σχέση θα γίνει ακόμα πιο αυταρχικός, προσδοκώντας να γίνεται το δικό του σε όλα (είναι σίγουρα αλήθεια ότι αυτός ο άνδρας ποτέ δεν θα δεχτεί να τον διατάζει μια γυναίκα, αλλά αν έχετε φθάσει στο σημείο να ζείτε μαζί του είναι αμφίβολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλιώς θα είχατε πάρει δρόμο προ καιρού)!

Δεν πρέπει να ανησυχείτε, γιατί αν είναι πραγματικά ευτυχισμένος ο βρυχηθμός του δεν θα ακούγεται πολύ συχνά. θα είναι πάντα ο ίδιος θαυμάσιος ρομαντικός εραστής που ερωτευτήκατε στην αρχή, και δεν θα βαρεθείτε ποτέ τα παιχνίδια του στην κρεβατοκάμαρα. 'Oμως πρέπει να παίξετε το δικό σας ρόλο επίσης. Ποτέ να μην ξεχνάτε ότι πάντα θέλει να είναι περήφανος για σας - τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που αιχμαλώτισε την καρδιά του. Γιατί όπως του αρέσει οι άλλοι άνθρωποι να τον θαυμάζουν - θέλει να θαυμάζουν και σας.

'Eτσι ή αλλιώς αισθάνεται ότι αυτός σας διάλεξε, έτσι αν γνωρίζετε κατά βάθος ότι ήταν η δική σας τέχνη της γοητείας που τον παγίδεψε, αυτό είναι ένα μικρό μυστικό που θα πρέπει να το κρατήσετε για πάντα δικό σας.

Η ζωή με τον Λέοντα εραστή μπορεί μερικές φορές να είναι εξοργιστική, ειδικά όταν βρίσκεται σε μια από τις υπερβολικές αυταρχικές διαθέσεις του ή όταν ο διευθυντής της τράπεζας τηλεφωνεί για να σας πει ότι ο κοινός σας λογαριασμός παρουσιάζει παθητικό και γνωρίζετε καλά ότι δεν είναι εξ αιτίας σας ή όταν σας τηλεφωνεί στις 5 το απόγευμα για να σας πει ότι έχει προσκαλέσει ένα σπουδαίο συνάδελφο και τη σύζυγό του για δείπνο το ίδιο βράδυ.

'Oμως με τον Λέοντα η ζωή σας δεν Θάνοι ποτέ βαρετή, θα είναι γεμάτη με πολύ λάμψη και πάρα πολύ αγάπη. Τι θα ήταν σπουδαιότερο από αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add