Χαρακτηριστικά Ζωδίων - Ανδρες Γ' Μερος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2012

Χαρακτηριστικά Ζωδίων - Ανδρες Γ' Μερος

  Ο Άνδρας Αιγόκερως ( 22/12 - 20/1 )Ψάχνετε για έναν ώμο για να ακουμπήσετε για όλη σας τη ζωή; 'Eχετε κουραστεί από τους ανεύθυνους άνδρες που βάζουν τη διασκέδαση πάνω απ' τη δουλειά και τα προσωρινά φλερτ πάνω από τις μακρόχρονες ερωτικές σχέσεις; Νοιώθετε ότι ήρθε ο καιρός να βρείτε έναν καλό σταθερό άνδρα για να τακτοποιηθείτε, που θα τα πηγαίνει καλά με τους γονείς σας, και θα σιγουρευτεί να μη σας λείψει τίποτα στο μέλλον;

Ο Αιγόκερως, το δέκατο ζώδιο του Ζωδιακού, κυβερνάται από τον Κρόνο, τον δάσκαλο του Ζωδιακού - τον πατέρα Χρόνο, όπως τον ονόμαζαν στην Ελληνική μυθολογία. Το σύμβολο αυτού του ζωδίου είναι το Βουνίσιο Κατσίκι, και οι Αιγόκεροι συχνά μου θυμίζουν αυτό το ζώο, που σκαρφαλώνει τα κατσάβραχα που ακόμη και το πιο σίγουρο πλάσμα μερικές φορές σκοντάφτει, μέχρι τελικά να φθάσει στην κορυφή.

Ο Αιγόκερως είναι σχεδόν πάντα φιλόδοξος, και θα δουλέψει απίστευτα σκληρά για να πετύχει τη θέση που διάλεξε μέσα στον κόσμο, τη δική του βουνίσια κορυφή. Εάν ελπίζετε να κάνετε δικό σας τον Αιγόκερω εραστή, θα ήταν καλύτερα να προετοιμαστείτε να έχετε έναν εργασιομανή στην οικογένεια. Βεβαίως εάν είστε και σεις Αιγόκερως, η ζωή θα είναι ευκολότερη. Εάν όχι, ίσως δυσκολευτείτε στην αρχή να το δεχτείτε!

Με τον Κρόνο κυβερνήτη του, ο Αιγόκερως φαίνεται να έχει γεννηθεί με γέρικους ώμους. Είναι σοφός πέρα από την ηλικία του. στα πέντε του χρόνια οι καλύτεροι του φίλοι πιθανώς να είναι ενήλικοι. διαλύει τα παιχνίδια για να δει πόσο καλά είναι φτιαγμένα. τα άλλα παιδιά της ηλικίας του του φαίνονται μωρά μπροστά του και δεν έχει το χρόνο να παίζει ανόητα παιχνίδια. 'Oμως αυτό σημαίνει ότι ο Αιγόκερως σας μερικές φορές έχει πιο δύσκολη ζωή από τα περισσότερα παιδιά. Μεγαλώνοντας όμως, ακόμα κι αν τα πρώτα στάδια της ζωής τους περιέχουν μερικές φορές πιο πολλές παγίδες και δυσκολίες από ανθρώπους των άλλων ζωδίων, από τα τριάντα και μετά η ζωή γίνεται ευκολότερη και οι Αιγόκεροι μπορούν να ζήσουν μέχρι τα βαθιά τους γηρατειά ευτυχισμένοι γνωρίζοντας ότι έχουν πετύχει αυτό που άρχισαν να κάνουν.

Σαν παιδιά, οι Αιγόκεροι τείνουν να σπάζουν τα χέρια και τα πόδια τους περισσότερο από τα άλλα ζώδια, να υποφέρουν από αδύναμες αρθρώσεις και κόκαλα, ιδιαίτερα τα γόνατα τους, και μερικές φορές έχουν δερματικά προβλήματα. 'Oμως, γίνονται δυνατότεροι όσο μεγαλώνουν, έτσι δεν πρέπει να ανησυχείτε γι' αυτόν όταν βρίσκεται στη μέση ηλικία. Ίσως να είναι πιο ευκίνητος και αθλητικός από σας! Δυσκολεύεστε συνήθως να μαντέψετε το ζώδιο κάποιου; Ας πούμε ότι πάτε σ' ένα πάρτι και περνάτε καλά, παρ' όλο που κανείς δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Στο τέλος του πάρτι, έρχεται ένας προσκαλεσμένος.

Είναι ντυμένος ακόμα με τα ρούχα του γραφείου, ίσως να κουβαλά και τον χαρτοφύλακα του, φαίνεται να σκέπτεται ακόμα τη δουλειά του, χωρίς να νοιάζεται καθόλου που ήταν τόσο αργοπορημένος, και ο χαιρετισμός του προς τον οικοδεσπότη είναι κάπως απότομος και ψυχρός. Δείχνει να είναι ο τύπος του άνδρα για τον οποίον η διασκέδαση είναι σχεδόν αμαρτία και ναι, το μαντέψατε, ίσως να πέσατε επάνω σ' έναν Αιγόκερω. Ακόμα κι αν σας προσέξει, από τη γωνία του δωματίου, και αποφασίσει ότι μπορεί ν' αξίζετε τον κόπο να σας γνωρίσει, μην περιμένετε να κάνει πολλά πράγματα, οπωσδήποτε όχι αμέσως.

'Oταν σας συστήσουν, νοιώθετε ότι ανησυχεί πάρα πολύ για τη δουλειά του, για τα χρήματα και τα προβλήματα του κόσμου. Νοιώθετε ότι είναι πιθανώς σταθερός σαν βράχος - αλλά με έναν αέρα σοβαρότητας - και είναι φανερά αμήχανος όταν μια παλιά του φιλενάδα του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο, και τον γεμίζει κραγιόν. Αν σκέπτεστε να σχετιστείτε μ' έναν Αιγόκερω θα μάθετε σύντομα ότι οι δημόσιες επιδείξεις τρυφερότητας, όσο αγνές κι αν είναι, σίγουρα δεν είναι γι' αυτόν! Αισθάνεστε ότι είναι κάποιος που θέλει να μείνει μόνος του στη ζωή, τουλάχιστον μέχρι να φθάσει στην κορυφή του βουνού! Υπάρχει όμως κάτι λυπημένο και σκεπτικό στο πρόσωπο του.

Νοιώθετε ότι θέλει να συμμετέχει και να διασκεδάζει όπως κάθε άλλος, αλλά είναι παραδόξως ανασφαλής. Δεν είναι συνηθισμένος στις μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις, εκτός κι αν έχουν σχέση με τη δουλειά του. Βεβαίως, όλοι οι Αιγόκεροι δεν είναι το ίδιο και το δικό του ατομικό ωροσκόπιο ίσως έχει ωροσκόπο Δίδυμο, ή τη Σελήνη στον Τοξότη.

'Oμως δεν ήταν τυχαίο όταν γράφοντας αυτό το βιβλίο μίλησα μ' έναν άνδρα Αιγόκερω που δεν είχε καιρό να έρθει σε μια ομιλία που έδινα περί Αστρολογίας. Γιατί; Επειδή εκτός από τις δύο δουλειές που είχε, είχε επίσης και μια φάρμα που χρειαζόταν τον χρόνο του και την προσοχή του! Εάν γνωρίσατε κάποιον και έχετε σχεδόν πεισθεί - αλλά δεν είστε σίγουρη εκατό τοις εκατό, αρχίστε να του μιλάτε για τη δουλειά του. Εάν είναι Αιγόκερως είναι σίγουρο ότι θα είναι το αγαπημένο του θέμα.

Τα Αιγοκερίστικα επαγγέλματα υποτίθεται ότι περιέχουν επιστήμονες, δασκάλους, γεωργούς, οικοδόμους, πολιτικούς, τραπεζίτες, δημόσιους υπάλληλους, διαχειριστές, όλων των ειδών οργανωτές - και εφοριακούς! θα σας εξηγήσει πόσο υπεύθυνος αισθάνεται για τα καθήκοντα του. πως δεν μπορεί να φύγει μέχρι να είναι απολύτως βέβαιος ότι δεν έχει αφήσει ατέλειωτο κάτι σπουδαίο: πως προσπαθεί να πάρει προαγωγή. και πώς βρίσκεται στην ίδια δουλειά για αρκετό χρονικό διάστημα επειδή νομίζει ότι οι άνθρωποι που αλλάζουν δουλειές συνεχώς, είναι συχνά ανεύθυνοι.

Εάν έχετε αποφασίσει ότι αυτός είναι ο τύπος του άνδρα για σας, αλλά δεν κρατήσατε την ίδια δουλειά για περισσότερο από έξη μήνες στη ζωή σας, κρατήστε το μυστικό, γιατί δεν θέλετε να υποθέσει ότι είστε άλλο ένα άστατο θηλυκό! 'Oμως, μη λέτε ψέματα, γιατί οι Αιγόκεροι είναι βασικά έντιμοι και απεχθάνονται την ανειλικρίνεια στους άλλους. Δεν είναι δυνατόν να μην μαντέψατε ήδη το ζώδιο του, αλλά αν συμβαίνει να είναι ένας Αιγόκερως ακριβώς το αντίθετο από όλα αυτά, κοιτάξτε τον τρόπο ντυσίματος του. Ακόμα κι αν συμβεί να είναι ένας Αιγόκερως play boy θα ντύνεται σοβαρά παρά επιδεικτικά.

Τα ρούχα του είναι φτιαγμένα για να κρατήσουν, γιατί ποιος έχει καιρό για ψώνια όταν υπάρχει δουλειά να γίνει; Τσιγκουνεύεται επίσης να ξοδέψει πολλά. 'Oμως, θα δείχνει καλοντυμένος.

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ περήφανοι, και δεν θέλουν να τους κριτικάρουν οι άλλοι για τον τρόπο ντυσίματος τους. Ίσως να χρειαστεί καιρός για να αντιληφθείτε ότι ενώ είναι τόσο ψυχρός, ήρεμος και βέβαιος για τον εαυτό του εξωτερικά, ο Αιγόκερως εραστής έχει μια καρδιά που χτυπά τόσο γρήγορα όσο και κάθε άλλου άνδρα, και είναι το ίδιο ρομαντικός. Είναι επειδή ο Κρόνος είναι ένας δάσκαλος, και αυτός ο πλανήτης συγκρατεί τα συναισθήματα, δυσκολεύοντας τον να ηρεμήσει. 'Oμως, όταν αποφασίσει να εξασκήσει σε σας την αρχαία πλανευτική τέχνη, μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι θα είναι πολύ έμπειρος.

Ίσως να μην υπήρξε ποτέ ένας Καζανόβας, αλλά θα έχει σημειώσει αρκετές κατακτήσεις πριν σας γνωρίσει. 'Oμως, μην τον ρωτήσετε γι' αυτές - αυτός ο εραστής έχει την προσωπική του ζωή, και δεν θα ανεχθεί τη ζήλια. Τα άλλα πράγματα που δεν θα ανεχθεί είναι η κριτική για το σπίτι του την οικογένεια του ή το χώρο που ζει. Είναι σίγουρα ένας οικογενειάρχης, και κατά βάθος ένας Αιγόκερως ψάχνει για τον τύπο της αδελφής ψυχής που θα δημιουργήσει το τέλειο οικογενειακό περιβάλλον που θα μεγαλώσουν τα μελλοντικά παιδιά του. Μολονότι δεν θα του άρεσε να το παραδεχθεί, είναι λίγο σνομπ, και νοιώθει ότι είναι αληθινά σπουδαίο να παντρευτεί κάποια από το ίδιο κοινωνικό επίπεδο. Πιθανώς να μην είναι λάθος του.

Ίσως να είχε έναν γονιό Αιγόκερω που του το διοχέτευσε όταν ήταν πολύ μικρός, θέλει έναν σταθερό γάμο που πρόκειται να κρατήσει, κι όχι μια ζωή πετώντας από τη μια σχέση στην άλλη. 'Eτσι λοιπόν αν δεν έχετε σοβαρό σκοπό για τον Αιγόκερω σας, ή νομίζετε ότι είναι πολύ πρακτικός και πολύ υλιοτής για σας, ίσως θα πρέπει να ψάξετε για έναν εραστή γεννημένο σ' άλλο ζώδιο! Γνωρίζετε βεβαίως ότι γενικεύω σ' αυτό το βιβλίο γιατί το προσωπικό ωροσκόπιο του δικού σας Αιγόκερου μπορεί να περιέχει πολλές αιτίες για να μην ταιριάζει στο πρότυπο των χαρακτηριστικών του ζωδίου του. Μην παραιτήστε τόσο γρήγορα! Αν αποφασίσατε τελικά ότι αυτός είναι ο τύπος του άνδρα που ψάχνατε σ' όλη σας τη ζωή, πού θα ψάξετε να τον βρείτε; Το καλύτερο μέρος είναι στη δουλειά, καθώς είναι σίγουρο ότι θα κάνει υπερωρίες!

Αν συναντήσετε έναν Αιγόκερω στις διακοπές αυτό θα είναι θαύμα, γιατί πόσοι επιτρέπουν στον εαυτό τους να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους; Αν είστε τυχερή και βρείτε κάποιον, θα είναι στο είδος θέρετρου όπου θα είναι σίγουρος ότι θα έχει όλες τις υλικές ανέσεις χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι είναι Γήινο ζώδιο και ένας από τους πιο πρακτικούς άνδρες.

Αν ψάχνει για την αγαπημένη των ονείρων του, δεν θα είναι για μια προσωρινή σχέση, είναι πολύ συντηρητικός για κάτι τέτοιο και δεν αντιδρά πολύ καλά προς τις γυναίκες που αρχίζουν να τον φλερτάρουν, θα νομίσει ότι τον κοροϊδεύουν. Εάν μπορείτε ηρεμήστε τον, χορέψτε μαζί του σε μια ντισκοτέκ κάτω από τ' αστέρια, βουτήξτε στη θάλασσα κάτω από το Σεληνόφως, τότε θα βρίσκεστε στο δρόμο για να αιχμαλωτίσετε την καρδιά του - αλλά μπορεί να γίνει την τελευταία νύχτα, έτσι ίσως χρειαστείτε πάρα πολύ υπομονή!

Παρ' όλα αυτά, αν καταλήξετε μαζί στο κρεβάτι, θα σας αποδείξει ότι ίσως να είναι αργός στις αποφάσεις, αλλά ότι είναι σίγουρα ένας επιδέξιος και ανιδιοτελής εραστής. Ίσως να έχετε δυσκολίες μ' αυτόν τον άνδρα αλλά θα ανακαλύψετε σύντομα τη συναισθηματική και χιουμοριστική πλευρά της προσωπικότητας του. Αν θέλετε να τον ευχαριστήσετε αγοράστε του ένα μικρό δώρο που να έχει σχέση με κάποιο προσωπικό αστείο που είχατε οι δυο σας. Τα μικρά πράγματα σημαίνουν πολλά για τον Αιγόκερω, αλλά αν πρόκειται να του αγοράσετε κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλια του ή για τα Χριστούγεννα, μην υπερβάλλετε, βρείτε κάτι πρακτικό για το σπίτι ή για το γραφείο του - δερμάτινα αξεσουάρ γραφείου, έναν αυτόματο τηλεφωνητή, έναν υπολογιστή τελευταίου τύπου, ένα ρολόι με αυτόματο ξυπνητήρι.

'Oταν ο εραστής των ονείρων σας έχει γίνει πια ο σύντροφος σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα τον απογοητεύσετε ποτέ αν φέρει το αφεντικό του και τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ του στο σπίτι για φαγητό. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στα προσχήματα κι όταν έχει γυναίκα και ίσως και οικογένεια να φροντίσει, γίνεται ακόμα πιο φιλόδοξος δημιουργώντας για τον εαυτό του την κατάλληλη θέση. Κρατήστε το ειδύλλιο πάντα ζωντανό στη σχέση σας όταν είστε μόνοι οι δυο σας, γιατί ενώ δεν είναι ο τύπος που ερωτοτροπεί - έχει ξοδέψει πολύ χρόνο από τη ζωή του σκαρφαλώνοντας τη σκάλα της επιτυχίας στη δουλειά του - μερικές φορές, αργότερα στη ζωή του, αν δεν είναι ευτυχισμένος στο σπίτι του αρχίζει να είναι ανήσυχος, και εδώ είναι που μπορεί να υπάρξει κίνδυνος.

Αν σχετιστεί ποτέ με κάποια άλλη, όσο κι αν απεχθάνεται την ιδέα να διαλύσει το σπίτι του, άλλο τόσο θα έχει και τη δύναμη και αποφασιστικότητα να το κάνει! Κάτι που πρέπει να θυμάστε πάντα είναι ότι η ανεύρεση και η διατήρηση ενός Αιγόκερου εραστή είναι πολύ σοβαρό θέμα.

Πρέπει να φανείτε αντάξια των ιδανικών του με πρακτικό και συναισθηματικό τρόπο. Δεν θέλει να πληγωθεί, ενδιαφέρεται για την πρακτική πλευρά της ζωής. Δεν θα του άρεσε να έχετε άστατους τρόπους, και να φοράτε πολύ κοντά φορέματα ή πολύ στενά τζιν. Χρειάζεται να βεβαιωθεί ότι δεν θέλετε μόνο να διασκεδάζετε, αλλά ότι εκτιμάτε τη συντροφιά του και ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε να μάθετε γι' αυτόν περισσότερα. Ποτέ, μα ποτέ , μην τον απογοητεύσετε στο πρώτο ραντεβού. θα του κοστίσει πολύ, και δεν θα επαναλάβει την πρόσκληση!

Η ζωή με έναν Αιγόκερω εραστή ίσως να σημαίνει σκληρή δουλειά, όμως οι προσπάθειες που βάλατε για να τον κάνετε δικό σας δεν θα πάνε χαμένες.


Ο Άνδρας Υδροχόος ( 21/1 - 19/2 )Είστε έτοιμη για το απροσδόκητο στη ζωή σας; Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μ' έναν άνδρα που τη μια στιγμή είναι ένας τέλειος αγαπημένος και την επόμενη απίστευτα δύσκολος;

Είστε προετοιμασμένη να περιμένετε ενώ αυτός είναι απασχολημένος μ' έναν παλιό χαμένο φίλο που μόλις συνάντησε; Αντιλαμβάνεστε ότι ένας Υδροχόος εραστής μπορεί να είναι ένας από τους πιο ασυμβίβαστους και μοναδικούς άνδρες που είχατε ποτέ την καλή τύχη να συναντήσετε; (ίσως βέβαια μερικές γυναίκες να μη συμφωνούν ότι είναι καλή τύχη, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν έμαθαν πως να τους φέρονται!)

Ο Υδροχόος, ο Φέρων το Ύδωρ, είναι ένα Αέρινο ζώδιο - όχι Υδάτινο όπως πολλοί άνθρωποι νομίζουν - και ο Υδροχόος κυβερνάται από τον πλανήτη της έμπνευσης Ουρανό. Η ζωή των Υδροχόων συνήθως δεν είναι ποτέ μονότονη. Είναι το ζώδιο της εφεύρεσης, της διαστημικής εποχής, κι αν σκεφθείτε άνδρες όπως ο Θωμάς Εντισον, Αβραάμ Λίνκολν, Κάρολος Λίντμπεργκ, Γαλιλαίος, Φραγκλίνος Ρούσβελτ, Ρόναλντ Ρέηγκαν, Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ, Τζέιμς Ντην και Πωλ Νιούμαν, θα δείτε ότι δεν θα βρείτε συνηθισμένους άνδρες εδώ! Αυτός ο άνδρας πιθανώς να σας εξαγριώνει εκατό φορές την ημέρα, χωρίς καν να το αντιλαμβάνεται.

Ποτέ δεν θα συμπεριφερθεί ακριβώς όπως περιμένετε και μερικές φορές θα ευχόσαστε να είχε γεννηθεί σ' άλλο ζώδιο! Αν σας σύστησαν σ' ένα από τους πιο ενδιαφέροντες άνδρες που έχετε ποτέ συναντήσει, του οποίου η διανόηση και οι φιλικοί του τρόποι, εκτός από την καταπληκτική του εμφάνιση, έστειλε ένα ρίγος στη σπονδυλική σας στήλη, κι αν έχετε την υποψία ότι έλκεται κι αυτός από σας, την πατήσατε! 'Oταν ανέφερα προηγουμένως τον χαμένο φίλο απ' τα παλιά, θα έπρεπε να αναφέρω επίσης ότι αυτός ο άνδρας έχει φίλους παντού.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας, αλλά το πρόβλημα με πολλούς Υδροχόους είναι ότι τους είναι ευκολότερο να επικοινωνούν με τους ανθρώπους γενικά από το να αποκαλύπτουν τα βαθύτερα τους συναισθήματα στο άτομο που τους ενδιαφέρει περισσότερο. Αν είχατε ποτέ στο παρελθόν έναν Υδροχόο εραστή, η σχέση σας ίσως να είχε αποτύχει επειδή βαρεθήκατε να περιμένετε να σας πει πόσο σας αγαπούσε.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι αν αυτός ο άνδρας μερικές φορές φαίνεται αδιάφορος, και απόμακρος δεν σημαίνει ότι είναι έτσι. Ίσως να παραπονιέστε που ξοδεύει το χρόνο του στη σκέψη παρά στο συναίσθημα, αλλά αν τον ενθαρρύνετε να μιλήσει θα ανακαλύψετε έναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο που θα σας μαγέψει.

Ο Υδροχόος εραστής, είναι πολύ γοητευτικός, δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Μπορεί να σας κάνει να πιστέψετε οτιδήποτε θέλει, όμως θα σας αφήνει επίσης να μαντεύετε. Αν θέλετε έναν άνδρα που δεν πετά ποτέ στα σύννεφα ή δεν βυθίζετε σε κατάθλιψη χωρίς φανερή αιτία. κάποιον που να σας τηλεφωνεί την ώρα που υποσχέθηκε κάποιον που εργάζεται στην ίδια δουλειά για χρόνια, ίσως θα πρέπει να ξεχάσετε τον Υδροχόο σας.

Πάντα ένοιωθα ότι ο Τζέιμς Ντην συνοψίζει τον Υδροχόο άνδρα, σε πολλά πράγματα: φώτισε τη σκηνή σαν ηθοποιός, και υπήρχε κάτι αξέχαστο στο πρόσωπο του, κάτι το άπιαστο στην προσωπικότητα του. με την εκκεντρική του συμπεριφορά, την αγορίστική του γοητεία και ο τρόπος που δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους πιο στενούς του ανθρώπους, προκαλεί άραγε έκπληξη που έγινε τέτοια μορφή λατρείας, μετά τον τραγικό του θάνατο; Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλά δάκρυα στην ηλεκτρισμένη του (αυτή είναι μια πραγματικά υδροχοϊκή λέξη) παράσταση στο έργο Ανατολικά της Εδέμ. Αλλά ας υποθέσουμε ότι συναντήσατε έναν άνδρα και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το ζώδιο του.

Σκεφθείτε λίγο περισσότερο. Υπήρχε κάτι εκκεντρικό επάνω του, ήταν γεμάτος από πρωτότυπες ιδέες και δεν μπορούσε να περιμένει να τις διοχετεύσει σ' όποιον ενδιαφέρονταν να ακούσει; Υποψιαστήκατε ότι ήταν ο τύπος του ατόμου που είχε πολλές μεταπτώσεις σε διάστημα λίγων λεπτών; Νιώσατε ότι γνώριζε ότι ήταν διαφορετικός από τους άλλους άνδρες, ότι δεν του άρεσε Η ΓΥΝΑΙΚΑ να κάνει την πρώτη κίνηση και ότι ήθελε να παραμείνει ελεύθερος σαν τον αέρα όσο καιρό του άρεσε; Φλέρταρε πολύ, νοιώσατε όμως, ότι το σεξ δεν ήταν το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή του;

Σκεφθήκατε ότι είναι Υδροχόος και δεν κάνετε λάθος για τα περισσότερα από τα παραπάνω πράγματα, όμως όσον αφορά το σεξ ο Υδροχόος εραστής δεν είναι λιγότερο αισθησιακός και φλογερός από κάθε άλλο αρσενικό. Αυτός ο άνδρας ενδιαφέρεται για τη Ζωή με κεφαλαίο Ζ, πιστεύει στην ανθρωπότητα, σε σκοπούς, είναι ένας αληθινός ιδεαλιστής - τα αργόσχολα κουτσομπολιά και οι φλυαρίες δεν είναι γι.' αυτόν. Είναι επίσης εκπληκτικά διαισθητικός και θα είναι ικανός να σας διαβάσει σαν ανοικτό βιβλίο.

Οι Υδροχόοι μπορούν να βρεθούν μέσα σ' ένα πλήθος ανθρώπων και από ένστικτο να ξέρουν ποιον να εμπιστευτούν και ποιον ν' αφήνουν ήσυχο. Μπορείτε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας ότι αυτός ο άνδρας δεν θα δώσει την καρδιά του τόσο εύκολα, ιδιαίτερα αν έχει πληγωθεί, πριν αναπτύξει τις διαισθητικές του δυνάμεις.

'Eτσι τώρα έχετε μαντέψει το ζώδιο του, και ονειρεύεστε τα ηλεκτρισμένα γαλανά μάτια (ναι, αυτό είναι το Υδροχοϊκό χρώμα!), του Πωλ Νιούμαν και αναρωτιέστε πως να κάνετε έναν Υδροχόο εραστή να καταλάβει ότι είστε Η ΓΥΝΑΙΚΑ γι' αυτόν. Η έχετε μπερδευτεί λίγο; Νομίζετε ότι ο τρόπος που υπονοεί ότι γνωρίζει τα πάντα καλύτερα απ' όλους μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένας αληθινός Τοξότης, ή είναι τόσο επικριτικός για τον καινούργιο φιλμ που πειστήκατε ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία Παρθένου στο ωροσκόπιο του; Ρωτήστε τον για τη δουλειά του, δεν θα είναι τίποτα συνηθισμένο και κοινό.

Οι Υδροχόοι υποτίθεται ότι είναι πολύ καλοί στο ραδιόφωνο, T.V., το σινεμά, επιστήμη, πολιτική (Ναι, ο Ρέηγκαν συνδύασε δυο από αυτά!), κοινωνική εργασία, αστρολογία, εφεύρεση, αστρονομία, αρχαιολογία, αεροπορία και οτιδήποτε έχει σχέση με το διάστημα. Προσέξατε τα ρούχα του; Ήδη γνωρίζετε ότι του αρέσει να κάνει εντύπωση.

Του αρέσει να πηγαίνει σε δείπνο φορώντας ένα παλιό τζιν και ένα φανελάκι για να σοκάρει την οικοδέσποινα αν νομίζει ότι αυτή είναι λίγο σνομπ: ή μπορεί να φορά ένα παραδοσιακό πουκάμισο. Του αρέσει να νοιώθει άνετα, όμως ακολουθεί τη μόδα με τον δικό του τρόπο, και συνήθως προπορεύεται της εποχής του. Παρατηρήσατε επίσης ότι παρ' όλο που παρακολουθεί κάθε συζήτηση μ' αυτό που φαίνεται να είναι απορροφημένη προσοχή, μερικές φορές βρίσκεται στον δικό του κόσμο - παρ' όλα αυτά δεν θα χάσει λέξη.

Είναι επειδή η έκταση της προσοχής του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον που συνεχίζει να μιλά για το ίδιο συνεχώς θέμα, όχι όταν αυτός έχει να μεταδώσει κάτι που είναι ζωτικής σημασίας - τις ιδέες του για την πυρηνική ενέργεια, ή το τι συμβαίνει στη Νικαράγουα, ή τους τελευταίους στόχους του αριστερού κόμματος. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε ότι αυτός ο άνδρας χρειάζεται διέγερση στη ζωή του, και ότι είναι τελικά ένας πολύ ιδιαίτερος άνδρας. 'Eτσι αν είστε τώρα μόνη και έχετε αποφασίσει να ψάξετε για έναν Υδροχόο εραστή, πού νομίζετε ότι θα τον βρείτε;

Για να σας βοηθήσω, θα δείτε ότι συχνά τους έλκουν τα σωματεία και οι κοινότητες - οπουδήποτε που θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εφευρετικές και πρωτότυπες ιδέες τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Κατά κανόνα τους αρέσει να μελετούν ασυνήθιστα θέματα, και μπορεί να τον συναντήσετε σε βραδινά μαθήματα φωτογραφίας, ή αστρολογίας, ή σε μια αντιπυρηνική πορεία - τα ανθρωπιστικά του ιδανικά δεν τον εμποδίζουν να ασχολείται και με άλλα πράγματα.

Αν συναντήσετε έναν Υδροχόο στις διακοπές θα περάσετε εντυπωσιακά, αλλά δεν θα τον βρείτε σε συνηθισμένο μέρος. 'Oχι, πιθανώς να έχει σχεδιάσει διακοπές τελείως διαφορετικές από αυτές των φίλων του. Ίσως να ταξιδεύει μόνος του (ξέρει ότι δεν θα μείνει μόνος του για πολύ), κι αν πιάσετε φιλία μαζί του, μην περιμένετε να εξελιχθεί αμέσως σε ειδύλλιο διακοπών, ακόμα κι αν το ελπίζετε!

Ίσως να ανεχθείτε να είστε καλοί φίλοι για λίγο, εκτός κι αν το προσωπικό του ωροσκόπιο του δίνει μια πιο φλογερή προσωπικότητα! θα πρέπει να γίνετε τόσο ακαταμάχητη και μοναδική με κάθε δυνατό τρόπο για να μην σας αγνοήσει. Γιατί δεν εξασκείστε για να γίνετε τόσο αδιάφορη και απόμακρη όσο αυτός; Αν το διαβάζετε αυτό επειδή έχετε ερωτευθεί παράφορα έναν άνδρα Υδροχόο και είστε προετοιμασμένη να ανεχθείτε τους παράδοξους τρόπους του, μη γίνετε ποτέ ποτέ πολύ κτητική. Επειδή άργησε δεν σημαίνει ότι κοιμήθηκε με κάποια άλλη. Είναι πιστός όταν κάποια έχει αιχμαλωτίσει την καρδιά του... σκεφθείτε πόσο καιρό είναι παντρεμένος ο Πωλ Νιούμαν, Τζόαν Γούντγουορντ ή ο Ρόναλντ με τη Νάνου.

Του Υδροχόου δεν του αρέσει να αισθάνεται δεσμευμένος. Η ζωή γι' αυτόν πρέπει να είναι σαν περιπέτεια, και του αρέσει να κάνει πράγματα της στιγμής. Γι' αυτό τον λόγο δυσκολεύεται να είναι ακριβής. Χρειάζεται μια γυναίκα που να της αρέσει να έχει τη δική της ζωή, και να είναι μαζί του, όμως ακόμα κι ο πιο ελεύθερος Υδροχόος έχει το χαρακτηριστικό της ζήλιας. Επειδή κατά βάθος είναι ειλικρινής δεν θα το εκτιμήσει αν του λέτε ψέματα.

Αν είστε έξυπνη δεν θα προσπαθήσετε ποτέ, γιατί θα είναι ικανός να διαβάζει τις σκέψεις σας. Μη νομίζετε ότι επειδή συχνά είναι τόσο αδιάφορος και απόμακρος σημαίνει ότι δεν υπολογίζει τίποτα. Μπορεί να είναι τόσο ψυχικός όσο κι ο Σκορπιός, και το ίδιο ακατανίκητος. Επειδή έχει το ελάττωμα να ξεχνά τα γενέθλια σας ή να σας στείλει μια κάρτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως νιώσετε ότι έχετε το δικαίωμα να του φερθείτε με τον ίδιο τρόπο, όμως κατά βάθος είναι απίστευτα συναισθηματικός.

Μολονότι δεν θα δείξει ποτέ ότι πληγώθηκε, δεν θα του αρέσει να σκέπτεται ότι ξεχάσατε κάποια από τις δικές του σπουδαίες ημερομηνίες! Δεν ωφελεί να σκέφτεστε ότι εφ' όσον καταφέρατε να πείσετε τον Υδροχόο εραστή ότι είστε η τέλεια ψυχική σύντροφος θα αρχίσει να ζει μια πιο συμβατική και λιγότερο παράδοξη ζωή. Αυτό θα είναι σαν να περιμένατε μια λεοπάρδαλη ν' αλλάξει το χρώμα της. Αν δεν εξασθενίσει ποτέ η μεταξύ σας διανοητική διέγερση, η σεξουαλική ζωή σας θα είναι πάντα καλή, αλλά αυτά τα δύο πρέπει να πηγαίνουν χέρι - χέρι. θα έχει τόσο πάθος για τους διάφορους σκοπούς του όσο και για σας. Δεν θα έρχεστε σε δεύτερη μοίρα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείτε να συζητήσετε επίσης τα ιδανικά του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η ζωή μαζί του μπορεί να είναι διασκεδαστική, και δεν θα βαρεθείτε ποτέ ίσως να εξαγριώνεστε κατά καιρούς, αλλά θα είστε και πολύ ευτυχισμένη. Του αρέσουν οι εκπλήξεις με δώρα. Του. αρέσουν όλων των ειδών τα μηχανήματα, και ένα από τα χόμπι του είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία του διαστήματος - αγοράστε του. ένα τηλεσκόπιο!

Μερικά προγράμματα για τον κομπιούτερ του, μία αυτόματη μηχανή για σλαιντς, έναν υπολογιστή ηλιακής ενέργειας, ή ένα χαρτοφύλακα από αλουμίνιο θα τον ευχαριστήσει. Παρ' όλο που ίσως να του έχει πάρει πολύ χρόνο για να σας αποκαλύψει τα βαθύτερα του συναισθήματα, μιας και περάσατε τα σύνορα θα είναι ένας τέλειος εραστής, και ο καλύτερος φίλος που είχατε ποτέ στη ζωή σας


Ο Άνδρας Ιχθείς ( 20/2 - 20/3 )Αναρωτιέστε μερικές φορές αν υπάρχει ακόμα αληθινή αγάπη σ' αυτόν τον κόσμο, γιατί ακούμε συνεχώς για σεξ βία και πολιτική αναστάτωση; Ονειρεύεστε έναν άνδρα ζεστό, συμπονετικό και ευαίσθητο, και που -κοιτώντας καλόψυχα μέσα στα μάτια σας - θα σας ψιθυρίζει απαλά όλες αυτές τις λέξεις που λαχταράτε να ακούσετε; θα με κατηγορούσαν σαν μη ρεαλίστρια αν δήλωνα καθαρά ότι οι Ιχθείς είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο ολοκλήρου του Ζωδιακού, και ο καθένας θα μπορούσε να πει ότι ένας Καρκίνος ή ένας Ζυγός μπορεί να είναι το ίδιο ρομαντικοί.

'Oλοι είμαστε άτομα, και κάθε ωροσκόπιο είναι μοναδικό, βασισμένο στην ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης του ατόμου, αλλά εφ' όσον το βιβλίο μπορεί μόνα να γενικεύει, κόβω το λαιμό μου και λέω ότι αν θέλετε ένα αληθινό ειδύλλιο με την παλιά σημασία της λέξης, ψάξτε για το ζώδιο των Ψαριών! Οι Ιχθείς κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της έμπνευσης και είναι μεταξύ των πιο δημιουργικών ανθρώπων γύρω μας (όχι απαραιτήτως οι πιο πρακτικοί).

Πρέπει να θυμάστε ότι το σύμβολο των Ιχθύων, το τελευταίο από τα υδάτινα ζώδια, είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετη κατεύθυνση. Ο Ιχθύς πρέπει να διαλέξει, ενάντια στο ρεύμα προς την επιτυχία, ή ίσως το πιο εύκολο κολυμπώντας προς τα κάτω που μπορεί να οδηγήσει στο πουθενά.

Οι αστρολόγοι γράφουν συνεχώς ότι οι Ιχθείς βλέπουν τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά, ότι κτίζουν πύργους στην άμμο, ότι αποφεύγουν την πραγματικότητα, αποφεύγουν το κύριο θέμα...

Αν γνωρίσατε έναν άνδρα που έχει τα πιο όμορφα μάτια που είδατε ποτέ, που δείχνουν να είναι ο καθρέφτης της ψυχής του. αν νοιώσατε ότι είναι πιθανώς ένας από τους πιο ευγενικούς και τρυφερούς εραστές που θα μπορούσατε ποτέ να συναντήσετε. αν έχει το ύφος ενός μικρού χαμένου αγοριού, μια γλυκιά τρωτή γοητεία που σας κάνει να θέλετε να τον προστατεύσετε, πιθανώς να έχετε μαγευτεί από έναν Ιχθύ!

Η μουσική, η ζωγραφική, ο χορός, η φωτογραφία, έχουν δώσει το μερίδιο τους στους Ιχθείς με το παραπάνω - σκεφθείτε τον Καρούσο, Σοπέν, Ρίμσκυ-Κόρσακοφ, Μιχαήλ 'Aγγελο, Ρενουάρ, τον Κόμη του Σνόουντον, Νιζίσκυ και Νουρέγιεφ.

Οι Ιχθείς εκφράζουν πάντα τα ρομαντικά τους συναισθήματα μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο, και ο άνδρας Ιχθύς σας σίγουρα είναι ένας αληθινός στρόβιλος ονείρων. Είναι επίσης ένας από τους πιο διαισθητικούς άνδρες που έχετε γνωρίσει ποτέ, και σύντομα θα διαβάζει τις σκέψεις σας, γι' αυτό προσέξτε!

Αν σχετιστείτε μ' έναν Ιχθύ θα υπάρχει μια τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ σας. Παρατήρησα πολλές φορές με τους φίλους μου Ιχθείς - και των δύο φύλων - ότι πάντα το νοιώθανε όταν είχα να τους πω κάτι ιδιαίτερο. ακόμα κι αν δεν είχαμε μιλήσει για καιρό, το τηλέφωνο θα χτυπούσε τη στιγμή που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τους τηλεφωνήσω. Δεν είναι δύσκολο να μαντέψετε το ζώδιο αυτού του εραστή ακόμα κι αν τα μάτια του δεν σας το έδειξαν.

'Oταν πρωτοσυναντηθείτε ίσως να είναι πολύ ντροπαλός, κι αν είναι σε κάποιο πάρτι πιθανώς να αφήσει τους άλλους να φλυαρούν ενώ αυτός θα σας παρατηρεί σιωπηλά. Μην ξεχνάτε ότι ίσως ψάχνει κι αυτός για την αγαπημένη των ονείρων του, και το πρόβλημα του είναι ότι είναι τόσο ιδεαλιστικός και επηρεάσιμος που μερικές φορές μπορεί να αυταπατάται στην αναζήτηση του.

Το λυπηρό με τους Ιχθείς είναι ότι αν οι αυταπάτες του έχουν συντριβεί, αν έχει υποφέρει από αρκετές ερωτικές σχέσεις, αρχίζει να παθαίνει κατάθλιψη να γίνεται αρνητικός, προσπαθώντας να βρει τρόπους να πνίξει τη λύπη του. Εδώ είναι που αρχίζει το πρόβλημα, γιατί οι Ιχθείς είναι το ζώδιο που μπορεί να καταλήξει πολύ εύκολα στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά. Για μια ακόμα φορά γενικεύω, μη νομίσετε λοιπόν ότι κάθε Ιχθύς είναι αλκοολικός ή ναρκομανής! Είναι σίγουρο ότι είχε μερικές άτυχες σχέσεις στη ζωή του, αν και, όταν ο Ιχθύς δίνει αληθινά την καρδιά του θέλει να είναι για πάντα και τοποθετεί την αγαπημένη του σε τέτοιο υψηλό βάθρο που μερικές φορές αυτή δεν μπορεί να φανεί αντάξια των ιδανικών του.

Ίσως λοιπόν πριν προχωρήσετε πάρα πέρα θα πρέπει να εξετάσετε τα κίνητρα που σας ωθούν να γνωρίσετε αυτόν τον άνδρα. Αν θέλετε μόνο να περάσετε την ώρα σας διασκεδάζοντας, σας παρακαλώ να προσπαθήσετε να μη συντρίψετε τα ιδανικά του περί αγάπης και ειδυλλίου. Εκτός κι αν το ατομικό του ωροσκόπιο δείχνει διαφορετικά, ο Ιχθύς εραστής ψάχνει για κάτι περισσότερο. Χρειάζεται μια γυναίκα που να είναι προετοιμασμένη να απολαμβάνει να κοιτά πότε-πότε μέσα από τα ροζ γυαλιά, και να τον βοηθά να διατηρήσει τα όνειρα του. Αν μόλις σας συστήσανε κάποιον και θέλετε να ελέγξετε την υποψία σας ότι μπορεί να είναι Ψάρι, ρωτήστε τον για τη δουλειά του.

Τα Ιχθυακά επαγγελματικά είναι: συγγραφεύς, ηθοποιός, ποιητής, χορευτής, μουσικός, μάντης, νοσοκόμος, δάσκαλος, κοινωνικός λειτουργός, ναύτης, παπάς και φωτογράφος. Πολλοί Ιχθείς βέβαια έχουν διαφορετικά επαγγέλματα, το σίγουρο όμως είναι ότι οτιδήποτε κάνουν δεν το κάνουν για τα χρήματα, αλλά επειδή αγαπούν πραγματικά τη δουλειά. Πράγματι, ο Ιχθύς εραστής, δεν είναι ο τύπος του υλιστή που βγάζει χρήματα.

Αυτός ο άνδρας είναι συνήθως φοβερός με τα χρήματα - άσχετα από τα πόσα κερδίζει δυσκολεύεται να τα κρατήσει. Δεν είναι επειδή είναι πολύ σπάταλος, αλλά σίγουρα είναι ο τύπος του άνδρα που στέλνει μια ντουζίνα κόκκινα τριαντάφυλλα, όταν έχει έλλειμμα στην τράπεζα. Είναι καλόβολος για οποιονδήποτε εμφανίζεται με μια κακότυχη ιστορία, και ανίκανος να ισορροπήσει τους λογαριασμούς του.

Φαίνεται πάντα ότι ξοδεύει περισσότερα απ' ότι κερδίζει, κι αν δεν έχει έναν καλό λογιστή έχει συνήθως πρόβλημα όταν έρχεται ο καιρός να συμπληρώσει τις εφοριακές δηλώσεις. Αρχίζετε να παίρνετε μια ιδέα για την εικόνα των Ιχθύων, αν όμως δεν είστε ακόμα σίγουρη ότι μαντέψατε σωστά, ρίξτε μια ματιά στο ντύσιμο του. Ίσως να μην είναι τόσο καλοντυμένος, όμως είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ο συνδυασμός των χρωμάτων και των υφασμάτων που θα δείχνουν το καλλιτεχνικό του γούστο και την αίσθηση του χρώματος. Αντιπαθεί οτιδήποτε πολύ υπερβολικό και επιδεικτικό και νοιώθει άβολα με γυναίκες που είναι παραστολισμένες.

Αν δεν σας ρίξανε τα καλοσυνάτα του μάτια, τότε σίγουρα η εκλογή της κολώνιας του θα σας φέρει σε διάθεση για ειδύλλιο! Δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι γνωρίσατε έναν άνδρα που είναι ικανός να πραγματοποιήσει πολλά από τα όνειρα σας. Είναι κάποιος που δεν θα θελήσει ποτέ ν' αλλάξει σύντροφο αν έχει δίπλα του τον ιδανικό ψυχικό σύντροφο. Αλλά παρ' όλο που δεν πρέπει να υποτιμηθεί η διαίσθηση και η σοφία του, αυτός ο άνδρας είναι μυστήριο ακόμα και για τον εαυτό του.

Είναι ένας ηθοποιός σε μια απέραντη σκηνή, θέλει να βοηθά όποιον έχει προβλήματα αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του. Μπορεί να βυθιστεί σε απάθεια ή να πετάξει στα ύψη της ευτυχίας: η αίσθηση του χιούμορ του είναι πρωτοφανής και δεν ντρέπεται να σας αφήσει να δείτε τα δάκρυα του. Ίσως να μην έχετε συναντήσει αυτόν τον ρομαντικό ονειροπόλο ακόμη, πού λοιπόν θ' αρχίσετε να ψάχνετε;

Οι Ιχθείς αγαπούν τη γιόγκα, τα μαθήματα διαλογισμού, το χορό. Αγαπούν το θέατρο (αν κάποιος είναι γεννημένος ηθοποιός αυτός είναι Ιχθύς), τις γκαλερί ζωγραφικής, τη μουσική, να βοηθούν σε φιλανθρωπικές επιτροπές, την ιστιοπλοΐα, το ψάρεμα (μην ξεχνάτε ότι είναι Υδάτινο ζώδιο!) ή να σώζουν ένα χαμένο σκύλο. Εάν είστε αρκετά τυχερή (ναι, μερικές γυναίκες το θεωρούν τύχη!) και συναντήσετε έναν Ιχθύ στις διακοπές, να είστε σίγουρη ότι θα είναι μια από τις πιο ρομαντικές σχέσεις που είχατε ποτέ.

'Aσχετα με την εξωτερική του συμπεριφορά, κατά βάθος ψάχνει για την αληθινή αδελφή ψυχή. Μ' αυτόν τον άνδρα θα περπατήσετε στην παραλία κάτω από το Σεληνόφως. αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο θα χορέψετε όλη νύχτα κάτω απ' τα αστέρια. μ' αυτόν θα κοιτάξετε το λιοχάραμα και το ηλιοβασίλεμα ψιθυρίζοντας ο ένας στον άλλον γλυκόλογα. Δεν ψάχνει για μιας βραδιάς ερωτική σχέση, ψάχνει για δεσμό απ' την αρχή, αλλά το πρόβλημα είναι ότι συχνά αυταπατάται. θέλει να ερωτευθεί τόσο πολύ που μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα, και θ' αρχίσει να κτίζει τους πύργους στην άμμο πριν καλά καλά γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Αν έχετε ποτέ σχετιστεί με έναν άνδρα Ιχθύ, θα πρέπει να ομολογήσετε ότι είναι ευτυχία να σας φέρεται σαν να είστε η μοναδική γυναίκα στον κόσμο - να σας κάνει φιλοφρονήσεις που ξέρετε ότι τις εννοεί (και δεν είναι ένας τρόπος να σας πάει στο κρεβάτι).

Αν ψάχνετε για αληθινό παλαιομοδίτικο ειδύλλιο με έναν τρυφερό, περιποιητικό εραστή που η μόνη του επιθυμία είναι να σας κάνει να νοιώθετε όμορφα, αυτός είναι ο τέλειος άνδρας για να συναντήσετε στις διακοπές αλλά και οπουδήποτε αλλού. Κι αν τον ερωτευτείτε όπως σας ερωτευθεί αυτός, θα ξεχάσετε κι οι δυο σας τους γύρω σας και δεν θα έχετε μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η πραγματικότητα.

Μπορεί να δραπετεύσει απ' αυτήν όταν βρίσκεται σε διακοπές, αλλά σας κοροϊδεύει όπως κοροϊδεύει και τον εαυτό του αν υποκρίνεται ότι δεν υπάρχει. Δεν είναι ότι θέλει να σας εξαπατήσει, αλλά καλύτερα θα ήταν αν σιγουρευόσασταν ότι δεν έχει κάποιον δεσμό - έστω και δυστυχισμένο. Μπορεί στ' αλήθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια σας πάρα πολύ εύκολα, επειδή ακριβώς βρίσκεται στα σύννεφα διαρκώς ευτυχισμένος.

Μην τον κατηγορείτε ποτέ για κάτι άδικα - να θυμάστε ότι είναι μια πολύ ευαίσθητη ψυχή, γιατί θα πληγωθεί βαθιά από κάποια άσχημη, παρατήρηση ή πράξη. Είναι επίσης ένα από τους πιο συναισθηματικούς άνδρες γύρω μας - ναι, περισσότερο και από έναν Καρκίνο! θα είναι ευτυχισμένος σε περιστάσεις όπως του Αγίου Βαλεντίνου γιατί θα είναι η τέλεια ευκαιρία να σας γεμίσει με μικρά δείγματα της αγάπης του και να σας πάει στο αγαπημένο σας μπιστρό. Του αρέσει να παίρνει μικρά δώρα που εσείς διαλέξατε με μεγάλη φροντίδα. μια ντουζίνα ακριβές γαλλικές ή ιταλικές κάλτσες ή ένα μαλακό πουλόβερ με το αγαπημένο του χρώμα. την Κολωνία ξυρίσματος που αγαπά αλλά δεν έχει αρκετά χρήματα για να την αγοράσει ένα καινούργιο μαγιό. δίσκους αγαπημένων του τραγουδιστών ή μια ασημένια κούπα σαμπάνιας.

Στην αρχή ίσως να είναι ντροπαλός, αλλά απ' τη στιγμή που βρει την ιδανική γυναίκα είναι ένας ζεστός τρυφερός εραστής. Δεν του αρέσουν οι πολύ δυναμικές γυναίκες, και ίσως αργήσει λίγο μέχρι να τολμήσει να σας ζητήσει το πρώτο ραντεβού. Μη σπρώχνετε τα πράγματα με τους Ιχθείς.

Αν πρόκειται να γίνει θα γίνει. Το ξέρει πολύ καλά και πρέπει και σεις να το μάθετε! Βέβαια η ζωή σας μ' έναν Ιχθύ εραστή δεν θα είναι πάντα ομαλή, όμως ποια σχέση είναι πάντα εύκολη; Και μόνο που γνωρίζετε, ότι είναι ανίκανος στο να χειρίζεται τα χρήματα και μερικές φορές απελπιστικά μη πρακτικός, θα σας βοηθήσει να μάθετε πως να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. (Αν όμως είστε και σεις Ιχθείς, ίσως μισθώσετε έναν καλό λογιστή να σας ταξινομήσει και τους δυο. θα σας σώσει από πολλά προβλήματα μακροχρόνια.

Αν δεν έχετε. αυταπάτες και πιστεύετε ότι υπάρχει ακόμα κάπου ένας άνδρας που έχει τις ίδιες ιδέες και φιλοδοξίες με σας, και που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εκπληρωθούν τα όνειρα σας, τότε θα πρέπει να ξεχάσετε τα άλλα έντεκα ζώδια του ζωδιακού.

Συγκεντρωθείτε στο να κάνετε τον Ιχθύ σας εραστή να αντιληφθεί ότι δεν χρειάζεται να ψάξει περισσότερο, γιατί εσείς είστε η μόνΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που μπορεί να εκπληρώσει όλες του τις ανάγκες, δίνοντας του την τρυφερή φροντίδα που λαχταρά τόσο πολύ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add