Επίπληξη Κοτζιά στους κατοίκους των Πρεσπών που διαμαρτύρονται - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018

Επίπληξη Κοτζιά στους κατοίκους των Πρεσπών που διαμαρτύρονται


Το ψήφισμα του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, στο οποίο εκφράζεται η διαφωνία στη συμφωνία, που υπεγράφη, για το όνομα των Σκοπίων, παρέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, λίγο πριν αναχωρήσει, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Κοτζιά για τα επεισόδια στο Πισοδέρι μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Το μέλημα του υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος φάνηκε να μην το γνωρίζει, ήταν να ρώτησε πόσοι πολίτες συμμετείχαν και πρωτίστως εάν ήθελαν να εμποδίσουν την υπογραφή της συμφωνίας, όπως αναφέρει το kozan.gr.

«Ηταν περίπου 4.000 και ήθελαν και να διαμαρτυρηθούν και ενδεχομένως να εμποδίσουν τη συμφωνία» απάντησε ο κ. Καρυπίδης.

«Από το 1 εκατομμύριο, φτάσαμε στις 100.000 (σ.σ. αναφερόμενος στα συλλαλητήρια) και τώρα στις 4.000. Αυτό σημαίνει ότι ο λαός σπάει τα στερεότυπα που του έχουν δημιουργήσει», απάντησε χαρακτηριστικά ο Ν. Κοτζιάς και έσπευσε να επιπλήξει τους ντόπιους που διαμαρτύρονται λέοντας πως «οι ντόποιοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται, γιατί η μόνη ευκαιρία να βελτιώσουν τη ζωή τους είναι αυτή εδώ, η συνεργασία των τριών κρατών» είπε.

https://www.liberal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add