ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαρτίου 06, 2016

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΕίναι γεγονός! Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Λαθραίοι βρίσκονται από τη μια άκρη έως την άλλη και κανένας κυβερνητικός παράγοντας δεν μπορεί να σώσει τη χώρα!

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τίθεται σήμερα Σάββατο ο νομός Κιλκίς, λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρο, όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι στην Ειδομένη βρίσκονται ήδη συγκεντρωμένοι περίπου 13.000 άνθρωποι, ενώ στο σύνολο του νομού Κιλκίς ο αριθμός φτάνει στους 20.000, με τις νομαρχιακές υπηρεσίες να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τόσων πολλών λαθρο.

«Δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος μόνοι μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης, τη στιγμή που περίπου 1.600 άτομα μόνο στην Ειδομένη υπολογίζεται ότι δεν έχουν καν κάποιο αντίσκηνο για να μη διανυκτερεύουν στην ύπαιθρο.

Την ίδια ώρα στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί χάος! Πόσο πάτο πια θα πιάσει αυτή η χώρα; Η κυβέρνηση λάμπει δια της απουσίας της και η Ελλάδα χάνεται…Θλίψη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: