Ζώδια και σχέσεις: Ποιο είναι το συνηθισμένο τους λάθος και πώς μπορούν να το διορθώσουν; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Ζώδια και σχέσεις: Ποιο είναι το συνηθισμένο τους λάθος και πώς μπορούν να το διορθώσουν;

astrology.gr

Που χρειάζεται να «δουλέψει» περισσότερο κάθε ζώδιο για να αποκτήσει μια καλή σχέση!

Όλοι έχουμε ανάλογα με το ζώδιό μας προτερήματα κι ελαττώματα. Έχεις σκεφτεί όμως ότι μπορεί να κάνεις επανειλημμένως κάποιο συγκεκριμένο λάθος που δεν αφήνει τη σχέση να εξελιχθεί;

Διάβασε παρακάτω πάνω σε ποιο στοιχείο της συμπεριφοράς σου πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου και να το «δουλέψεις» λίγο περισσότερο.

Κριός
Πρέπει να σταματήσεις να κρύβεις τις αδυναμίες σου και την ευαισθησία σου και να εκφράζεις τα πραγματικά συναισθήματά σου με υγιή τρόπο κι όχι με ένταση και παριστάνοντας τον αλώβητο!

Ταύρος
Αντί να προσπαθείς να το παίζει μόνιμα ο «βράχος» του/της συντρόφου σου, να εξαρτάσαι κατά ένα βαθμό κι εσύ για να του/της παρέχεις την αίσθηση ότι μπορεί να σε στηρίξει, αν και όποτε το χρειαστείς.

Δίδυμοι
Όσο λιγότερο περίπλοκος είσαι και περισσότερο άμεσος και ευθύς, τόσο πιο εύκολα θα βρεις την κατανόηση και θα έχεις την συνεννόηση που αποζητάς. Μην είσαι μόνιμα ένας γρίφος για δυνατούς λύτες...

Καρκίνος
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δείξεις ότι νοιάζεσαι για το ταίρι σου, χωρίς να το κάνεις να αισθάνεται ασφυξία. Δε χρειάζεσαι να του συμπεριφέρεσαι σαν παιδάκι που δεν μπορεί να δέσει μόνο του ούτε τα κορδόνια του.

Λέων
Αν αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου και να τον φυλάς από κακοτοπιές, όπως διατείνεσαι, τότε να κάνεις καλύτερες επιλογές και να μη στέκεσαι σε στοιχεία που είναι καθαρά επιφανειακά. Άλλο η «αυλή» κι άλλο η σχέση.

Παρθένος
Το να κάνεις λίγο πίσω και να αφήνεις στο ταίρι σου κάποιες ευθύνες, καθήκοντα ή πρωτοβουλίες, δείχνει ότι το εμπιστεύεσαι. Αν τρέχεις να τα αναλάβεις όλα μόνος/η σου, τον κάνει να αισθάνεται άχρηστο.

Ζυγός
Να είσαι αυτός/η που σου αρέσει κι όχι αυτό που πιστεύεις ότι ικανοποιεί το έτερο ήμισυ. Το θέμα είναι να αγαπήσει την αλήθεια σου κι όχι μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...

Σκορπιός
Σταμάτα να τα κρατάς όλα μέσα σου, αφήνοντας το ταίρι σου να αναρωτιέται και να προβληματίζεται. Η σχέση είναι μοίρασμα κι αν δεν μπορείς να του πεις τα πάντα, τουλάχιστον δίνε του «ένα στοιχείο» που και που για να ξέρει τι του γίνεται.

Τοξότης
Να κατανοήσεις ότι σε όλες τις σχέσεις, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, στην αρχή περνάς καλά, αλλά δε γίνεται εκ των πραγμάτων όλα να συνεχίσουν να είναι ρόδινα. Ακόμα και στον παράδεισο, υπάρχουν προβλήματα.

Αιγόκερως
Να καταλάβεις ότι αλάνθαστος είναι μόνο ο Θεός κι αυτός που δεν προσπαθεί για τίποτα. Αυτό είναι το δικό σου λάθος και οφείλεις να είσαι λιγότερο αυστηρός και πιο ανεκτικός με τον/ην σύντροφό σου.

Υδροχόος
Να είσαι λιγότερο πεισματάρης και πιο συζητήσιμος με τις ιδέες και τις απόψεις σου. Μπορεί να βλέπεις στο μέλλον αλλά το παρόν συνήθως σου διαφεύγει. Μια επισήμανση δε σημαίνει ότι ο/η σύντροφός σου είναι κοντόφθαλμος/η...

Ιχθύες
Το να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες και να αποδέχεσαι τον κόσμο που ζεις, με τα καλά του και τα στραβά του, σε γλυτώνει από απογοητεύσεις, ξέρεις τι να περιμένεις αλλά και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις σε υγιείς και πραγματικές βάσεις μια σχέση κι όχι σε «ιδανικές συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add