Τσικνοπέμπτη! Νάτη! Τη μυρίζομαι, τη γεύομαι… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Τσικνοπέμπτη! Νάτη! Τη μυρίζομαι, τη γεύομαι…

 astrology.gr


Είναι πάλι εδώ! Αγιασμένη Τσίκνα μου!


Ευτυχώς που υπάρχει κι η Τσικνοπέμπτη, για να φάμε και λίγο κρέας βρε παιδί μου, γιατί τις υπόλοιπες μέρες, αναστενάζουν τα μαρούλια. Λάτρεις και φανατικοί της Υγιεινής Διατροφής, κρατάμε τον κανόνα και ορμάμε με πείνα στην εξαίρεση (λέμε τώρα κι εμείς οι εμπνευστές της Μεσογειακής Διατροφής καμιά βλακεία να περνάει δημιουργικά η ώρα μας)...

Δεν υπάρχει μέτρο την Τσικνοπέμπτη, όλα επιτρέπονται. Το μόνο κακό είναι ότι έπεται η Παρασκευή και αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο, πρέπει να σύρουμε τα δύστυχα και γεμάτα κορμάκια μας, πίσω στο γραφείο ή στην οποιαδήποτε δουλειά τέλος πάντων. Ούτε ο καφές θα με ξυπνάει το πρωί, ούτε η σόδα θα με κάνει να χωνέψω τις κραιπάλες μου. Καταραμένη όρεξη, να μην σε είχα πάντα και τόση πολλή!

Παραδοσιακά, οι Καρκίνοι και οι Ταύροι, θα απολαύσουν την βραδιά και θα γευτούν με υπομονή κι επιμονή ό,τι περνάει από τον ουρανίσκο τους κι από το μακρύ τους το πιρουνάκι. Οι Κριοί, οι Τοξότες κι οι Υδροχόοι, μάλλον δε θα είναι τρομερά επιλεκτικοί, αλλά αντιθέτως, θα θελήσουν να δοκιμάσουν λίγο και από όλα (για το λίγο, δεν παίρνω κι όρκο).

Σκορπιοί και Παρθένοι, θα ευφρανθούν αλλά περισσότερο παρακολουθώντας τις αντιδράσεις των άλλων, παρά με το φαγητό το ίδιο! Καλό το φαί, αλλά σαν τα καρφιά που θα σου πετάξουν (μετά βεβαιότητας) την επόμενη φορά που θα σε συναντήσουν, δεν έχει!

Οι Δίδυμοι, οι Ιχθύς κι οι Λέοντες, κινδυνεύουν μάλλον να τσουγκρίσουν περισσότερα ποτήρια από ό,τι θα έπρεπε, αφού το κέφι στην παρέα, εκείνοι το φέρνουν μαζί με πολλά αστεία και ιστορίες και ποιος τους μαζεύει αυτούς μετά!

Αιγόκεροι και Ζυγοί, θα παρακολουθούν τα πάντα, θα συμμετέχουν σε όλα και θα κρατούν αποστάσεις από όλα: έχουν κι ένα κούτελο στην κοινωνία, κι άσε που το πρωί στο γραφείο, πρέπει να παρουσιαστούν comme il faut, κι όχι σαν να έπαθαν ατύχημα με τρελή αγελάδα!

Κάπως έτσι θα κυλήσει η Τσικνοπέμπτη μας και με το καλό θα ξανασυναντηθούμε το χρόνου πάλι, όλοι στο ίδιο τραπέζι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add