Μοναδικές φωτογραφίες από την υπέροχη φύση της Τοσκάνης! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2016

Μοναδικές φωτογραφίες από την υπέροχη φύση της Τοσκάνης!O Marcin Sobas φωτογραφίζει τις πράσινες θάλασσες του επίγειου παράδεισου της ιταλικής γης, αποτυπώνοντας τους μοναδικής ομορφιάς, πίνακες ζωγραφικής της φύσης.
Ο Marcin Sobas είναι Πολωνός φωτογράφος και ειδικεύεται στις φωτογραφίες τοπίων. Τα αγαπημένα του θέματα είναι τα καλλιεργήσιμα εδάφη και τα βουνά με την πρωινή ομίχλη και τις λίμνες.

Ένα από τα μέρη όμως που λατρεύει να επισκέφτεται είναι η Τοσκάνη στην Ιταλία. Ο φωτογράφος απαθανάτισε μοναδικά τοπία –βγαλμένα θαρρείς από παραμύθι- και τα δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του. Στη συνέχεια δημοσίευσε ένα οδοιπορικό στο boredpanda.

«Η Τοσκάνη είναι το πιο ειδυλλιακό και αγροτικό μέρος που έχω επισκεφθεί ποτέ. Ανακάλυψα αυτή την πανέμορφη περιοχή περίπου 8 χρόνια πριν. Από εκείνη τη στιγμή έχω ξαναγυρίσει πολλές φορές στην Τοσκάνη και θα συνεχίσω σίγουρα να την επισκέφτομαι και στο μέλλον.

Το βόρειο τμήμα της Τοσκάνης είναι πυκνό, καλύπτεται από αμπελώνες και δάση αλλά και το νότιο τμήμα είναι εντελώς διαφορετικό. Αυτή η περιοχή είναι λιγότερο κατάφυτη από τις άλλες με πολλά χωράφια, τα οποία καλύπτουν ολόκληρη την κοιλάδα και τους λόφους.


Κατά τη διάρκεια της άνοιξης όλη η περιοχή είναι γεμάτη από πράσινο γρασίδι και λουλούδια. Ενώ το φθινόπωρο βρίσκεις μια ευρεία παλέτα χρωμάτων. Πολύ δημοφιλής εικόνα είναι τα κοπάδια των προβάτων που κινούνται μέσα στους λόφους. Όλα τους έχουν καμπάνες κρεμασμένες στο λαιμό για να μπορεί εύκολα ο βοσκός να τα βρίσκει.

Η Τοσκάνη είναι ένα από τα λίγα μέρη στη Γη που πρέπει να δείτε πριν φύγετε από αυτή τη ζωή».


Πηγήtilestwra

Δεν υπάρχουν σχόλια: