ΒΟΜΒΑ Πούτιν: Θα σταματήσω τις σφαγές των Χριστιανών ακόμα και με πόλεμο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

ΒΟΜΒΑ Πούτιν: Θα σταματήσω τις σφαγές των Χριστιανών ακόμα και με πόλεμο

Ο Πούτιν δείχνει διατεθειμένος να υπερασπιστεί και να προστατέψει τους Χριστιανούς στη Συρία, που σφάζονται από τους τζιχαντιστές. Έτσι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ασάντ και του εξέφρασε τις ανησυχίες του, για όλα αυτά που γίνονται κατά των Χριστιανών.
Επίσης άλλη μια κίνηση που δείχνει πως η Ρωσία του Πούτιν είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τις χριστιανικές αξίες, είναι πως χορήγησε σε 50.000 Χριστιανούς υπηκοότητα.

Όλα αυτά ταιριάζουν και με μια παλαιότερη ομιλία του Πούτιν στην οποία είχε πει «Μια σημαντική πρόκληση για τη Ρωσία συνδέεται με γεγονότα που διαδραματίζονται στον κόσμο. Είναι όψεις που εντάσσονται στην εξωτερική πολιτική και την ανθρώπινη ηθική.

Μπορούμε να δούμε πως οι ευρωατλαντικές χώρες πετούν τις ρίζες τους, ακόμη και τις χριστιανικές τους ρίζες, που αποτελούν τη βάση του δυτικού πολιτισμού. Αρνούνται αρχές ηθικής, εθνικές παραδόσεις, χριστιανικές παραδόσεις, πολιτισμό.

Φτιάχνουν κανόνες που εξισώνουν την οικογένεια με τους δεσμούς μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, την πίστη στο θεό με την πίστη στον σατανά».


Δεν υπάρχουν σχόλια: