Spectacular roll cloud on Block Island, USA - Το φαινόμενο που τρόμαξε τον κόσμο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2020

Spectacular roll cloud on Block Island, USA - Το φαινόμενο που τρόμαξε τον κόσμο

Αποτέλεσμα εικόνας για Spectacular roll cloud on Block Island, USA
Ο φόβος που έχει κυριεύσει τους ανθρώπους του πλανήτη λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού είναι μεγάλος και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν έρχεται το τέλος του κόσμου.Οι εικόνες… αποκάλυψης προέρχονται από κάποιον που βιντεοσκόπησε ένα σπάνιο, αλλά συγκλονιστικό φυσικό φαινόμενο, την ώρα που επέβαινε σε φέρι μπόουτ, στις ακτές του Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ. Στο βίντεο καταγράφεται ένα τεράστιο, πυκνό σύννεφο να καταφτάνει, μοιάζοντας να καλύπτει εκατοντάδες μίλια, κατά μήκος του Ολντ Χάρμπορ στον Μπλοκ Άιλαντ.Το φαινόμενο τρόμαξε τον κόσμο, ωστόσο η εκπρόσωπος Τύπου της βρετανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας Μπόνι Ντάιαμοντ, έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο κι ανέφερε ότι πρόκειται απλά για ένα σύννεφο Arcus και τίποτα περισσότερο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Star».



«Πρόκειται για μακριά, λεπτά, χαμηλού ύψους σύννεφα, που συνήθως συνδέονται με ασταθή άνεμο και καταιγίδες με κεραυνούς», εξήγησε η Ντάιαμοντ.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν όταν ένα ψυχρό καθοδικό ρεύμα κατεβαίνει από ένα νέφος και φτάνει στο έδαφος. Ο ψυχρός αέρας απλώνεται κατά μήκος του εδάφους ραγδαίως, με το θερμό αέρα και την υγρασία να σπεύδουν προς τα πάνω.

Το διαβάσαμε εδώ:https://www.dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add