Φαγητά και γλυκά απο το κόσμο του Harry Potter - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2018

Φαγητά και γλυκά απο το κόσμο του Harry Potter



Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει με άδειο στομάχι τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ. Τα φαγητά και τα γλυκά στον μαγικό κόσμο της Τζόαν Ρόουλινγκ βρίσκονται σε κάθε κεφάλαιο των βιβλίων και μας γαργαλάνε τις αισθήσεις. Από την λαχταριστή treacle tart με το μυρωδάτο σιρόπι που σερβιριζόταν ως επιδόρπιο στα δείπνα του Χόγκουαρτς, ως τα rock cakes που κερνούσε σπίτι του ο Χάγκριντ και μπορούσαν να σπάσουν τα δόντια των καλεσμένων, η χαριποτερική κουζίνα είναι ιδιαίτερη, πολύχρωμη και γεμάτη εκπλήξεις!

The Skiving Snackbox, δηλαδή το κουτί με τα ζαχαρωτά που σε κάνουν να δείχνεις άρρωστος, για να γλιτώσεις το σχολείο.Για μοναδική γεύση και κοπάνα, μόνο αδελφοί Weasley!

Καραμέλες λεμονιού για τον Albus Dumbledore.Τις αγαπούσε τόσο, που οι λέξεις “Lemon Sherbet” ήταν κάποτε το συνθηματικό για να μπεις στο γραφείο του!

Steak and kidney pie για τις μεγάλες γιορτές στο Χόγκουαρτς, φτιαγμένες στην κουζίνα των ξωτικών.

Ο Χάγκριντ κερνούσε με το απογευματινό τσάι χειροποίητα φρέσκα rock cakes. Ήταν τόσο σκληρά που δεν μπορούσες να τα μασήσεις.Δεν πειράζει, όμως. Η καλή πρόθεση μετράει!
Ατομικές κολοκυθόπιτες, καυτές από τον φούρνο, συνδυάζονται τέλεια με ένα κρύο ποτήρι βουτυρομπύρα!

Cauldron cakes με σοκολατένια λάβα, για ένα ευχάριστο ταξίδι στο Χόγκουαρτς Εξπρές!

Καραμέλες Bertie Bott’s, σε κλασικές γεύσεις όπως φράουλα, μπανάνα, μήλο, ποπ κορν, και λιγότερο κλασικές γεύσεις όπως γρασίδι, χώμα και βρωμιά! Μπορείς να τις βρεις στο E-shop του Cap Cap!Να εύχεσαι να σου τύχουν μόνο κλασικές γεύσεις!

Σοκολατένιοι βάτραχοι, που αναπηδούν μόλις τους βγάλεις από το κουτί τους. Δώρο οι συλλεκτικές κάρτες με τους πιο διάσημους μάγους.

Τα Acid Pops δεν είναι σαν όλα τα άλλα γλειφιτζούρια. Αν δεν τα προσέξεις, θα βρεθείς με μια τρύπα στη γλώσσα σου!


Η τούρτα γενεθλίων του Χάρι, από τα χέρια του Χάγκριντ, γλυκιά και “ανορθόγραφη”.

το διαβάσαμε στο : http://www.thedailyowl.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: