Καρκίνος, Λέων, Παρθένος 5/1/2018 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Καρκίνος, Λέων, Παρθένος 5/1/2018

Καρκίνος
5-1-2018
  Συζητήσεις  επαφές  και συμφωνίες  βρίσκονται  σε  πρώτο  πλάνο  αυτό  το  διάστημα  και ευνοούνται  αρκετά. Επιστρατεύστε την υπομονή και την ψυχραιμία για μπορέσετε να επιτύχετε ότι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα. Μετά, με ξεκάθαρο μυαλό θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια τακτική θα ακολουθήσετε. Ορισμένοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και δυσκολίες σε θέματα δανείων. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

Λέων
5-1-2018
Από εσάς εξαρτάται, αν θα εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γι’ αυτό θα πρέπει το μυαλό σας να είναι σε εγρήγορση για να αντιλαμβάνεστε το τι συμβαίνει γύρω σας. Δεν αποκλείονται και κάποιες σημαντικές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει το τελευταίο διάστημα σας έχουν κουράσει και αγχώσει αρκετά. Οι περισσότεροι από εσάς έχουν βάλει στόχο να κατακτήσουν μια καλύτερη επαγγελματική θέση και να ξέρετε ότι το πλανητικό σύστημα σας ευνοεί. Παρότι  έχετε  πολλές  και  σημαντικές  ιδέες  για  να  προωθήσετε  επαγγελματικά  ή  και  οικονομικά  ζητήματα,  καλό  θα  ήταν  να  μην  πάρετε  αποφάσεις  τώρα.

Παρθένος
5-1-2018
Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Θέλετε από καιρό να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν, αλλά όλο το αναβάλλετε. Μιλήστε με ειλικρίνεια για αυτά που αισθάνεστε και το ταίρι σας θα δεθεί περισσότερο μαζί σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, κάποιες κοντινές αποδράσεις θα βοηθήσουν τη σχέση σας να ανανεωθεί.

http://zodia123.gr

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add