Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύς 5/1/2018 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2018

Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύς 5/1/2018


Αιγόκερως
5-1-2018
Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε ζητήματα καριέρας. Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει σταθερότητα αυτή την εποχή. Οργανώστε και μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα θα είναι θετική και αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

Υδροχόος
5-1-2018
Αν θέλετε να πιάσουν τόπο τα χρήματα σας καλύτερα θα είναι να τα αποταμιεύσετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Θα βελτιωθεί ο ψυχικός σας κόσμος και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Οι περισσότεροι από εσάς διανύετε μια περίοδο όπου τα μέτωπα που υπάρχουν στην καριέρα σας είναι τόσα πολλά, με αποτέλεσμα να πελαγώνετε. Στα αισθηματικά σας, τα άστρα προβλέπουν ότι όσοι έχετε μόνιμη σχέση, θα ξεκαθαρίστε ορισμένα πράγματα με το ταίρι σας, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σας, θα κάνετε κάποιους συνδυασμούς και θα αυξηθούν τα έσοδα σας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίστε τις σπατάλες.

Ιχθείς
5-1-2018
Δεν αποκλείετε κάποιοι να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να εμποδίσουν τις ενέργειές σας με αθέμιτους τρόπους, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε διακοπές ενώ όσοι παραμείνετε θα έχετε τις προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε υπομονή και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Οργανώστε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας.

http://zodia123.gr

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add