Προβλήματα σε Ευρώπη, Βρετανία, ΗΠΑ με Facebook-Instagram: «Επεσαν» για 2η φορά - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Προβλήματα σε Ευρώπη, Βρετανία, ΗΠΑ με Facebook-Instagram: «Επεσαν» για 2η φορά

Ο ανιχνευτής Down, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί διακοπές στο διαδίκτυο, ανέφερε μεγάλη αιχμή στους χρήστες που δεν έχουν πρόσβαση στο Facebook περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας)Προσπαθείτε να μπείτε στο προφίλ σας στο facebook και στο instagram δεν μπορείτε;

Από νωρίς το απόγευμα κάποιοι χρήστες προσπάθησαν να μπουν στον ιστότοπο του facebook και αντίστοιχα στην εφαρμογή του instagram, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ενημερώθηκαν ωστόσο, ότι το Facebook υποβάλλεται σε «απαιτούμενη συντήρηση».

Ο ανιχνευτής Down, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί διακοπές στο διαδίκτυο, ανέφερε μεγάλη αιχμή στους χρήστες που δεν έχουν πρόσβαση στο Facebook περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας).

Άλλοι χρήστες συνειδητοποίησαν την ίδια ώρα, ότι αδυνατούν να εισέλθουν και στον λογαριασμό τους στο instagram. 

Μάλιστα, ο διεθνής Τύπος έσπευσε να αφιερώσει εκτενή ρεπορτάζ για το θέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Express.co είναι η δεύτερη φορά που το facebook πέφτει μέσα σε μια μόλις εβδομάδα. Ο Independent αναφέρει ότι χρήστες από Βρετανία και όλη την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική αντιμετώπισαν προβλήματα, δίχως να καταφέρουν να εισέλθουν στο λογαριασμό τους. 

Το Facebook δεν είναι διαθέσιμο σε πολλούς χρήστες παγκοσμίως, γράφει η Die Welt

Η La Repubblica στο πρωτοσέλιδό της ενημερώνει τους πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add