ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Απριλίου 30, 2017

ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ


Κίνδυνος να μείνει η Θεσσαλονίκη και πάλι χωρίς αστικά λεωφορεία εμφανίζεται εκ νέου, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες και ζητούν άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η πόλη να μείνει και πάλι χωρίς αστικά λεωφορεία.

Σήμερα, εργαζόμενοι μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποιούν διαμαρτυρία στις 10 το πρωί έξω από τα γραφεία του Οργανισμού, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων θα συνεδριάσει την ίδια ώρα για να εκτιμήσει την κατάσταση.

«Οι κινητοποιήσεις είναι προ των πυλών», είπε μιλώντας στο Thestival ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης και πρόσθεσε: «Κλείνουμε δύο μήνες απλήρωτοι. Η οικονομική κατάσταση στον Οργανισμό είναι κακή, είναι τεράστια τα οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι σημερινό το θέμα. Δεν έρχονται από το υπουργείο τα χρήματα που πρέπει να δοθούν στον Οργανισμό για να λειτουργήσει».

Ερωτηθείς για την πιθανότητα να μείνει η Θεσσαλονίκη χωρίς αστικά λεωφορεία, ο κ. Τσερμενίδης είπε: «Ποτέ δεν έχω αφήσει την πόλη χωρίς ενημέρωση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λάβουμε αποφάσεις και θα ενημερώσουμε και τους φορείς και τους πολίτες. Όχι μόνο δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, αλλά είναι προ των πυλών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: