Eurovision: Νικήτρια η Σουηδία – 16η η Κύπρος – 17η η Ελλάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

Eurovision: Νικήτρια η Σουηδία – 16η η Κύπρος – 17η η Ελλάδα

Την 17η θέση κατέλαβε η Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν. 16η ήταν η Κύπρος ενώ μεγάλη νικήτρια ήταν το μεγάλο φαβορί η Σουηδία, με τον ελληνοπρεπέστατο τίτλο τραγουδιού το “Euphoria”.

Κατά την βαθμολογία η Αλβανία έδωσε 12 πόντους στην Ελλάδα, η Ρουμανία μας έδωσε 8 πόντους, 2 βαθμούς το Βέλγιο, 5 βαθμούς μας έδωσε το Αζερμπαϊτζάν, 3 βαθμούς μας έδωσε η Τουρκία, 1 βαθμό μας έδωσε η Βοσνία – Ερζεγοβίνη, 1 βαθμό η Βουλγαρία, 12 πόντους η Κύπρος, η Γεωργία μας έδωσε 1 βαθμό, η Σερβία μας έδωσε 4 βαθμούς, 3 βαθμοί από τη Ρωσία στην Ελλάδα, δύο το Ισραήλ.

Η Ελλάδα το 8αρι της το έδωσε στη Σερβία, το 10αρι της στην Αλβανία και το 12αρι της στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ημιτελικών, στο δικό μας ημιτελικό 1η ήταν η Ρωσία και δεύτερη η Αλβανία, η Ελλάδα ήταν 4η και 7η ήταν η Κύπρος. Στον άλλο ημιτελικό η Σουηδία ήταν πρώτη.

Πάρτε μια ιδέα από τα τραγούδια που ακούσαμε σήμερα.
Πρώτο εμφανίστηκε στον τελικό της Eurovision το Ηνωμένο Βασίλειο.
Δείτε την εμφάνιση της Μ. Βρετανίας.

Έκτη εμφανίστηκε η Ρωσία και ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ! Αρέσει το τραγούδι της Ρωσίας στο κοινό. Να δούμε θα αρέσει και στους Ευρωπαίους και στους κριτές (οι οποίοι έχουν ήδη ψηφίσει από την τελική πρόβα);

8η εμφανίστηκε η Κύπρος με το La, la love. Καλή επιτυχία Κύπρο!
Πολύ καλή η παρουσία της Γαλλίας στο νούμερο 9. Ένα τραγούδι που έμοιαζε με… διαγωνισμό γυμναστικής, αλλά ωραία φωνή, ωραία σκηνική παρουσία και φυσικά πολυ-πολιτισμικό.

10 η εμφανίστηκε στον τελικό η Ιταλία. Ένα τραγούδι που ξεχώρισε, με δυναμική. Δεν θέλουμε να το διακινδυνεύσουμε αλλά το τραγούδι αυτό θα φτάσει αρκετά ψηλά σήμερα.

13o εμφανίστηκε το Αζερμπαϊτζάν. Δεν θα λέγαμε ότι ενθουσιαστήκαμε από το τραγούδι της χώρας που φιλοξενεί τη Eurovision, όμως είναι ένα… σωστό τραγούδι για Eurovision και μην εκπλαγείτε αν πάει αρκετά καλά και αυτό σήμερα.

16η η Ελλάδα, με το Aphrodisiac! Kαλή επιτυχία Ελλάδα!
19η εμφανίζεται η Ισπανία. Δυνατό τραγούδι. Να δούμε θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη ή θα το φάνε οι συσχετισμοί της πρώην Ανατολικής Ευρώπης.

20η εμφανίζεται η Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add