Καλή επιτυχία Ήβη και Ελευθερία! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Μαΐου 26, 2012

Καλή επιτυχία Ήβη και Ελευθερία!

Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2012

Η μεγάλη ώρα του τελικού του 57ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν πλησιάζει! 
Το Σάββατο, 26 Μαΐου στις 10.00 το βράδυ αρχίζει ο μεγάλος τελικός στον οποίο τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα πηγαίνουν με πολλές ελπίδες.
Οι εκπρόσωποι Κύπρου και Ελλάδας, τα δύο πανέμορφα και λαμπερά κορίτσια από την Κύπρο, Ήβη Αδάμου και Ελευθερία Ελευθερίου μαζί με τις ομάδες που τις συνοδεύουν είναι πανέτοιμες για την μεγάλη μάχη! 
Ως γνωστόν η Κύπρος, η οποία εκπροσωπείται από την Ηβη Αδάμου με το τραγούδι “La la Love” ενώ η Ελλάδα εκπροσωπείται με την Ελευθερία Ελευθερίου, με το τραγούδι «Aphrodisiac». Η Ήβη Αδάμου θα εμφανιστεί στην σκηνή του Crystal Hall όγδοη και η Ελευθερία Ελευθερίου 16η.
Από τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο στον τελικό πέρασαν οι εξής χώρες: Ρουμανία, Μολδαβία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Αλβανία, Ρωσία και Ιρλανδία. Από τον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού το χρυσό εισιτήριο για τον τελικό εξασφάλισαν οι εξής χώρες: Λιθουανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σερβία, Ουκρανία, Σουηδία, ΠΓΔΜ, Νορβηγία, Εσθονία, Μάλτα, Τουρκία.
Απευθείας στον τελικό συμμετέχουν οι "Big 5", δηλαδή η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ιταλία, καθώς και το Αζερμπαϊτζάν ως διοργανώτρια χώρα.

Αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών που συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό:
1.Ηνωμένο Βασίλειο
2.Ουγγαρία
3.Αλβανία
4.Λιθουανία
5.Βοσνία-Ερζεγοβίνη
6.Ρωσία
7.Ισλανδία
8.Κύπρος
9.Γαλλία
10.Ιταλία
11.Εσθονία
12.Νορβηγία
13.Αζερμπαϊτζάν
14.Ρουμανία
15.Δανία
16.Ελλάδα
17.Σουηδία
18.Τουρκία
19.Ισπανία
20.Γερμανία
21.Μάλτα
22.ΠΓΔΜ
23.Ιρλανδία
24.Σερβία
25.Ουκρανία
26.Μολδαβία

Δεν υπάρχουν σχόλια: