6 βασικά σημάδια ότι δεν του αρέσεις, για να κάνει σχέση μαζί σου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Κυριακή, Απριλίου 19, 2020

6 βασικά σημάδια ότι δεν του αρέσεις, για να κάνει σχέση μαζί σου

Του αρεσω, μου αρεσει, αλλα..
Υπάρχουν άντρες στους οποίους δεν θα αρέσεις ή δεν θα μπορούν να σου δώσουν αυτό που εσύ θέλεις

Μερικές φορές η απάντηση είναι απλή – θα στην πούμε εμείς αν φοβάσαι να την παραδεχτείς: απλώς, δεν του αρέσεις (πολύ) ή δεν μπορεί σε αυτή την περίοδο της ζωής του να καλύψει τις ανάγκες σου, δηλαδή μία συντροφική σχέση. Και αυτό είναι μια χαρά, όταν μπορείς να το αποδεχτείς και να προχωρήσεις παρακάτω γιατί – μάντεψε – αξίζεις έναν σύντροφο που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου και να σου δώσει όλα αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι μέσα σε μία σχέση. Αν, λοιπόν, ακόμη αναρωτιέσαι αν ένας υποψήφιος σύντροφος αξίζει το χρόνο σου, ίσως τα παρακάτω σημάδια σε βάλουν στο σωστό δρόμο.


1. Τα σωματικά σημάδια
Αν βγαίνετε ραντεβού, αλλά αποφεύγει τη σωματική επαφή (και δεν εννοούμε στο κρεβάτι, αλλά εκτός αυτού.) Όταν ένας άντρας σε θέλει, θα βρει τον τρόπο να σε αγγίζει, να σε ακουμπάει, να σε χαϊδεύει, διακριτικά μεν, ξεκάθαρα δε.

2. Αν είστε μαζί για περισσότερους από έξι μήνες και του είναι δύσκολο να εκφράσει τα όμορφα συναισθήματά του
Αν ακόμα συλλαβίζει, για να πει το – πιο απλό – «σε θέλω», τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Εννοείται πως δεν υπάρχουν χρονικοί κανόνες, οι οποίοι να επιβάλλουν το πότε το κάθε μέλος του ζευγαριού πρέπει να εκφραστεί, αλλά αν περνάει ο καιρός και δεν μπορεί να εκφράσει το παραμικρό για τη σχέση σας, όσο ντροπαλός και αν είναι, μάλλον δεν ενδιαφέρεται και τόσο πολύ.

3. Απορρίπτει τις προσκλήσεις σου
Έχετε βγει κάποιες φορές, και στη συνέχεια του έχεις προτείνει παραπάνω από δύο- τρεις φορές να κάνετε το οτιδήποτε, θέατρο- σινεμά- φαγητό- και με ευγένεια αρνείται, επικαλούμενος το φόρτο εργασίας. Η αλήθεια είναι πως αν αυτό γίνεται συστηματικά ο άντρας αυτός προσπαθεί να σε αποφύγει, και αυτή η συμπεριφορά είναι καθαρή ένδειξη ότι δεν είσαι καν στη βασική λίστα των προτεραιοτήτων του. Θέλεις αλήθεια να είσαι με ένα τέτοιο άντρα;

4. Σημάδια ότι δεν του αρέσεις: Σε βλέπει ή σου τηλεφωνεί μόνο αργά το βράδυ
Κάτι σαν booty call, σύμφωνα με την αμερικανική ορολογία. Αυτό σημαίνει ότι έχει χρόνο για σένα, μόνο όταν τον βολεύει και κυρίως μόνο για να κάνετε real sex ή sexting. Μπορεί να σου πει δεκάδες δικαιολογίες, ότι δουλεύει τρελά ωράρια, ότι είναι πάρα πολύ απασχολημένος, αλλά μάλλον δεν είναι αυτή η βασική αιτία, που δεν υπάρχεις πουθενά κατά τη διάρκεια της μέρας του. ΔΕΝ θέλει. ΔΕΝ του είσαι τόσο απαραίτητη. ΘΕΛΕΙ κυρίως σεξ, και όχι όλα τα παρελκόμενα. Μία καλή λύση είναι να απορρίψεις συνεχόμενες μεταμεσονύκτιες προτάσεις του, για να δεις πώς θα αντιδράσει.

5. Σημάδια ότι δεν του αρέσεις: Δεν απαντάει την ίδια μέρα στα τηλέφωνα
Όταν ένας άντρας σε θέλει, θα σηκώσει το τηλέφωνο ή θα σου τηλεφωνήσει μόλις είναι διαθέσιμος. Αν διαπιστώσεις ότι συνήθως σου απαντάει μετά από μερικές μέρες, απλά δεν είσαι στις προτεραιότητες του, και κυρίως δεν του αρέσεις πολύ.

6. Θα το νιώσεις
Αν ένας άντρας σε αγαπάει και σε θέλει, όσα ελαττώματα και αν έχει, ακόμα και αν έχει κάνει κάποιο από τα παραπάνω, θα το καταλάβεις. Αφουγκράσου τον εαυτό σου, και τα συναισθήματα σου, συνδύασε τα γεγονότα, μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια. Ούτε οι φίλες σου, ούτε η μαμά σου, ούτε κανένας δεν μπορεί να ξέρει, όπως εσύ που ζεις με αυτόν ή για αυτόν τον άνθρωπο. Να είσαι ειλικρινής (τουλάχιστον με τον εαυτό σου) και μην φοβάσαι να ομολογήσεις την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.

Το διαβάσαμε εδώ:https://www.shape.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add