Ζάπερ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2019

Ζάπερ



Το “Revitalizer” είναι το πιο αποτελεσματικό mini Zapper που θα βρείτε! Χαρακτηρίζεται από την προσθήκη φυσικών μαγνητών, πράγμα που το κάνει να επενεργεί στο φυσικό σώμα πολύ γρήγορα και δυναμικά, ενώ είναι τόσο μικρό που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε εύκολα οπουδήποτε: στο σπίτι, στη δουλειά, στη βόλτα, στον ύπνο κλπ.

{Το μοντέλο αυτό κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. από Ινδιάνους της φυλής Lacotah. Αγοράζοντας αυτό το Zapper ενισχύετε την προσπάθεια για οικονομική ανεξαρτησία και διατήρηση των παραδόσεων των αυτόχθονων αμερικάνικων φυλών. Τα συγκεκριμένα Zappers φτιάχνονται κατόπιν οδηγιών του Don Croft και ήταν ο ίδιος που μας παρακίνησε να τα προτιμήσουμε ως την πλέον οικονομική και αξιόπιστη λύση.}

Η ιστορία του Zapper *
Το Zapper είναι μία απλή αλλά πολύ αποτελεσματική εναλλακτική θεραπευτική συσκευή που δρα μέσω του ηλεκτρισμού. Η κατασκευή του βασίζεται στη μακροχρόνια έρευνα της μοριακής βιολόγου δρ. Hulda R. Clark η οποία έχει δημοσιεύσει τα ευρήματα της στο βιβλίο “The Cure of all Diseases” αλλά και σε άλλα βιβλία που ακολούθησαν. Η δρ. Clark, όπως και πολλοί άλλοι ερευνητές, ανακάλυψε ότι ο παλμός του συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος σκοτώνει τα παράσιτα που βρίσκονται μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτά περιλαμβάνουν όλους τους τύπους σκουληκιών, βακτηριδίων, ιών και μυκήτων καθώς και άλλους παθογόνους ιστούς.
Το Mini Basic Zapper που διαθέτουμε από το κατάστημα μας, είναι η βασική κατασκευή των πρώτων zappers που βασίστηκαν στις έρευνες της δρ. Clark και αποτελεί έμπνευση του ερευνητή Don Croft, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στο θέμα των Αιθερικών Μετατροπέων. (Η παρούσα συσκευή δεν περιλαμβάνει οργονίτη, κρυστάλλους, μαγνήτες κλπ.)
*Zapper = αυτός που εξολοθρεύει γρήγορα & δυναμικά

Πως λειτουργεί
Το Zapper μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τη θεραπεία που σας έχει δώσει ο γιατρός σας ή προληπτικά, σε περιπτώσεις που νιώθετε ότι ο οργανισμός σας χρειάζεται έξτρα βοήθεια για να αποκρούσει μια επερχόμενη ασθένεια ή απλά για να τον βοηθήσετε να αποτοξινωθεί. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να αντικαταστήσει την ιατρική γνωμάτευση ή/και θεραπεία.
Η λειτουργία του είναι πολύ απλή: ακουμπάτε το Zapper (από την πλευρά που βρίσκονται οι δύο χάλκινες εξοχές) πάνω στο δέρμα σας, έτσι ώστε να εφάπτεται καλά, και ανοίγετε τον διακόπτη. Πρωτίστως όμως, θα πρέπει να έχετε ανοίξει την πλαστική θήκη της συσκευής και να έχετε τοποθετήσει μία τετράγωνη μπαταρία των 9V.
Τοποθετείτε το zapper σε όποιο σημείο του σώματος θέλετε και για όση ώρα νιώθετε ότι το χρειάζεστε.
Όταν εξαντληθεί η μπαταρία του την αντικαθιστάτε με μία καινούργια και συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε κανονικά. (Μία απλή μπαταρία των 9V θα διαρκέσει περίπου 40 ώρες ενώ μία αλκαλική αρκεί για περίπου 100 ώρες χρήσης του zapper.)

Προφυλάξεις
- Αν φοράτε βηματοδότη ή είστε έγκυος, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε το Zapper καθώς η λειτουργία του βασίζεται στην εκπομπή ηλεκτρικού ρεύματος των 15 Hz.
- Ειδικά κατά τις πρώτες χρήσεις, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε το Zapper για πάνω από 20-30 λεπτά τη φορά. Αυτό επειδή αρχικά το σώμα σας θα έχει πολύ περισσότερες τοξίνες και ενδέχεται να νιώσετε ένα «κάψιμο» ή «φαγούρα» στο σημείο επαφής με τη συσκευή. Αυτή είναι μία συνηθισμένη αντίδραση του οργανισμού καθώς καθαρίζει. Αργότερα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε κατά βούληση όσο συχνά θέλετε.
- Επίσης, ενδέχεται να μείνουν στο δέρμα κάποια σημάδια από τα χάλκινα σημεία επαφής του Zapper. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό αλλά για μία ένδειξη αποτοξίνωσης του οργανισμού. Τα σημάδια εξαφανίζονται ύστερα από λίγο και το δέρμα καθαρίζει τελείως με λίγο σαπούνι και νερό.
- Μετά από κάποιες μέρες χρήσης του Zapper οι προαναφερθείσες ενοχλήσεις από την επαφή με τη συσκευή θα εκλείψουν εντελώς και θα τις έχετε μόνο όταν ο οργανισμός θα γεμίζει ξανά με τοξίνες και παράσιτα. Σε κάθε περίπτωση η διατροφή αλλά και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι τα σημεία που θα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε καλή υγεία.

Διαστάσεις:
5,7 Χ 4,5 Χ 2,2 εκ.
Βάρος:
30 γρ.

Πρόσθετα:
Συνοδεύεται από ελαστικό λουράκι για να σταθεροποιείτε τη συσκευή εύκολα πάνω στο σώμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add