Άμεση ήταν η αντίδραση της Aegean μετά το λουκέτο της Cobalt. Τι προσφέρει στους επιβάτες της αεροπορικής και πως σκοπεύει να καλυψει το κενό - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2018

Άμεση ήταν η αντίδραση της Aegean μετά το λουκέτο της Cobalt. Τι προσφέρει στους επιβάτες της αεροπορικής και πως σκοπεύει να καλυψει το κενό


Αμεσα αντανακλαστικά από την Aegean η οποία κατέχει ηγετική θέση και στην αγορά της Κύπρου. Μετά από το λουκέτο της Cobalt η εταιρεία προχώρησε σε ανακοίνωση των πρώτων της κινήσεων, οι οποίες έρχονται να συνδιαστούν με τις κινήσεις και του Υπουργείου Μεταφορών της Κύπρου. Σε αυτή αναφέρει: Σε συνέχεια της αναστολής των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Cobalt Air και αναγνωρίζοντας τις άμεσες ανάγκες που δημιουργούνται για τους επηρεαζόμενους επιβάτες, η AEGEAN και η Olympic Air ανακοινώνουν πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνσή τους.
Ειδικοί ναύλοι

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η AEGEAN και η Olympic Air προσφέρουν ειδικούς ναύλους που ξεκινούν από 66€ (συμπεριλαμβανόμενων των φόρων) για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα – Αθήνα και από Λάρνακα – Θεσσαλονίκη καθώς και ειδικούς ναύλους προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού που πραγματοποιούσε πτήσεις η Cobalt Air, όπως Παρίσι, Μόσχα, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Μαδρίτη, Δουβλίνο, Γενεύη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Λονδίνο. Οι ειδικοί ναύλοι αφορούν αποκλειστικά επιβάτες που θα προσκομίσουν αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt Air καιγια κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 30.11.2018 με περίοδο ταξιδίου το ίδιο διάστημα.

Παράλληλα, η AEGEAN και η Olympic Air ενισχύουν το υφιστάμενο πρόγραμμα δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας προς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς από σήμερα μέχρι και τις 27.10.2018 καθημερινώς, προστίθεται μια έκτακτη πτήση Λάρνακα – Αθήνα – Λάρνακα και τρείς έκτακτες συχνότητες Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα. Επιπλέον, η εταιρεία θα επιχειρεί, σε όσες περισσότερες πτήσεις είναι εφικτό, με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους αυξάνοντας τις διαθέσιμες θέσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις από τη Λάρνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add