Πώς να κλείσετε δωρεάν ραντεβού σε γιατρούς ΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΙ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017

Πώς να κλείσετε δωρεάν ραντεβού σε γιατρούς ΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ – ΠΕΔΙ

Γίνεται να γλιτώσετε το 1 ευρώ κόστος που χρεώνουν τα τετραψήφια και πενταψήφια τηλεφωνικά νούμερα για κλείσετε ραντεβού με γιατρό του ΕΟΠΥΥ, ΠΕΔΥ για το πρώην ΙΚΑ; Βεβαίως, πλέον είναι πολύ εύκολο και γίνεται δωρεάν μέσω Internet. [Κλείστε δωρεάν το ραντεβού σας, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου]. πως να κλεισω ραντεβου στο ικα.
Για να κλείσετε ραντεβού θα πρέπει να μπείτε στη σχετική σελίδα της ΗΔΙΚΑ και να εισάγετε τους προσωπικούς κωδικούς σας για το Taxisnet / ΑΑΔΕ (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) και αμέσως μετά να εισάγετε τον ΑΜΚΑ. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον ΑΜΚΑ, μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα https://www.amka.gr/AMKAGR/ Δείτε εδώ αν έχετε ΑΜΚΑ. Αμέσως μετά μπορείτε να επιλέξετε ημερομηνία και γιατρό και να κλείσετε δωρεάν το ραντεβού σας. [Κλείστε δωρεάν το ραντεβού σας, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].

Προσοχή: Δεν μπορείτε με τους κωδικούς taxis να κλείσετε ραντεβού για άλλο άτομο, π.χ. τη σύζυγο σας ή το παιδί σας. Θα πρέπει να έχουν κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Ειδικότερα, τη δυνατότητα δωρεάν «κλεισίματος» ραντεβού σε όλες τις μονάδες ΠΕΔΥ και στα περισσότερα Κέντρα Υγείας έχουν από το Δεκέμβριο του 2016 οι πολίτες όλης της χώρας, μέσω της νέας υπηρεσίας «Ηλεκτρονικών Ραντεβού – eRDV» της ΗΔΙΚΑ ΑΕ. Η υπηρεσία eRDV ξεκίνησε σε πλήρη παραγωγική της λειτουργία από τις 15 Δεκεμβρίου.

Οι πολίτες, επισκεπτόμενοι την ηλεκτρονική σελίδα της ΗΔΙΚΑ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη Μονάδα ΠΕΔΥ και Κέντρα Υγείας, την ειδικότητα ή ακόμα και τον γιατρό και εντελώς δωρεάν να «κλείσουν» το ραντεβού τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να εντοπίσουν το κοντινότερο σημείο φροντίδας και να επιλέξουν το χρονικά συντομότερο ραντεβού.

Η ασφαλής πρόσβαση στην υπηρεσία πραγματοποιείται εύκολα, με την εισαγωγή των κωδικών που χρησιμοποιούνται στο taxisnet για την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Το σύστημα τροφοδοτείται συνεχώς με τη διαθεσιμότητα των μονάδων ΠΕΔΥ και των Κέντρων Υγείας, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού και στις υπόλοιπες Μονάδες Υγείας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Επίσης, σύντομα, όλοι οι ιδιώτες γιατροί, θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν την διαθεσιμότητά τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού, είτε για ιδιωτικό ραντεβού, είτε για ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των πολιτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add