Λέων αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Νοεμβρίου 04, 2017

Λέων αύριο - Αυριανή Πρόβλεψη

Προβλέψεις για το ζώδιο σας
Αγαπητέ Λέων, η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη επηρεάζει πολύ θετικά και το δικό σου ζώδιο. Η επικοινωνία σου με τους γύρω θα είναι το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα για την χαρά και την ικανοποίηση. Θα μπορέσεις να βρεις τη λύτρωση και να ενισχύσεις την ελευθερία σου μέσα από τη συζήτηση με πρόσωπα που έχουν να σε μάθουν κάτι πέρα από αυτά που ξέρεις ήδη. Έτσι, θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα με μια άλλη ματιά που θα σε κάνει να ελπίσεις και να χαρείς. Πρόσεξε μονάχα τον παιδιάστικό τρόπο που θα χαρακτηρίζει τις κουβέντες σου , καθώς μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να περάσεις μια όμορφη και ρομαντική βραδιά μαζί του. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να ξεφύγεις για λίγο από τις ευθύνες της καθημερινότητας που σου έχουν προκαλέσει ψυχική και σωματική κούραση. Αν είσαι μόνος, μπορείς εύκολα να παίξεις το παιχνίδι της αποπλάνησης.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στην δουλειά σου σήμερα οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου μπορούν να εξελιχθούν πολύ θετικά, αρκεί να φροντίσεις να κάνεις κινήσεις που θα φέρουν περισσότερα έσοδα και θα περιορίσουν τις σπατάλες. Μπορείς να κάνεις επικοινωνίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add