Το iPhone 8 αναμένεται να αλλάξει ριζικά τα smartphones που κρατάμε στα χέρια μας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2017

Το iPhone 8 αναμένεται να αλλάξει ριζικά τα smartphones που κρατάμε στα χέρια μας

Οι λάτρεις της τεχνολογίας και της Apple πλέον μπορούν να έχουν μπροστά τους μία ημερομηνία ορόσημο. Η 12η Σεπτέμβρη είναι η μέρα όπου η εταιρεία θα κάνει το μεγάλο της event παρουσίασης της νέας της ναυαρχίδας του iPhone 8, καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα που σχετίζονται με αυτό.

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα είναι πολλές για την εμφάνιση τα χαρακτηριστικά και τα νέα στοιχεία που θα εισάγει η εταιρεία στο νέο μοντέλο. Από την σύγκληση αυτών των πληροφοριών φαίνεται πως ορισμένα από τα features θα αλλάξουν ριζικά το iPhone που κρατάμε στα χέρια μας.
Το Home Button δεν θα υπάρχει πια

Το home button είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Touch ID, το δαχτυλικό αποτύπωμα με τη χρήση του οποίου πραγματοποιούνται με ασφάλεια πολλές λειτουργίες του κινητού. Από τη στιγμή που στο νέο μοντέλο, το κουμπί κεντρικής λειτουργίας θα αφαιρεθεί από την μπροστινή οθόνη, είτε θα μεταφερθεί στο πίσω μέρος του κινητού ή η Apple θα μας εκπλήξει μία εντελώς νέα τεχνολογία αναγνώρισης χρήστη για τέτοιες λειτουργίες.
Ατελείωτη οθόνη

Νέο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του iPhone 8 αναμένεται να είναι η οθόνη του η οποία θα είναι… ατελείωτη. Θα καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, εξαφανίζοντας το πλαίσιο που υπάρχει σήμερα περιμετρικά της οθόνης.

Με τον τρόπο αυτό η Apple θα δώσει την δυνατότητα στους χρήστες να απολαύσουν μια μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να μεγαλώσει κι άλλο το μέγεθος του ίδιου του τηλεφώνου καθιστώντας το δυσλειτουργικό.

Όπως αποκάλυψε το Μπλούμπεργκ που επικαλείται πληροφορίες από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple
Τέλος το δακτυλικό αποτύπωμα για το ξεκλείδωμα

Εδώ έρχεται η πρώτη σοβαρή ερώτηση: Χωρίς home button πώς θα ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας; Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει το νέο τηλέφωνο θα περιλαμβάνει αισθητήρες 3-D που θα μπορούν να ανιχνεύσουν το πρόσωπο ενός χρήστη και να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο κατευθείαν.
Τέλος και τα καλώδια

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo της KGI Securities η ασύρματη φόρτιση έφτασε. Τα καλώδια δεν θα είναι χρήσιμα για την φόρτιση παρά μόνο για την σύνδεση του κινητού με άλλες συσκευές. Η μπαταρία του κινητού ενδέχεται να φορτίζει από μία βάση φόρτισης. Ωστόσο αυτό είναι το χαρακτηριστικό που αναμένεται να πέσει η περισσότερη δουλειά από τους τεχνικούς της εταιρείας.
Το Augmented reality είναι εδώ

Ο όρος Augmented reality (σ.σ. Επαυξημένη Πραγματικότητα) μπορεί να είναι άγνωστος στην πλειοψηφία του κοινού, ωστόσο μάλλον θα γίνει εξαιρετικά απαραίτητος στο μέλλον.

Μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας μπορούμε χοντρικά να εισάγουμε πράγματα του ψηφιακού κόσμου στον πραγματικό. Η Ιkea έχει εφαρμόσει την συγκεκριμένη τεχνολογία δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να τοποθετήσει τα έπιπλά της σε κάθε γωνιά του σπιτιού του με την βοήθεια του κινητού του για να δείτε αν ταιριάζουν στο χώρο σας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: