Ιστορία «Χάτσικο» στα Γιάννενα - Σκύλος περιμένει το αφεντικό του στο νεκροταφείο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Αυγούστου 29, 2017

Ιστορία «Χάτσικο» στα Γιάννενα - Σκύλος περιμένει το αφεντικό του στο νεκροταφείο

Μια συγκινητική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην παρατηρητικότητα και στο ενδιαφέρον μιας γυναίκας, όταν βρέθηκε σε νεκροταφείο χωριού των Ιωαννίνων θέλοντας να επισκεφθεί το μνήμα οικείου της προσώπου.

Όταν έφτασε στο χώρο του κοιμητηρίου, είδε κάτι που της τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον. Ένα μικρόσωμο και εμφανώς ταλαιπωρημένο σκυλάκι βρίσκονταν ανάμεσα στα μνήματα .

Η κ.Αλεξάνδρα, αφού ρώτησε, έμαθε πως ο συμπαθέστατος σκύλος έμενε στο νεκροταφείο απο τότε που πέθανε το αφεντικό του, περιμένοντας την μάταια να γυρίσει κοντά του.

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρε το ζώο μαζί της, για να το ταΐσει και να το φροντίσει τις λίγες μέρες που επρόκειτο να καθίσει στο χωριό της. Παρά την φροντίδα όμως που δέχθηκε απο εκείνη, ο σκύλος έφυγε απο το σπίτι της για να επιστρέψει και πάλι στο νεκροταφείο, μη μπορώντας να αποχωριστεί στιγμή την κηδεμόνα του.

Για το συγκινητικό αυτό περιστατικό ενημερώθηκαν οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων και με σχετική τους ανάρτηση στο Facebook απευθύνουν έκκληση στους φιλόζωους να κοινοποιήσουν την ιστορία του συμπαθέστατου τετράποδου, για να φύγει απο το χώρο που ζει όσο γίνεται πιο σύντομα και να βρει τη νέα του οικογένεια.

Ο σκύλος είναι αρσενικός περίπου 2 ετών, μόλις 3 κιλά και πολύ φιλικός.

ΠΗΓΗ: epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: