Έπεσε το τηλεφωνικό κέντρο του Survivor – Τι έγινε με τις ψήφους σε Αγγελόπουλο και Χρανιώτη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Απριλίου 10, 2017

Έπεσε το τηλεφωνικό κέντρο του Survivor – Τι έγινε με τις ψήφους σε Αγγελόπουλο και Χρανιώτη


Αρκετοί έκαναν πλάκα τις προηγούμενες ημέρες πως αν έβγαινε υποψήφιος ο Στέλιος Χανταμπάκης τότε θα έπιαναν... φωτιά οι τηλεφωνικές γραμμές που δίνει ο ΣΚΑΪ, αφού όλοι θα ήθελαν να τον δουν να αποχωρεί από το Survivor.
Της Ευγενίας Κουντούρη

Φαίνεται όμως πως αυτό που κάποιοι υποστήριζαν αστειευόμενοι, έγινε πραγματικότητα. Η συμμετοχή στην χθεσινοβραδινή ψηφοφορία του Survivor και η υποστήριξη στον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και στον Γιώργο Χρανιώτη ήταν τόσο μεγάλη που στην κυριολεξία «έπεσε» το τηλεφωνικό κέντρο.

Αρκετοί που έστειλαν SMS από κινητό τηλέφωνο υπέρ του Γιώργου Αγγελόπουλου έλαβαν μήνυμα πως η ψηφοφορία είχε λήξει, παρότι δεν είχε περάσει το μισάωρο.

Αυτό το θέμα λύθηκε τελικά, αφού η εταιρία που διαχειρίζεται την ψηφοφορία, λίγο αργότερα έστειλε εκ νέου μηνύματα σε όσους είχαν ψηφίσει εγκαίρως πως η ψήφος τους καταμετρήθηκε.


Πρόβλημα όμως υπήρξε και με όσους προσπάθησαν να ψηφίσουν τηλεφωνικά καλώντας από σταθερό τηλέφωνο, αφού αρκετοί δεν μπορούσαν να βγάλουν γραμμή.

Αντί για το ηχογραφημένο μήνυμα που «ευχαριστεί για την ψήφο», κάποιοι από αυτούς που καλούσαν υπέρ του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και του Γιώργου Χρανιώτη, άκουγαν τον χαρακτηριστικό ήχο που υποδεικνύει πως οι γραμμές ήταν κατειλημμένες.

Επικοινωνήσαμε αρχικά με τον ΣΚΑΪ που μας παρέπεμψε στην εταιρία που διαχειρίζεται την ψηφοφορία, τη STRAIGHT SOLUTIONS ΑΕ. Εκπρόσωπος της εταιρίας μας ενημέρωσε πως το ζήτημα με τα SMS είχε λυθεί, ενώ όσον αφορά τις κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο, οι ψήφοι υπέρ Αγγελόπουλου και Χρανιώτη δεν καταμετρήθηκαν, αλλά φυσικά δεν χρεώθηκαν κιόλας όσοι τηλεφωνούσαν για να ψηφίσουν. Όσον αφορά το γιατί δημιουργήθηκε αυτό το θέμα, η απάντηση ήταν απλή: Ήταν τεράστιος ο όγκος τηλεφωνημάτων υπέρ των δύο αυτών υποψηφίων με αποτέλεσμα κάποιοι που ήθελαν να ψηφίσουν να μην μπορούν να πιάσουν γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add