Δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης στο μοιραίο τζιπ; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Μαρτίου 08, 2016

Δεν ήταν οδηγός ο Παντελής Παντελίδης στο μοιραίο τζιπ;

Ανατροπές οι οποίες προσδίδουν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση του Τροχαίουδυστυχήματος του λαοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr οι γονείς του καλλιτέχνη έχουν στην κατοχή τους στοιχεία τα οποία αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο οδηγός του θηριώδους τζιπ να μην ήταν τελικά ο Παντελιδης!

Είναι ενδεικτικό ότι στο πλαίσιο αυτό είναι πολύ πιθανόν σήμερα να ανακοινωθεί η διακοπή της συνεργασίας με τον καταξιωμένο δικηγόρο Πέτρο Καϊμακάμη και να ακολουθήσουν επιθετικές νομικές ενέργειες προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εδώ και ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία έχει φτάσει η πληροφορία ότι συνθέτοντας το παζλ του δυστυχήματος πραγματογνώμονες εκφράζουν ολοένα και πιο ισχυρή άποψη ότι τελικά ήταν άλλος ο οδηγός και όχι ο τραγουδιστής.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι το όχημα ενδέχεται να ξέφυγε από το δρόμο λόγω της απειρίας του οδηγού που στην συνέχεια πανικοβλήθηκε και μετά τη σύγκρουση στο στηθαίο πάτησε γκάζι αντί για φρένο. Οι υπόνοιες της οικογένειας οτι τελικά κάτι άλλο συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό αποτυπώνονται και στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso.

Η μαρτυρία
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη περιμένει τώρα να συνέλθει και να μπορέσει να καταθέσει η Μίνα Αρναούτη. Αυτό καθώς υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, για την ακρίβεια ένας άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο τις πρώτες στιγμές μετά το μοιραίο για τον Παντελή Παντελίδη δυστύχημα ο οποίος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ήταν στην πλευρά του συνοδηγού και πως μόνο το ένα του πόδι ήταν στην πλευρά του οδηγού.

Η κατάθεση αυτή ίσως αλλάζει τα δεδομένα, αν και η Φρόσω Κυριάκου έχει καταθέσει ότι στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η ίδια.

Η υπόθεση μπλέκει ωστόσο καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα κάποιοι ισχυρίζονται ότι είδαν τη γυναίκα να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού και με τον τρόπο αυτό υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να ήταν εκείνη η οδηγός του αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: