Ο γλυκός πιτσιρίκος της φωτογραφίας, είναι από τους «πιο αγαπημένους» Έλληνες ηθοποιούς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2016

Ο γλυκός πιτσιρίκος της φωτογραφίας, είναι από τους «πιο αγαπημένους» Έλληνες ηθοποιούς

Αν είστε γυναίκα, μεταξύ 25 και 40 και δεν αναγνωρίσατε τον τηλεοπτικό star της φωτογραφίας, τότε οφείλουμε να σας ρωτήσουμε το εξής: Τι εφηβεία περάσατε anyway; Eίναι κάπως σαν το φυστικοβούτυρο και την παιδική ηλικία του εκάστοτε αμερικανού. Πηγαίνουν πάντα μαζί!

Οπότε με συνοπτικές διαδικασίες, σας ενημερώνουμε ότι ο γλυκός πιτσιρίκος της φωτογραφίας, είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μεγάλωσε, ομόρφυνε-κι άλλο-και κατάφερε να γίνει το απόλυτο ίνδαλμα της κάθε ελληνίδας εκεί έξω που θέλει τον άντρα,ορμητικό, ευαίσθητο, λίγο… ιδιαίτερο και πολύ 3ρωτικό!

Και αν σας έχει λείψει, είμαστε σίγουροι ότι σας έχει λείψει, σας έχουμε καλά νεάκια, γιατί ο αγαπημένος μας ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, επιστρέφει κινηματογραφικά με το «Ένας άλλος κόσμος» το οποίο θα βγει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μία διεθνή συμπαραγωγή, στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο βραβευμένος με Oscar J. K. Simmons ενώ εκτός από το Χριστόφορο, εμφανίζονται και άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί όπως ο Μηνάς Χατζησάββας και η

Μαρία Καβογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add