Να τι σημαίνει ο κύβος της ΔΕΘ. Απόκρυφα Σύμβολα σε εταιρικά λογότυπα: Η Λατρεία του Κρόνου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαρτίου 12, 2016

Να τι σημαίνει ο κύβος της ΔΕΘ. Απόκρυφα Σύμβολα σε εταιρικά λογότυπα: Η Λατρεία του Κρόνου
Ο κύβος της ΔΕΘ
Απόκρυφα Σύμβολα σε εταιρικά λογότυπα: Η Λατρεία του Κρόνου

Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά ολόκληρος ο κόσμος έχει τη λατρεία του Κρόνου για χιλιάδες χρόνια. Η λατρεία ποτέ δεν έχει σταματήσει και οι ιεροτελεστίες της εξακολουθούν να υπάρχουν έως αυτήν την ημέρα. Ο Κρόνος, που ονομάστηκε "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", είναι ο λόγος για τον οποίο ανταλλάσσουν δαχτυλίδια σε γάμους ή τίθενται τα φωτοστέφανα πάνω στα κεφάλια των φωτισμένων άνθρωπων σε Ινδία και Αρχαία Ελλάδα. Το άρθρο αυτό εκθέτει τα χαρακτηριστικά του θεού Κρόνου και τη διαιώνιση της λατρείας του μέσα από εταιρικά λογότυπα.


Από τους αρχαίους χρόνους, οι σοφοί μελέτησαν τα αστέρια, θαυμάζοντας ουράνια λάμψη τους και την απέδωσαν σε ευσεβείς δυνάμεις, με βάση την επίδρασή τους στον άνθρωπο. Πριν από το Μεγάλο Κατακλυσμό, ο Κρόνος θεωρήθηκε από όλη την ανθρωπότητα ως υπέρτατος θεός και κυβερνήτης των βασιλέων. Οι απόκρυφη ερευνητές επιβεβαιώνουν ότι ο Κρόνος κυβέρνησε το βασίλειο της Ατλαντίδας και έγινε ο θείος πρόγονος όλων των γήινων πατριάρχών και βασιλιάδων. Η λατρεία έχει διαιωνιστεί μέσω των πολυάριθμων θεών κατά την αρχαιότητα:

"Ο Χρόνος, ή ο Κρόνος, ο Διόνυσος, ο Υπερίων, ο Άτλας, ο Ηρακλής, ήταν όλοι συνδεδεμένοι με «μια μεγάλη ήπειρο του Κρόνου.» Ήταν βασιλείς που κυβέρνησαν πάνω από τις χώρες στις δυτικές ακτές της Μεσογείου, την Αφρική και την Ισπανία. "

Baldwin, Προϊστορία των Εθνών

Στην αιγυπτιακή μυθολογία η Ίσιδα θεωρείται η μεγαλύτερη κόρη του Κρόνου:

"Είμαι η Ίσις, η βασίλισσα της χώρας αυτής. Διδάχτηκα από τον Ερμή. Κανείς δεν μπορεί να καταστρέψει τους νόμους που έχω καθιερώσει. Είμαι η μεγαλύτερη κόρη του Κρόνου, του αρχαιότερου των Θεών "

Κρόνος στους σημιτικούς Πολιτισμούς

Οι Σημιτικοί πολιτισμοί αναφέρονται στο θεό Κρόνο ως "El". Η υπέρτατη θεότητα εκπροσωπήθηκε από ένα μαύρο κύβο. Μπορούμε να βρούμε παραδείγματα του κύβου σε όλο τον κόσμο.

Αποτελεί μέρος του 24/7 καταστήματος της Apple

Μανχάταν, Νέα Υόρκ

Δανία

Αυστραλία


Στην Kabaa λατρευόταν χιλιάδες χρόνια πριν από την έλευση του Ισλάμ

Αυτός ο μαύρος κύβος είναι ένα απομεινάρι της αρχαίας λατρείας του Ελ. Ίσως οι εβραίοι και οι μουσουλμάνοι έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζετε...

Ο Κρόνος στους Δυτικούς Πολιτισμούς

Οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι γνώριζαν τον Κρόνο ως μία σκληρή θεότητα. Εδώ είναι μια σύντομη περίληψη της μυθολογίας του Κρόνου στην Ελληνική Μυθολογία:

"Με την καθαίρεση του πατέρα του, ο Κρόνος έγινε ο κυβερνήτης του Σύμπαντος για αμέτρητους αιώνες και βασίλευσε με την αδελφή του, η οποία έγινε η σύζυγός του η Ρέα . Αυτή του προφήτευσε ότι μια μέρα ο Κρόνος θα χάσει την εξουσία, όταν ένα από τα παιδιά του θα τον εκθρονίσει . Για να αποτραπεί μια τέτοια εξέλιξη, κάθε φορά που η Ρέα παρέδιδε ένα παιδί στον Κρόνο αυτός το κατάπινε αμέσως. Όταν ο Δίας (Ζευς)το έκτο παιδί της, γεννήθηκε, η Ρέα τον είχε στείλει μυστηριωδώς μακριά στο νησί της Κρήτης. Στη συνέχεια, τύλιξε μια πέτρα με σπάργανα . Η εξαπάτηση της ήταν πλήρης. Τότε ο Κρόνος το κατάπιε νομίζοντας ότι ήταν το παιδί του. Όταν ο Δίας μεγάλωσε, εξασφάλισε τη δουλειά του οινοχόου στον πατέρα του. Με τη βοήθεια της Γαίας, της γιαγιάς του, ο Δίας έδωσε στον πατέρα του ένα φίλτρο που τον ανάγκασε να κάνει εμετό τα πέντε αδέλφια του μέχρι τον Δία, την Vesta (Εστία), την Ceres (Δήμητρα), την Juno (Ήρα), τον Πλούτωνα (Άδη), και τον Ποσειδώνα (Ποσειδών) ".

-Wikipedia, Κρόνος (μυθολογία)


Ο Κρόνος καταβροχθίζει ένα από τα παιδιά του. Από τον Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς

Ο Κρόνος είχε πάντα αρνητική, αν όχι το κακή σημασία. Στην αρχαιότητα, έχει τίτλο "Ο μεγάλος επιβλαβής", το οποίο ήταν σε αντίθεση με τον Δία, που ονόμαζαν "Ο Μέγας Ευεργέτης». Ο Κρόνος εσωτερικά σχετίζεται με τους περιορισμούς του ανθρώπου, τις απαγορεύσεις, το θάνατο και τη φθορά. Ως «Κρόνος», είναι ο κυβερνήτης της ώρας, που είναι ο κύριος συντελεστής που οδηγεί αναπόφευκτα στο θάνατο τους θνητούς. Παραδοσιακές παραστάσεις του «Χάρου» προέρχονται από τις ιδιότητες του θεού Κρόνου, ο οποίος κατείχε το δρεπάνι με το οποίο ευνουχίστηκε ο πατέρας του.

"Για να τους Μυημένους, ο σκελετός του θανάτου κρατάει στα οστεώδη δάχτυλα του το δρεπάνι του θεριστή που δηλώνει ότι ο Κρόνος (Κρόνος), ο πατέρας των θεών, φέρει το δρεπάνι με το οποίο ακρωτηρίασε τον δικό του πατέρα».
Άς μην ξεχνούμε πως η περιτομή είναι η ανάμνηση του ευνουχισμού του Κρόνου. 


Το δρεπάνι του "θεριστή" συνδυασμένο με το σφυρί των Μακκαβαίων. Μια εξήγηση της προέλευσης του ονόματος (Μακκαβαίοι) είναι ότι προέρχεται από την αραμαϊκή "makkaba", "σφυρί", σε αναγνώριση της θηριωδίας του Ιούδα στη μάχη
One explanation of the name's origins is that it derives from the Aramaic "makkaba", "the hammer", in recognition of Judah's ferocity in battle

Ο Κρόνος και ο Σατανάς

Ο Κρόνος έχει επίσης συνδεθεί με τον Σατανά και αυτό, για πολλούς λόγους. Πρώτον, πολλοί συγγραφείς υποστηρίζουν ότι η λέξη Σατανάς προέρχεται από τη λέξη Κρόνος. Δεύτερον, ο Κρόνος σχετίζεται με το μαύρο χρώμα, όπως και ο Σατανάς. Τρίτον, ο Κρόνος είναι ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης από τον ήλιο, τον τελευταία να συνδέεται με την αρχή του Καλού. (Σημειώστε ότι ο Πλούτωνας ποτέ δεν θεωρήθηκε πλανήτης). Ο Κρόνος είναι, κατά συνέπεια, το ουράνιο σώμα που είναι το λιγότερο εκτεθειμένο στο θείο φως του ήλιου και έτσι συνδέεται με την ψυχρότητα της αρχής του Κακού. Τέλος, ο «μεγάλος θεός Πάνας», ο κερασφόρος θεός, εκπροσωπούσε τον Κρόνο στην αρχαία θρησκεία. Αυτός ο μισός άνθρωπος και μισή κατσίκα θεωρείται ο πρόγονος των σύγχρονων παραστάσεων του Σατανά.
"Ο Πάν ήταν ένα σύνθετο πλάσμα, το πάνω τμήμα του - με την εξαίρεση των κεράτων- είναι ανθρώπινη ύπαρξη και το κάτω μέρος του έχει τη μορφή μιας κατσίκας. (...) Οι αυλοί του Πανός σημαίνουν την φυσική αρμονία των σφαιρών και ο ίδιος ο Θεός είναι ένα σύμβολο του Κρόνου, γιατί αυτός ο πλανήτης ενθρονίζεται στον Αιγόκερω, του οποίου το έμβλημα είναι μια κατσίκα " - Manly P. Hall, μυστικές διδασκαλίες όλων των αιώνων

Έτσι ο Πάνας απεικονίζεται με κέρατα, λόγω του γεγονότος ότι αντιπροσώπευε τον Κρόνο, ο κυβερνήτης του οίκου του Αιγόκερω που το σύμβολο του είναι μια κατσίκα:

Αιγόκερως - σύμβολο της αίγας βγαίνει από το σώμα ενός ψαριού.
Ο Πάνας είναι το πνεύμα που ελέγχει τους κατώτερους κόσμους. Απεικονίζεται να γυρνά μέσα από τα δάση, με το πέος σε στύση, μεθυσμένος και λάγνος, να χοροπηδά με νύμφες και να παίζει τον αυλό του τρέχοντας μέσα στο φυσικό του περιβάλλον. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κυβερνά την κατώτερη φύση του ανθρώπου, την ζωική του πλευρά.
Παρά την σχέση του με το Κακό, οι μυστικές εταιρείες βρίσκουν την λατρεία του Κρόνου απαραίτητη για την επίτευξη του διαφωτισμού. Είναι το απαραίτητο αντιστάθμισμα της καλής αρχής . Οι αποκρυφιστές συγγραφείς συνδέουν σαφώς τον Κρόνο με τον Σατανά:

«Ο Κρόνος είναι το αντίθετο του Δία. Σύμβολό του είναι ο σταυρός πάνω από το σημάδι της σελήνης. Αυτός είναι ο Σατανάς, ο Πειρασμός, ή μάλλον αυτός που μας πειράζει. Λειτουργία του είναι να τιμωρήσει και να δαμάσει τα ατίθασα πάθη του πρωτόγονου ανθρώπου. "

-J.S. Ward, ο Τεκτονισμός και οι Αρχαίοι Θεοί

Πιθανώς το πιο ακραίο παράδειγμα μιας μυστικής εταιρείας που λατρεύει την αρχή του Κρόνου - το Κακό είναι η «Fraternitas saturni". Αυτή η απόκρυφη οργάνωση με έδρα τη Γερμανία ενσωματώνει ανοιχτά την κρυφή πλευρά της λατρείας του Κρόνου.

"Η Fraternitas saturni (FS), η Αδελφότητα του Κρόνου, έχει γίνει γνωστή για τους αγγλους αναγνώστες μέσα από αποσπασματικές περιγραφές που δίνουν έμφαση στις αισθησιακές, το ερωτικές-μαγικές πτυχές των εργασιών αυτής της στοάς ή αλλιώς τις πιο σκοτεινές, πιο σατανικές, πλευρές της. Αυτό είναι κατανοητό υπό το φως του γεγονότος ότι η Fraternitas saturni (FS) είναι (ή ήταν) η πιο προκλητική Εωσφορική οργάνωση στη σύγχρονη δυτική αποκρυφιστική αναβίωση, και η πρακτική του σεξουαλικού αποκρυφισμού ίσως η πιο περίτεχνη και λεπτομερής οποιασδήποτε τέτοιας στοάς. Η FS αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό μείγμα αστρολογικής κοσμολογίας, νεο-Γνωστικής δεμονολογίας, σεξουαλικού αποκρυφισμού, και Τεκτονικών οργανωτικών αρχών. Αυτή η μεγάλη σύνθεση ήταν αρχικά το όραμα ενός ανθρώπου, που εδώ και καιρό ήταν Μεγάλος Μαγίστρος των FS, του Gregor Α Gregorius.. "

-Stephen Ε Flowers, Ice: Η Ιστορία, Δομή και τα τελετουργικά από το πλέον σημαίνων Σύγχρονο μαγικό τάγμα της Γερμανίας: Την Αδελφότητα του Κρόνου
Κρόνος σε εταιρικά λογότυπα
Πολλά οικονομικά συγκροτήματα χρησιμοποιούν το ομοίωμα του Κρόνου στο λογότυπά τους και διαιωνίζουν τη λατρεία του καθιστώντας τον συμβολισμό του παντού ορατό.Λογότυπο της Boeing
Το όνομα τα λέει όλα


Η Swoosh πραγματικότητα αντιπροσωπεύει τον εξωτερικό δακτύλιο του Κρόνου


Έτσι, περίπου το 60% από εσάς που βλέπουν αυτή τη σελίδα είχε ένα σύμβολο του Κρόνου ακριβώς στον browser σας;


Τι έχει η "Nortel Networks" να κάνει με τον Κρόνο; Απολύτως τίποτα, αλλά ο Κρόνος εκπροσωπείται στο λογότυποΤο Triple A αρέσει, επίσης, στον Κρόνο

Το Sideview του Κρόνου

Σύνδεσε την Γη και κάνε την να μοιάζει με τον Κρόνο.

Επίσης παρομοιάζεται με ένα φίδι που περιβάλλει τη Γη, το μπλε πλανήτη.
Ως συμπέρασμα
Το άρθρο αυτό παρουσιάζει μερικούς από τους τρόπους που η ανθρωπότητα εκπροσωπεί τον Κρόνο μέσα στους αιώνες. Η μεγάλη ποσότητα των συμβόλων που σχετίζονται με αυτή τη σκοτεινή θεότητα τονίζει μόνο τη σημασία της στην ανθρώπινη ιστορία. Με την έλευση των μονοθεϊστικών θρησκειών του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ η λατρεία του Κρόνου περιορίζεται στους απόκρυφους κύκλους. Όπως είδαμε εδώ, ο Lord of the Rings (Άρχοντας των Δακτυλιδιών) είναι ακόμα πανταχού παρόν στη λαϊκή κουλτούρα, αλλά αναγνωρίζεται μόνο από όσους έχουν μάτια να δουν και αυτιά για να ακούσουν.

Ο πάπας φοράει "Το καπέλο του Κρόνου"

Πηγή: Jordan Maxwell

Δεν υπάρχουν σχόλια: