Δύο παιδιά έσκαβαν στη αυλή τους όταν βρήκαν ΑΥΤΟ το αυτοκίνητο. Περιμένετε όμως μέχρι να δείτε ΤΙ είναι… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2016

Δύο παιδιά έσκαβαν στη αυλή τους όταν βρήκαν ΑΥΤΟ το αυτοκίνητο. Περιμένετε όμως μέχρι να δείτε ΤΙ είναι…

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να ψάξετε για κρυμμένο θησαυρό στην αυλή σας ή στην παραλία; Είναι μια πολύ ευχάριστη ασχολία και κάποιοι το παίρνουν πολύ σοβαρά.

Οι περισσότεροι βέβαια απλά αγοράζουν έναν ανιχνευτή μετάλλων και ψάχνουν για λίγες ώρες, βρίσκοντας συνήθως σκουπίδια ή καμιά φορά κάποιο νόμισμα.

Κάποιοι όμως είναι πιο τυχεροί και βρίσκουν πραγματικά χρυσά νομίσματα ή κοσμήματα, αν και είναι αρκετά σπάνιο κάτι τέτοιο. Παρά τις πιθανότητες όμως, δύο αγόρια στην Καλιφόρνια το 1978 έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη!
Αυτή είναι φωτογραφία από δορυφόρο που δείχνει την μπροστινή αυλή από ένα σπίτι στο Los Angeles, όπου δύο αγόρια έκαναν το 1978 την ανακάλυψη της ζωής τους.
Μία οικογένεια είχε μόλις μετακομίσει στο σπίτι και λίγο αργότερα, τα δυο τους παιδιά βρήκαν κάτι στην αυλή τους σκάβοντας.

Η οικογένεια κάλεσε τις αρχές και καθώς έσκαβαν, ανακάλυψαν μία πολύτιμη Ferrari Dino 246 GTS του 1974. Ακριβώς, μέσα στο χώμα βρήκαν θαμμένη μια Ferrari!
Το αμάξι ήταν καλυμμένο με πετσέτες και χαλιά για να διατηρηθεί, δείχνοντας ότι όποιος το άφησε, σκόπευε να γυρίσει να το πάρει. Αλλά γιατί να το θάψει όμως;
Μετά από έρευνες της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε ο λόγος γιατί ήταν θαμμένο. 
Οι αρχικοί ιδιοκτήτες είχαν πληρώσει κάποιους εγκληματίες να οδηγήσουν το αμάξι τους και να το ρίξουν στον ωκεανό για να διεκδικήσουν την ασφάλεια.

Οι κλέφτες όμως, που από ότι φαίνεται αγαπούσαν τα αμάξια, δεν μπόρεσαν να το καταστρέψουν και γι’αυτό το έθαψαν με σκοπό να γυρίσουν κάποια μέρα να το πάρουν.
Η ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο και το αυτοκίνητο τελικά βγήκε σε πλειστηριασμό.Ο πλειοδότης που το αγόρασε τελικά ήταν ένα μηχανικός με δικό του garage και το αποκατέστησε πλήρως.
Σήμερα φαίνεται καλύτερα από ποτέ, αλλά έχει μια ιστορία που λίγα αμάξια μπορούν να συναγωνιστούν.
Ο νέος ιδιοκτήτης παίρνει μέρος σε διάφορα σόου με τη Ferrari αυτή και έχει γράψει στην πινακίδα «Dug Up»(ξεθαμμένο).
Αυτός είναι κρυμμένος θησαυρός! 

- See more at: http://newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: