Η ζωή της σώθηκε χάρη στις selfies που «ανέβασε» στο Facebook! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2016

Η ζωή της σώθηκε χάρη στις selfies που «ανέβασε» στο Facebook!


Μία έφηβη έσωσε τη ζωή της δημοσιεύοντας μια σειρά από selfies ενώ βρισκόταν κλειδωμένη στο μπάνιο. Έξω από την πόρτα ήταν ο φίλος της, ο οποίος απειλούσε να την σκοτώσει.
Ο 19χρονος Joshua Knight τη σημάδεψε με όπλο στο κεφάλ το οποίο αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ένα αεροβόλο, αλλά η Wilson προφανώς εκείνη τη στιγμή δε το γνώριζε. Κλειδώθηκε στο μπάνιο φοβούμενη για τη ζωή της, ενώ άριχσε να «ανεβάζει» selfies και να δημοσιεύει αναρτήσεις καλώντας σε βοήθεια.

Ευτυχώς η τακτική της λειτούργησε και ένας από τους φίλους της κάλεσε την αστυνομία. Ο δράστης δεν είχε προηγούμενες καταδίκες και ήταν έτοιμος να φύγει για τις σπουδές του, καταδικάστηκε όμως για παράνομη κατοχή αεροβόλου και εκφοβισμό.

Αυτά είναι τα μηνύματα που έστειλε στους φίλους της:
Η τοπική κοινότητα περιέγραψε τον Knight ως έναν «καλό και ευγενικό» χαρακτήρα με άμεμπτο ιστορικό και άψογη συμπεριφορά. Ο πατέρας του τον περιέγραψε ως «τον τέλειο γιο». Ο νεαρός άνδρας έγινε ασταθής μετά από μια ολονύχτια κρεπάλη με αλκοόλ όπου το ζευγάρι παρακολούθησε, επίσης, την ταινία Sin City, η οποία μπορεί κάλλιστα να έπαιξε ρόλο στον ψυχισμό του.

Πηγήfanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add