Καρκίνος στήθους, Roundup και μεταλλαγμένη σόγια. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016

Καρκίνος στήθους, Roundup και μεταλλαγμένη σόγια.

Το περιοδικό τοξικολογίας χημικών και τροφίμων ( FCT ) έχει δεxθεί για δημοσίευση μια νέα μελέτη που συνδέει την έκθεση στο ζιζανιοκτόνο Roundup της Monsanto , το δραστικό συστατικό του οποίου είναι το glyphosate , με σοβαρές ενδοκρινικές διαταραχές και καρκίνο του μαστού .
Η Monsanto που είναι μεγαλοχορηγός στην εκστρατεία της ρόζ κορδέλας, εκστρατεία για τον καρκίνο του στήθους.


Ρόζ κορδέλα και καρκίνος του μαστούΚαι το χειρότερο είναι ότι η χημική αυτή ουσία βρέθηκε να προκαλεί και άλλες επιβλαβείς επιπτώσεις,


(αυτισμό,αλλεργίες, καρδιαγγειακή νόσο,παχυσαρκία,κατάθλιψη,στειρότητα, νόσο του Parkinson,νόσο του Alzheimer,αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, σκλήρυνση κατά πλάκας,γαστρεντερικές παθήσεις όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, χρόνια διάρροια, κολίτιδα, νόσο του Crohn και πολλά άλλα),σχεδόν σε ανεπαίσθητες ποσότητες, σε επίπεδα ενός τρισεκατομμυριοστού , ποσότητα η οποία είναι πολύ πιο χαμηλή από τα επίπεδα που συχνά υπάρχουν στο περιβάλλον και στα τρόφιμα , ως αποτέλεσμα των λανθασμένων αγροτικών πρακτικών.
Ερευνητές από το Chulabhorn Graduate Institute στην Μπανγκόκ , Ταϊλάνδη , έμαθαν για την εξαιρετική τοξικότητα του glyphosate, μετά την αναθεώρηση και αξιολόγηση μιας ομάδας μελετών σχετικά με την χημική αυτή ουσία και στη συνέχεια συνέταξαν τη δική τους μελέτη που βασίσθηκε σε ανεξάρτητες έρευνες για το glyphosate .
Ήταν ήδη γνωστό ότι το glyphosate τείνει να είναι οιστρογονικό , και ότι, τόσο η κατανάλωση όσο και η έκθεση σε αυτό μέσω των τροφίμων και του νερού μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη των κυττάρων του καρκίνου του μαστού.
Αλλά αυτό που δεν ήταν πλήρως κατανοητό, ήταν η συγκέντρωση που η τοξίνη προκαλεί τέτοια προβλήματα .
Γνωρίζουμε πλέον , όμως, χάρη στη νέα έρευνα, ότι το καθαρό glyphosate επενεργεί στους υποδοχείς των οιστρογόνων ( ΒΑ) στο σώμα και προωθεί την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του ορμονοεξαρτώμενου καρκινού του μαστού σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από ό, τι τα εκατομμύρια των ανθρώπων είναι εκτεθειμένα κάθε μέρα μέσω των τροφίμων .
Η Έκθεση σε glyphosate σε τόσο χαμηλά επίπεδα, όσο ένα μέρος ανά τρισεκατομμύριο , ή 10 εις την μείον δωδεκάτη, βρέθηκε να ασκούν σαφή ξενοοιστρογονική επίδραση που προάγουν την ανάπτυξη και την εξάπλωση των κυττάρων του καρκίνου του μαστού.


Η τρομακτική αλήθεια για το Roundup μια κρατικοδίαιτη φονική μηχανή” Αυτά τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι το glyphosate είναι ένα « ξενοοιστρογόνο» , « ικανό να επηρεάσει τα στοιχεία ανταποκρίσεως οιστρογόνων ( Eres ) με ένα τρόπο , ελαφρώς ασθενέστερο αλλά λειτουργικά παρόμοιο με το πιο ισχυρό ανθρώπινο οιστρογόνο την οιστραδιόλη ( Ε2 ) , ” γράφει η Sayer Ji για τα ευρήματα της μελέτης .


Οιστρογόνα και καρκίνος του στήθους.Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι και η Roundup -Ready γενετικά τροποποιημένη (ΓΤ) σόγια είναι η πρωταρχική κινητήρια δύναμη της επιδημίας του καρκίνου του μαστού.
Αυτό είναι ιδιαίτερα επικύνδυνο σχετικά με το glyphosate γιατί έχει ανιχνευθεί σε ανθρώπινα δείγματα ούρων σε επίπεδα τόσο υψηλά όσο 233 μέρη ανά δισεκατομμύριο , σύμφωνα με προηγούμενες μελέτες , το οποίο είναι 233.000 φορές υψηλότερο από την ελάχιστη ποσότητα glyphosate που έχει καθοριστεί ότι προκαλεί καρκίνο του μαστού στη νέα μελέτη .
Αλλά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα .
Η νέα μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι η Roundup -Ready , γενετικά τροποποιημένη ( ΓΤ ), σόγια, η οποία είναι επίσης πολύ οιστρογονική , συμβάλλει στο πρόβλημα..
Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα , η γενιστεΐνη , το κύριο φυτοοιστρογόνο που βρέθηκε σε σόγια που είχε υποστεί ζύμωση και τα προϊόντα σόγιας , είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για την πρόκληση καρκίνου του μαστού.
Δηλαδή η έκθεση και η κατανάλωση προιόντων σόγιας και ιδίως αυτών που προέρχονται από γενετικώς τροποποιημένη σόγια (ΓΤ), φαίνεται να είναι η κύρια αιτία της συνεχώς επιδεινούμενης επιδημίας καρκίνου του μαστού που βλέπουμε σήμερα .
« Η μελέτη αυτή συνεπάγεται ότι το πρόσθετο αποτελεσμα του glyphosate ( Roundup ) και της γενιστεΐνης της ( Roundup -Ready σόγιας (ΓΤ) σε μετ εμμηνοπαυσιακές γυναίκες μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων », γράφουν οι συγγραφείς στην περίληψη της μελέτης τους.
” Επιπλέον , η μελέτη απέδειξε την πρόσθετη οιστρογονική δράση του glyphosate και της γενιστεΐνης , πράγμα που σήμαινει ότι η χρήση προιόντων σόγιας που έχουν μολυνθεί από glyphosate, ως συμπληρώματα διατροφής μπορεί να θέσει σε κίνδυνο καρκίνου του μαστού , λόγω της πρόσθετης οιστρογονικότητας τους. “
Τα πρόσθετα σόγιας , όπως πολλοί αναγνώστες του NaturalNews ξέρουν ήδη πολύ καλά, βρέθηκαν σχεδόν σε όλα τα μεταποιημένα τρόφιμα που διατίθενται στην αγορά σήμερα .


Και σχεδόν το σύνολο αυτής της συμβατικής σόγιας είναι γενετικά τροποποιημένης προέλευσης , το οποίο σημαίνει ότι με θρησκευτική ευλάβεια ψεκάζεται με glyphosate – και αυτό γίνεται για περισσότερο από μια δεκαετία – που συμπίπτει άμεσα με την απότομη άνοδο των ποσοστών του καρκίνου του μαστού , που εμφανίστηκε επίσης κατά την ίδια χρονική περίοδο .Σύμπτωση ;
Αυτή η νέα μελέτη και άλλες σαν και αυτή, αυτό ακριβώς φαίνεται να δείχνουν.
Επιμέλεια


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add