Χριστίνα Λαμπίρη: Η ενόχληση και η αποχώρηση από το πλατό on air (video) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11, 2016

Χριστίνα Λαμπίρη: Η ενόχληση και η αποχώρηση από το πλατό on air (video)

Η Χριστίνα Λαμπίρη ένιωσε πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Με το καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης και επέλεξε να αποχωρήσει από το πλατό. Τι συνέβη;

Από νωρίς μετέδιδαν πληροφορίες για την πτώση ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού και τον χαμό των αξιωματικών. Η ροή όμως της εκπομπής «επέβαλλε» να παίξει το διαφημιστικό κομμάτι με τη κρέμα προσώπου κάτι που ενόχλησε την παρουσιάστρια.

«Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους μας, εγώ προσωπικά έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση με αυτό που συμβαίνει γιατί έχουμε μία τεράστια τραγωδία αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, μία τραγωδία που δε φαίνεται να σταματά στο χαμό των τριών ανθρώπων, βεβαίως με κάθε επιφύλαξη… η ροή της εκπομπής είναι συγκεκριμένη και δε μπορεί να μεταβληθεί ως εκ τούτου ότι είναι προγραμματισμένο με το διαφημιστικό κομμάτι είμαστε υποχρεωμένοι να το προβάλλουμε για να είμαστε σωστοί και τυπικοί…Αυτό δε σημαίνει ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο και την αγωνία όχι μόνο των οικογενειών που περιμένουν να μάθουν νέα, αλλά και όλων των Ελλήνων…Πραγματικά είχα ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας γιατί όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες…Συνεχίστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: