Τα γερμανικά ΜΜΕ κατά του Λαζόπουλου: Ασχημη προσβολή, κυνικός υπαινιγμός - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2016

Τα γερμανικά ΜΜΕ κατά του Λαζόπουλου: Ασχημη προσβολή, κυνικός υπαινιγμός

(EUROKINISSI)
«Οχι αστείο». «Ασχημη προσβολή». «Κυνικός υπαινιγμός που του επιστρέφεται». Αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια των γερμανικών ΜΜΕ, στα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Τύπος της χώρας κάνει εκτενή αναφορά και στις αντιδράσεις που προκάλεσαν στην Ελλάδα τα λεγόμενα του κωμικού.

«Οι Ελληνες εξοργισμένοι μετά την προσβολή στον Σόιμπλε», είναι ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της «Die Welt». «Ενας Έλληνας κωμικός μπήκε στο στόχαστρο διότι εκφράστηκε κακόγουστα για την παραπληγία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», αναφέρει το δημοσίευμα, που παραθέτει το σχόλιο του κ. Λαζόπουλου, αλλά και τις αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Από τον περασμένο χρόνο, ο Λαζόπουλος κοροϊδεύει ξανά και ξανά τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών», αναφέρει ακόμη η εφημερίδα, και υπενθυμίζει ότι πριν από λίγο καιρό ο Ελληνας ηθοποιός «απένειμε» στον κ. Σόιμπλε, με φωτογραφικό μοντάζ, τιμητικό βραβείο «απανθρωπιάς».

«Κωμικός προσβάλλει τον Σόιμπλε - οι Ελληνες εξοργισμένοι», είναι ο τίτλος του Spiegel. «Κατηγορία ''όχι αστείο''. Ελληνας κωμικός χλευάζει την αναπηρία του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Τώρα πρέπει ο κωμικός να αντιμετωπίσει σκληρή κριτική από τους συμπατριώτες του», αναφέρει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Σε αυτό σημειώνεται ότι ο κ. Σόιμπλε είναι στην Ελλάδα λιγότερο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού και αναφέρει ότι από την αρχή της κρίσης ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών θεωρείται «αυστηρός πρωτεργάτης της πειθαρχίας», ο οποίος σέρνει τη χώρα από τη μύτη με τα σκληρά του μέτρα λιτότητας. «Αυστηρές δηλώσεις, κοροϊδία και καρικατούρες για τον Σόιμπλε δεν είναι σπάνιο πράγμα. Αυτό πίστευε μάλλον και ο κωμικός Λάκης Λαζόπουλος - και τόλμησε μια άσχημη προσβολή», γράφει το περιοδικό.

«Έλληνας κωμικός προσβάλλει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε» είναι ο τίτλος της «Handelsblatt», που γράφει ότι ο κ. Λαζόπουλος «κάνει αστεία για την οικονομική κρίση και επιτίθεται εναντίον του Γερμανού υπουργού Οικονομικών» και προσθέτει ότι «τα σκληρά λόγια του Λαζόπουλου προκάλεσαν κύμα οργής».

«Η κορμοστασιά του Σόιμπλε», είναι ο τίτλος της Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία σημειώνει: «Κωμικός παρεκτρέπεται με ένα σχόλιο για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών. Ο κυνικός υπαινιγμός για την παραπληγία του Σόιμπλε του επιστρέφει άμεσα».

Πηγή:  www.iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: