Αήθης Επίθεση του ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ στον Πρόεδρο της Ρωσίας, ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15, 2016

Αήθης Επίθεση του ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ στον Πρόεδρο της Ρωσίας, ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ!

Οι μάσκες έπεσαν και σε εποχή Ομολογίας φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ποιοι υπηρετούν την δαιμονική Νέα Τάξη και ποιοι προσπαθούν να αντισταθούν και να ανασχέσουν την παγκόσμια λεηλασία της.

Ο προκαθήμενος τους Φαναριού, αναφερόμενος στην ιστορική για πολλούς συνάντηση του Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκου με τον Πατριάρχη της Μόσχας Αλέξιο στην Κουβά, για να δηλώσουν την θέληση τους να προστατευόσουν τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής από το μαρτυρικό δράμα που ζουν εξ’ αιτίας των δολοφόνων Τζιχαντιστών, επιτέθηκε ανοιχτά κατά του Πούτιν, προειδοποιώντας μάλιστα τον «συνάδελφο» του Φραγκίσκο να προσέχει τους Ρώσους για να μην… γίνει δεκανίκι τους. Ακουσον! Ακουσον!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τουρκικός τύπος που σχολίασε τις δηλώσεις του Βαρθολομαίου για την συνάντηση Πάπα – Πατριάρχη Αλεξίου της Μόσχας, ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή έγινε υπό την «σκιά» του Πούτιν επικαλούμενος τις απόψεις του Βαρθολομαίου που έσταζαν μίσος για τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο οποίος είναι ο μοναδικός ηγέτης που ενδιαφέρθηκε για το δράμα των χριστιανών της Μέσης Ανατολής.
Χαρακτηριστική είναι και η φράση που αποδίδεται στον Βαρθολομαίο σχολιάζοντας αυτή την συνάντηση, που σύμφωνα με τους Ρώσους έγινε μόνο για αυτόν τον ιερό σκοπό και δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω όπως πολλοί θέλησαν να την ερμηνεύσουν, ότι δηλαδή και η Μόσχα ενέδωσε στις οικουμενιστικές πολιτικές.
Είπε λοιπόν ο Βαρθολομαίος : «Hedef dini ise olumlu bir görüşme. Ancan Vatıkan dilkkatli olmalı Moskova nın emmelerine koltuk derneği olmamali», Δηλαδή «Όσον αφορά την θρησκεία ο στόχος της συνάντησης αυτής είναι θετικός. Αλλά το Βατικανό πρέπει να προσέξει μήπως γίνει το… δεκανίκι στις φιλοδοξίες της Μόσχας!». Μάλιστα!
Πιστός υπηρέτης των Αμερικανών, των Οικουμενιστών και της Νέας Τάξης, ο προκαθήμενος του Φαναριού έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο. Προσπάθησε να… «προστατέψει» τον στενό του φίλο και αδελφό, όπως τον αποκαλεί, τον Ιησουίτη Πάπα του Βατικανού, μήπως ο «καημένος» και πέσει θύμα των ραδιουργιών του Πούτιν και της Μόσχας.
Πραγματικά σε τέτοιες κρίσιμες εποχές κυριαρχεί αυτό που είχε πει ο μεγάλος Όσιος παππούλης μας, «Ηρθε η ώρα να χωριστεί η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ!».
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: