Οι Anonymous «χτύπησαν» την τουρκική αστυνομία - Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα 17GB! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2016

Οι Anonymous «χτύπησαν» την τουρκική αστυνομία - Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα 17GB!

Την «απροσπέλαστη» τουρκική αστυνομία κατάφεραν να «χτυπήσουν» οι Anonymous, οι οποίοι χάκαραν τη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας της Τουρκίας, δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο δεδομένα τους. 

Το πρόσωπο που διοχεύτευσε στο ίντερνετ τη σειρά δεδομένων της τουρκικής αστυνομίας, δήλωσε ότι έλαβε βοήθεια από έναν χάκερ, ο οποίος «είχε σταθερή πρόσβαση σε αρκετά μέρη του συστήματος της τουρκικής κυβέρνησης εδώ και δυο χρόνια». To αρχείο που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι εξαιρετικά εμγάλο, καθώς αγγίζει τα 17,8 GB.

Τα επίμαχα αρχεία κυκλοφόρησαν ως τιμωρία της Τουρκίας «λόγω των διαφόρων καταχρήσεων της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες» όπως τονίζουν οι Anonymous, οι οποίοι «αποφάσισαν να αναλάβουν δράση εναντίον της διαφθοράς».

Άλλωστε, στην Τουρκία υπάρχει έντονη καταστολή της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης, με δημοσιογράφους να αντιμετωπίζουν κατηγορίες για προδοσία και ποινή ισόβιας κάθειρξης, μετά την αποκάλυψη αμφίβολων πρακτικών από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της κυβέρνησής του.

Ακόμα, οι τουρκικές αρχές διεξάγουν μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση εναντίον Κούρδων ανταρτών στα νοτιοανατολικά της χώρας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 150 αμάχους και βάζοντας πάνω από 200.000 ζωές σε κίνδυνο λόγω της αυστηρής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δυο μήνες, οι Anonymous είχαν απειλήσει την Τουρκία, κατηγορώντας την πως βοηθά τους τζιχαντιστές. Όπως είχαν τονίσει τότε οι χάκερς: «Δεν θα ανεχτούμε άλλο πια ο Ερντογάν, ο ηγέτης της Τουρκίας, να συνεχίζει να βοηθά το Ισλαμικό Κράτος. Τουρκία σταμάτα αυτό που κάνεις, η τύχη σου είναι στα χέρια σου».

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add