Η δύναμη της πρόθεσης - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 29, 2015

Η δύναμη της πρόθεσης

Μια δύναμη, ένα αφανές πεδίο ενέργειας

Αν θέλαμε να δώσουμε τον ορισμό της πρόθεσης θα λέγαμε ότι είναι ένας ισχυρός σκοπός, στόχος, συνοδευόμενος από την σταθερή απόφαση για την επίτευξη ενός επιθυμητού αποτελέσματος.


Έχουμε συναντήσει στη ζωή μας ανθρώπους που καθοδηγούνται από την πρόθεση και με ισχυρή θέληση που δεν επιτρέπει σε τίποτα να παρεμποδίσει την εσωτερική επιθυμία τους, πετυχαίνουν τον στόχο τους με αποφασιστική σταθερότητα και επιμονή.


Η δύναμη της πρόθεσης είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι μια δύναμη που υφίσταται στο σύμπαν ως ένα αφανές πεδίο ενέργειας. Είναι καθαρή απεριόριστη ενέργεια, που δονείται με τέτοια ταχύτητα, ώστε δεν μπορεί να καταγραφεί και να παρατηρηθεί. Είναι μια δύναμη χωρίς μορφή, χωρίς όρια.


Η πρόθεση είναι πανταχού παρούσα, βρίσκεται στον υλικό κόσμο όσο και στον μη υλικό. Κάθε τι είναι συνυφασμένο με την πρόθεση. Αυτό ισχύει για όλες τις μορφές ζωής, είτε για τα ζώα, είτε για τα φυτά, τα βουνά, τον άνθρωπο. Για ότι υπάρχει στο σύμπαν. Η πρόθεση δεν κάνει ποτέ λάθος. Tο λουλούδι της μηλιάς θα γίνει μήλο, δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο.


Η φύση εξελίσσεται σε αρμονία με το πεδίο της πρόθεσης. Αυτή η αόρατη δύναμη εμπεριέχεται και στον άνθρωπο. Στην πηγή της ύπαρξής μας είμαστε άμορφη ενέργεια, αλλά παίρνουμε υλική μορφή για να μπορούμε να πάρουμε τη θέση μας στο χώρο και στον χρόνο.


Η πρόθεση υπήρχε εκεί πριν την σύλληψή μας, είναι αυτή που μας δημιούργησε, βρίσκεται σε κάθε μέρος της ύπαρξης μας, στα συναισθήματα μας, στις σκέψεις μας, στο υλικό μας σώμα. Αυτή η δύναμη είναι πανταχού παρούσα, βρίσκεται στο εδώ και τώρα και είναι διαθέσιμη για όλους τους ανθρώπους.Μπορούμε να συνδεθούμε με αυτή την δύναμη και τίποτα ακατόρθωτο δεν θα υπάρχει στη ζωή μας. Κι αν η πρόθεση υπάρχει εκεί και είναι ο προγραμματισμός, είναι ο προορισμός του ανθρώπου, τότε η ελεύθερη βούληση μπορεί να υπάρχει;


Μπορεί να γεφυρωθεί αυτή η αντίφαση αν κατανοήσουμε ότι είμαστε ελεύθεροι αν θα επιλέξουμε να συνδεθούμε με το συμπαντικό πνεύμα και τη δύναμη της πρόθεσης ή θα ταυτιστούμε και θα περιοριστούμε από το εγώ και μέσα μας θα κυλούν κατώτερες ενέργειες που θα μας απομακρύνουν όλο και περισσότερο από τη δύναμη της πρόθεσης.


Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν δημιουργούμε τίποτα από μόνοι μας, είμαστε όλοι πλάσματα του θεού. Η ελεύθερη βούληση μας συνδυάζει και μας αναδιανέμει αυτό που ήδη έχει δημιουργηθεί. Ελεύθερη βούληση σημαίνει πως έχουμε την επιλογή αν θα συνδεθούμε ή όχι με το πνεύμα.


“Το πνευματικό ταξίδι δεν συνίσταται στην άφιξη σε έναν νέο προορισμό, όπου κάποιος θα αποκτήσει κάτι που δεν έχει ή θα γίνει κάτι που δεν είναι.


Συνίσταται στην εξάλειψη της άγνοιας σχετικά με τον εαυτό μας και τη ζωή και στη σταδιακή ωρίμανση αυτής της κατανόησης που ενεργοποιεί την πνευματική αφύπνιση. Το να βρει κανείς το θεό σημαίνει να βρει τον εαυτό του.”– Aldous Huxley

 1. 7 σημάδια που δείχνουν ότι είστε ασυνείδητα δυστυχισμένοι..
 2. 22 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι το μπαλέτο είναι μια τέχνη για πολύ δυνατές γυναίκες.
 3. Η παγκόσμια λύση έρχεται από την Ελλάδα. "Κλειδώνει" το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
 4. «Έπιασαν» τον ΓΑΠ για 150 χιλιάδες δολάρια σε ΜΚΟ.-Η δικογραφία στη Βουλή
 5. ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ: Φιλάνθρωποι λευκοί άνοιξαν την φάρμα τους σε «πρόσφυγες» και αυτοί τώρα τους απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν
 6. Η Κίνα μπαίνει στη μάχη – Ψήφισε νόμο για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές
 7. Τα καλύτερα μέρη για να περάσεις τα Χριστούγεννα!!!(ΦΩΤΟ)
 8. Κάπαρη: Ένας θησαυρός υγείας στη σαλάτα σας
 9. Αρχιεπίσκοπος αρνείται τον θεό...
 10. «Ζωντανά» τατουάζ
 11. Πώς υπολογίζουμε την ηλικία των ψαριών;
 12. Η δύναμη της πρόθεσης
 13. Τα κουρασμένα ζευγάρια...
 14. Όλοι νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι...
 15. Νέες ράτσες ανθρώπων
 16. ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ - Ένα δαιμονικό παιχνίδι, δήθεν έθιμο «για να πάει καλά η χρονιά»!
 17. Σταμναγκάθι για το συκώτι, την καρδιά, το στομάχι, το δέρμα
 18. Μπήκαμε στο μοναδικό «ζωντανό μουσείο» της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: