Τα ψεύτικα βίντεο του σεισμού που χτύπησε τη Λευκάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Νοεμβρίου 18, 2015

Τα ψεύτικα βίντεο του σεισμού που χτύπησε τη Λευκάδα


Έχω αναφέρει πολλές φορές πως δεν εξετάζουν, αν τα δημοσιεύματα είναι πραγματικά και απλά τα αναπαράγουν για να πάρουν μερίδιο από την πίτα της επισκεψιμότητας. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε δυο πλαστά βίντεο «ντοκουμέντα» που κυκλοφόρησαν μετά το σημερινό σεισμό της Λευκάδας

Πρώτα να δούμε ένα δημοσίευμα…
Η στιγμή που ο εγκέλαδος χτύπησε τη Λευκάδα- Βίντεο από κάμερα ασφαλείας Σούπερ Μάρκετ
Δείτε την ένταση του ισχυρού σεισμού που χτύπησε τη Λευκάδα από την κάμερα ασφαλείας ενός σούπερ μάρκετ και τα ράφια να «χορεύουν» στο ρυθμό του εγκέλαδου…


Όπως ανάφερα και στην εισαγωγή του άρθρου, δεν εξετάζουν τίποτα από τα δημοσιεύματα που αναπαράγουν. Δεν τους ενδιαφέρει και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα κλικ. Μόνο αυτήν την εξήγηση μπορώ να δώσω, γιατί στο παραπάνω βίντεο βγάζει μάτι η ημερομηνία και η ώρα που έχει καταγραφεί από το σύστημα καταγραφής.


Το εντυπωσιακό δεν είναι το βίντεο, το εντυπωσιακό είναι πως αναπαράγουν οτιδήποτε για να κερδίσουν μερίδιο από την πίτα της επισκεψιμότητας. Ούτε καν βλέπουν αυτό που αναπαράγουν.

To βίντεο είναι από το σεισμό στις 26/01/2014 https://archive.is/qVonS

 Έχτρα δωράκι, το ψεύτικο βίντεο κάποιου που κουνάει το πολύφωτο, και για ηχητικά εφέ, χτυπάει το τραπέζι/κομοδίνο και προσπαθώντας να κρατήσει τα γέλια του, φωνάζει «παναγία μου».
Εκεί στο star channel τους περνάτε και από συνέντευξη πριν την πρόσληψη;
https://archive.is/kUfac
https://archive.is/EhBvo

Δεν υπάρχουν σχόλια: