Η Μικρή Μαρία και η Τεράστια αλλαγή στη ζωή της! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2015

Η Μικρή Μαρία και η Τεράστια αλλαγή στη ζωή της!


Ο κατάξανθος άγγελος που βλέπετε στη φωτογραφία και έγινε θέμα συζήτησης σε ολόκληρη τη χώρα, ζει πλέον μια εντελώς διαφορετική ζωή. Η περιπέτεια της 6χρονης πια Μαρίας, που ζούσε στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα και μεγάλωνε δίπλα σε ένα ζευγάρι που την είχε υιοθετήσει παράνομα, με ψευδείς βεβαιώσεις από τη Βουλγάρα μητέρα της, ανήκει πια στο παρελθόν.
Ο κατάξανθος άγγελος με τα μεγάλα γαλάζια μάτια ζει πλέον μια καλύτερη ζωή, την οποία έχει πλέον συνηθίσει και ήδη άρχισε να πηγαίνει σχολείο. Η Μαρία, την οριστική επιμέλεια της οποίας έχει από τις αρχές του χρόνου ο σύλλογος »Το Χαμόγελο του Παιδιού», στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς της δόθηκε η δυνατότητα για μάθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάθισε στα θρανία για να διδαχθεί τα πρώτα της γράμματα. Είναι πια μαθήτρια νηπιαγωγείου και κάνει όλα όσα κάνουν τα υπόλοιπα παιδία της ηλικίας της. «Η Μαρία είναι ένα χαμογελαστό κοριτσάκι το οποίο έχει προσαρμοστεί πια πλήρως και έχει ενταχθεί στον ξενώνα όπου φιλοξενείται» ανέφεραν άνθρωποι του συλλόγου.

Στο νηπιαγωγείο όπου άρχισε να πηγαίνει, συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες. Μάλιστα έχει βελτιωθεί κατά πολύ και ο λόγος της, γιατί όταν ήρθε σε εμάς αντιμετώπιζε ιδιαίτερη δυσκολία και επικοινωνούσε κυρiως με το βλέμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add