«Προοδευτισμός» : Έβαλαν αγοράκι στη νέα διαφήμιση της Barbie - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

«Προοδευτισμός» : Έβαλαν αγοράκι στη νέα διαφήμιση της Barbie


Μια νέα διαφήμιση αυτή την εβδομάδα δείχνει ένα μικρό αγόρι να παίζει με τη νέα "Moschino Barbie".

Η "Moschino Barbie είναι τόσο άγρια!" φωνάζει το μικρό αγόρι στη διαφήμιση. Το κινητό τηλέφωνο της Barbie χτυπά και το αγόρι λέει, «Είναι για σένα, Moschino Barbie».

Το στήσιμο αυτής διαφήμισης έχει σκοπό να προωθήσει την άποψη προπαγάνδα ότι το να «διακρίνεις» τα φύλα στα προϊόντα για μικρά αγόρια και κορίτσια είναι «περιττό» και το «επιβλαβές».

Το διαβάσαμε από το:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/


Ο «στόχος» όπως ανακοινώθηκε τον Αύγουστο είναι να απομακρυνθεί η σήμανση με βάση το φύλο σε ορισμένες από τις υπηρεσίες της, αφότου ορισμένοι πελάτες παραπονέθηκαν ότι οι ετικέτες θέτουν «περιορισμούς» φύλου στην παιδική ηλικία. Η Moschino Barbie έκανε sold out μέσα σε μία ώρα από την παρουσίασή της, τη Δευτέρα, και ορισμένοι πιστώνουν την επιτυχία του προϊόντος στην νέα – "ουδέτερη ως προς το φύλο" - διαφήμιση. Η Σουηδία βέβαια, είναι ήδη έτη φωτός μπροστά: Σουηδική εταιρία παιχνιδιών δημοσιεύει «Ουδέτερο προς το φύλο των παιδιών χριστουγεννιάτικο κατάλογο» Διάβασε: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Εκστρατεία Πρασίνων: «Μην αγοράζετε αγορίστικα παιχνίδια στα αγόρια και κοριτσίστικα στα κορίτσια» !! Διάβασε και: Εντείνονται οι προσπάθειες για «άφυλα» παιχνίδια και στην Ελλάδα Ο Jeremy Scott (ομοφυλόφιλος), ο δημιουργός... ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή Το διαβάσαμε από το: «Προοδευτισμός» : Έβαλαν αγοράκι στη νέα διαφήμιση της Barbie 

Δεν υπάρχουν σχόλια: